telekineziye nasıl basladınız
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- fenomen
- Yönetici
Re: telekineziye nasıl basladınız
calis calis. 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ddemmahum
san andreas oynamış olanlar bilir.."rocketman" diye bi şifre var hani adamın jetpack takıp uçtuğu şifre..ben bu aleti araştırırken criss angel'in binadan binaya uçma videosunu gördüm.. sonra ilgimi çekti..bende araştırmalara başladım ve telekineziyi keşfettim..

::Welcome to home Bruce::
-
Kısaca başıma gelenlerden sonra birazda geç olsa araştırdım ne oluyo diyee ve telekineziye başladım !!!
- fenomen
- Yönetici
ddemmahum yazdı:san andreas oynamış olanlar bilir.."rocketman" diye bi şifre var hani adamın jetpack takıp uçtuğu şifre..ben bu aleti araştırırken criss angel'in binadan binaya uçma videosunu gördüm.. sonra ilgimi çekti..bende araştırmalara başladım ve telekineziyi keşfettim..
olaya bak ha san adnreasdan telekineziye

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Ulquiorra
ddemmahum yazdı:san andreas oynamış olanlar bilir.."rocketman" diye bi şifre var hani adamın jetpack takıp uçtuğu şifre..ben bu aleti araştırırken criss angel'in binadan binaya uçma videosunu gördüm.. sonra ilgimi çekti..bende araştırmalara başladım ve telekineziyi keşfettim..

''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
küçüklüğümden beri ilgilenir ve kendi kendime bişeyler yapmaya çalışırdım(zaten çok yararını görüyom) hatta bi ara bununla ilgili hikaye yazacaktım(aslında uzun bir ödevdi onun için kendi isteğimle 10-15 sayfalık bir hikaye) hatta bayada ilgileniyodum sonra fenomen çıktı özenti derler diye vazgeçtim sonra kafama dank etti(2009 larda) arkadaşlarımdan kaşık bükenler var bi bakayım nasıl bişey diye sonra wikipedia bi dandik siteden doğru beyingucu net sonra burası şimdi hem oraya hem buraya takılıyom ve fizik kanunlarını çiğniyom(evet o iğrenç espiriyi yapıcam) inşallah hapse atmazlar
- ddemmahum

bu arada ilk çocukluğun dışında nereden öğrendiğimi hatırladım akıllı tv yeni açılmıştı orada gördüm kalemi falan el değmeden hareket ettiriyolardır alttaki yazıyıda göremedim telek li bişeydi orada başladı merakım
-
ben karikatürlerde gördüm
''telekinesis'' diye ve merakım başladı ama bide ben beyin gücünün yapamayacağı şey azdır diye düşünüyordum bide telekineziyi görünce başladım

BAZEN IŞIK GÖRÜNMEZ, HİSSEDİLİR BULMAK İÇİN KALPLERE GÜVENİLİR
BAZEN IŞIK ÖNÜMÜZDEDİR AMA BAZILARI ONU GÖREMEYEBİLİR
BAZEN KARANLIK İYİ GİBİ GELİR, BİR DAHA DÜŞÜNÜP BAKMAK GEREKİR
BAZEN KARANLIK UZAKTA ZANNEDİLİR AMA ASLINDA TAMDA DİBİNİZDEDİR
KAAN
BAZEN IŞIK ÖNÜMÜZDEDİR AMA BAZILARI ONU GÖREMEYEBİLİR
BAZEN KARANLIK İYİ GİBİ GELİR, BİR DAHA DÜŞÜNÜP BAKMAK GEREKİR
BAZEN KARANLIK UZAKTA ZANNEDİLİR AMA ASLINDA TAMDA DİBİNİZDEDİR
KAAN
- ddemmahum
senle bi alakası yok.. foruma girdiğim zaman canımın istediği yere msj atarım.. 

::Welcome to home Bruce::
-