Başımızdan Geçenler

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
criminal_1994

Re: Başımızdan Geçenler

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

gabrielgray yazdı:Bu arada bende 1-2 sene önce başımdan geçen bir olayı anlatayım..
Bizim ev sokağın en başındaydı. Sokağın sonundan sağ köşeye dönünce bir kıraathane ve bizim dükkan vardı. Bir gün okuldan geldim eve üstümü değiştirdim tam dışarı çıktım annem aklıma geldi.. Bazen eve geliyordu ben geldiğimde .(bizim dükkanı o işletiyordu) Sonra düşünmeye başladım sokağın ortasında şimdi gelir mi acaba diye. Gözümde bir görüntü belirdi . Sokağın başındaki kıraathanenin önünde biraz boşluk var masaları fln oraya koyarlardı isteyenler orada gazete okurdu. Neyse gözüme görünen görüntü annemin gelişini o boşluktan gördüğümdü. Gördüğüm şeyde annem tam köşeyi döndüğünde bir baktım gerçekten döndü ve geliyor eve :)
Daha sonra birkaç kere daha denedim ama olmadı :D
Durugörü olabilirde olmayabilirde ama yinede güzeldi ... :)

(bu arada o zamanlar telekinezi fln ne demektir bilmezdim)
Bak o bendede oluyor zaman zaman :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

bende anlatayım birazcık saçma gelebilir ama kuru sıkı değildir :)
11 yaşında iken arkadaşlarla futbol oynuyordum sonra 2 tane adam geldi.20 üstü yaşlarındaydılar.
dikkatimizi adamlara verdik sonra birden bire adamın biri dilini 20 cm kadar uzattı diğeri ise gözlerini biranda kırmızı renge çewirdi.
de get işine diyebilirsiniz ama maalesef gerçekti.korkudan elim ayağım titriyodu tüm arkadaşlarım kaçtı.bende kaçmama inadı var
adamlar üzerime gelmesine rağmen 1 cm kıpırdamadım sonra yanıma yaklaşıp güldürler normal hallerine gelip bizleri korkutmak istediklerini söylediler.
o göz rengini değiştiren adam sürekli aynı şeyi yapıp duruyordu.acaba nasıl yapıyordu.
criminal_1994

Belki de supernatural serisinde anlatılan kırmızı gözlü iblislerdir?:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
placebo

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

criminal_1994 yazdı:Belki de supernatural serisinde anlatılan kırmızı gözlü iblislerdir?:D
supernatural de iblisler siyah gözlüydü olamaz :D
criminal_1994

Sarı kırmızı beyazve siyah var.Rütbelerine göre değişiyor...

Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

:D
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

hakan murat yazdı:SELAM arkadaşlar. ben henüz yeni kayıt oldum. belli bir süredir anormal olaylar yaşıyorum. bunun ne olduğunu araştırırken de telekinezi olduğunu farkettim. fenomen de kaşık bükme olayını falan görmedim ama görsemde zaten ilizyon olduğunu düşünürdüm taa ki başıma gelen bazı şeylerden sonra. iş yerimde oturduğum yerde evime yaptıracağım fayansların rengini seçmeye çalışıyordum. fayansları karşıdaki duvara yaslayıp renklerine uzaktan bakayım dedim. bir süre bakarken evi hayal ediyordum ve nasıl duracağını düşünüyordum. bu sırada 2 metre uzağımda fayansın üzerinde toplu iğne başı kadar bir nokta dikkatimi çekti. fayansın üzerinde bir kırıklık mı yoksa leke mi olduğunu anlamak için dikkatle üzerine yoğunlaştım( neden kalkıp yanına gitmediğimi bende anlamadım sanırım üşendim bi an) gözümü üzerinden ayırmadan( 5 dakika kadar) sadece o noktaya dikkatlice bakarken fayansa doğru gitmek istedim onunda bana yaklaşmasını istedim ayağa kalkmaya hamle yapmaya kalmadı fayans üne doğru yıkıldı. bi an deprem olduğunu düşündüm dışarı çıkacakken bişey dikkatimi çekti. 6 fayanstan sadece 1 i öne doğru düşmüştü ve o benim odaklandığımdı. tesadüf olduğunu düşündüm önemsemedim. ama daha sonra birkaç nesneye daha odaklanınca kontrolum dışında hareket ettiklerini farkettim. yolda yürüyen bir bayana dikkatli bakınca ayağı burkulabiliyor. bunu kontrol edebilmemin bir yolu var mı? LÜTFEN BİRİLERİ YARDIMCI OLSUN?
kardeş gerçe gusel bir zihnin var yolda yurıyen bayana bakıyosun ayagı burkuluyo bunu kontrol edebılırsen psi ball psi whell gibi şeylerı cok kolay yapabılırsın yanı anlıyacagın bunu yapamıyanlarda var her 15 belkıde 100 kişiden birisi bunu yapabılır ve yapanlarda simdi goruyosun havada yuruyolar suda yuruyolar ucuyolar kaçıyolar yanı sen nıye olmıyasın kı gusel bir yetenegın var senın bı tek kontrol etmen gerek
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

Merhaba...Size telekineziyle ilgilenmeye başladıktan sonra devamlı başıma gelen olayı anlatacağım.Telekineziye başlayalı daha bir hafta anca olmuştu ve telefonumu şarja takıp yatağıma uyumak üzere girdim.Sonra şarj makinesinin kablosuna bakınca hafif oynamalar olduğunu farkettim ama rüzgardandır dedim.Bundan bir kaç gün sonra da yine bir kabloya bakınca hareket ettiğini gördüm.Uzun bir süre baktım ve hareket etmeye devam etti.İçimden çok fazla telekinezi yapıyorsun gözün bozuldu dedim.Bugün de bi baktım klavyenin kablosu oynuyor.Ben de yine inanmadım ve telefonu kablonun yanına koyup video çekimi açtım ve gerçekse videoda görünür diye düşündüm.Klavye ve mausa hiç ellemedim ve kabloya odaklandım.Bir dakika sonra video çekimini kapadım ve izledim.Videoda da kabloda oynamalar oluyordu.Hala bu kadar telekinezi yeteneğim olduğuna tam olarak inanıyor değilim.Sizin görüşlerinizi bekliyorum.(Not:Bu yazı egomu tatmin etmek için yazdığım sallama bir yazı değildir.)
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

criminal_1994 yazdı:
NaimtrFatihkul yazdı:Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
Çok da normal değilim galibaXD
Yemin ediyorum aynı şeyleri bende görüyorum ama kimseye söylemedim beyaz noktalar ne tarafta görmek istersem oraya geliyorlar şekilli değişik şekillere bazen yılan şekillerine bürünüyorlar acaba neden?Cevabını bilen varsa söylesin lütfen...
aynen :D böyle biyoloji dersinde gördüğümüz bakterilere benziyorlar ben nereye bakıorum onlar oraya :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Bendede bu hep oluyor
1.si:Şimdi ben telekineziyle uğraşıyorum.Garip şeylerden hep korkmuş ama ilgilenmeden de duramayan biriyim.Telekinezi yaparken ben sağ çeviriorum.10sn çeviriorum sanki başka bir güc sola çevirio.Ben kağıdı durduruyorum.Sola çeviriyorum sonra başka bir güc sağa çeviriyor.
2.si:Ben sağa çevirirken oluo çoğunlukla dönüo dönüo bir yerde sanki duvar var çarpıp geri gelio.Ama aynı çarpıp geri dönüo gibi.Hepte aynı yerde.
Astralseyahat.net

“Seyir Defteri” sayfasına dön