Okula ne için gidiyorsunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Okula ne için gidiyorsunuz ?
Arkadaşlar merhaba başta biraz saçma gelebilir soracağım şey beilki sizler için . Okuldaki sınavlara Not içinmi ( Sınav ) yoksa öğrenmek için mi çalışıyorsunuz ? Yorum atın . ÇEKİNMEYİN .
@Kuupa7
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?
Lise 1 de sadece sayısalları öğrenmek için gidiyorum İnşallah geçersem 10. sınıfta bilişim teknoloji bölümüne gitmek için çalışıp çabalıyorum. Yani öğrenmek için :D
İMZA
- ChaTLacK
Ya ben açıkçası sınavlardan yüksek not almak için daha çok çabalıyorm ...Zaten benm asıl yetenegim olan konu spordur..Üniversitede ya askeri akademi(polis akademiside olabilr) yada spor akademisine gitcem...Sadece bu 4 yıl içersinde bi yerimde sakatlık felan olursa veya başka türlü bişey spora devam edemem düşüncesi ile Anadolu lisesine gidiyorm yoksa şu an spor lisesindeydim :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Telekinezistm
Benm arkadaşlarım genelde Öğrenmek için değil . Not için çalışıyor . Bu konu hakkında kompozisyon yazıcam ona göre .
@Kuupa7
- Msa
- İletişim:
Tabi bende sınav notlarım yüksek olsun diye çalışıyorumda istesemde istemesemde öğrenmiş oluyorum :D Nereye gidersen git ikisi aynı yola çıkıyor :D
İMZA
- Msa
- İletişim:
- Msa
- İletişim:
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bak yemin ediyorum en büyük hayalim: bi çiftlik evim olsun içinde hayvanlarım olsun bi i padim televizyonum olsun. bi de köpeğim olsun. hiç kimseye bağımlı olmadan yaşarım giderim.
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Yemin ediyorum benim de tek hayalim bu :D Ormanlık alanda bir çiftlik+hayvanlar+bir dost+müzik=ölene kadar huzurlu yaşam :Dozina yazdı:bak yemin ediyorum en büyük hayalim: bi çiftlik evim olsun içinde hayvanlarım olsun bi i padim televizyonum olsun. bi de köpeğim olsun. hiç kimseye bağımlı olmadan yaşarım giderim.
Asıl soruya gelirsek ben okula üniversiteye gidebilmek için gidiyorum. Şu anda ticaret lisesinde okuyorum ve amacım ünide konservatuar okumak. Lise 3'e geçtim ve 3 yıldır bir kere bile kitap açmadan geçtim. Geçen sene kafasını derslerden kaldırmayan kişilerle bu sene aynı sınıftayım(Dereceli ayrılıyor). Bu arada ders çalışmamamın nedenini soracak olursanız eğitim sisteminin adaletsiz olması. O adamlar bütün bir yılını derslere heba etti ben ise yattım, dolaştım, oynadım, müzik dinledim ve yine aynı sınıftayız :D Eğer adaletli bir sistem olsaydı emin olun bende ders çalışırdım :D Aman bu arkadaş yapmışsa bende yaparım mantığıyla ders çalışmama gibi bir şey yapmayın bende kendimi sorumlu hissetmeyeyim :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kısa ve öz.Devamsızlık hakkı sınırlı olduğu için gidiyorum. :)
-