Biz sana nasıl yardım edebiliriz.Tavsiye olarak üzerine daha uzun süre çalış.ion yazdı:ya arkadaşlar ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum lütfen yardım edin
Arkadaşlar İlginç Bir Yöntem Geliştirdim BEn Yapabiliyorum
Re: Arkadaşlar İlginç Bir Yöntem Geliştirdim BEn Yapabiliyor
-
- Yeni Kullanıcı
Tebrikler telekineziyi denemeye baslicam ve okurken en cok dikkatimi ceken bu oldu okadar kalabalik bi dunyadayizki dikkat toplamak cok zor oluyor ve en azindan benim icin gecerli olan bi durum dikkat daginikligi olan bi insanim ve en cok bilgisayar oyunlari oynarken kisa surede olsa konsantrasyonumu toparliyorum psi well denemeyi dusunuyorum once olmazsa bu sekildede denerim tesekkurler
Duracağım burada.Gidişini seyredeceğim.Kıpırtısız,sakin gibi görüneceğim.Kavgasız olacak,fırtınasız olacak.Saçma sapan olacak.Organlarım birbirine vuracak.Arkandan sessiz bakacağım.Ben yine salağı oynayacağım...
-
- Yeni Kullanıcı
ya arkadaşlar bişi sorucam telekinezi de gerçekten kötüyüm ama psi-ball da çok iyiyim. telekinezi yapıyorum olmuyor, psi-ball ı güçlendirip fırlatıyorum, hiç döndüremiyorum. bu tekniktede yapamıyorum odaklanma sorunum y ok aksine saniyede güçlü bir psi-ball yopabiliyorum ama yok olmuyor bu telekinezi sorun ne bi tahmin etseniz
-