Başımızdan Geçenler
Başımızdan Geçenler
Telekineziye başladığımızdan beri başımıza birçok olay geldi. Hatta bazılarına biz bile inanmaya zorlanıyoruz. Fakat illaki başımızdan ilginç olaylar geçmiştir, işte bu olayları buraya yazalım ve belki gülelim belki tartışalım.
Açılış benden:
-Telekinezinin adını henüz yeni öğrenmiştim, kaşık bükmeye çalışıyordum. Fenomen programının televizyondan doğru kaşık bükme olayını yaşamış bir arkadaşımdan gaz alıp bende denemek istedim. Bir kaç gün elimde kaşıkla gezdim fakat başaramadım. Bir gün annem evden gidince yarı yatar bir pozisyonda elimde bulabildiğim en ince kaşıkla oturdum. Uyusam bile aklım onda kalacağı için kaşığın büküleceğine inanıyordum. Kaşık elimde uyuya kalmışım, annem eve geldiğinde beni kaşıkla öyle görünce yanıma gelmiş kaşığı almış ve biraz bükmüş. Ben uyandığımda heyecanla kaşığa baktım fakat yeni uyandığımdan tam göremiyordum, kaşığa baktım bükük gibi gözüktü. Annem yanımda oturuyordu ve gülüyordu. Sonra daha fazla görmeye çalışarak kaşığa döndüm ve kaşığın bükük olduğunu gördüm. Sevinçle '(tok bir sesle...)aa.. bunu ben mi büktüm.(saçma bir gülümseme ve ardından) anne geldiğinde bükükmüydü? Ben mi büktüm bunu?' dedim, fakat annem güldü, cevap vermedi. Tekrar baktım, aklım yerine geldiğinde annemin benimle dalga geçtiğini anladım...
Açılış benden:
-Telekinezinin adını henüz yeni öğrenmiştim, kaşık bükmeye çalışıyordum. Fenomen programının televizyondan doğru kaşık bükme olayını yaşamış bir arkadaşımdan gaz alıp bende denemek istedim. Bir kaç gün elimde kaşıkla gezdim fakat başaramadım. Bir gün annem evden gidince yarı yatar bir pozisyonda elimde bulabildiğim en ince kaşıkla oturdum. Uyusam bile aklım onda kalacağı için kaşığın büküleceğine inanıyordum. Kaşık elimde uyuya kalmışım, annem eve geldiğinde beni kaşıkla öyle görünce yanıma gelmiş kaşığı almış ve biraz bükmüş. Ben uyandığımda heyecanla kaşığa baktım fakat yeni uyandığımdan tam göremiyordum, kaşığa baktım bükük gibi gözüktü. Annem yanımda oturuyordu ve gülüyordu. Sonra daha fazla görmeye çalışarak kaşığa döndüm ve kaşığın bükük olduğunu gördüm. Sevinçle '(tok bir sesle...)aa.. bunu ben mi büktüm.(saçma bir gülümseme ve ardından) anne geldiğinde bükükmüydü? Ben mi büktüm bunu?' dedim, fakat annem güldü, cevap vermedi. Tekrar baktım, aklım yerine geldiğinde annemin benimle dalga geçtiğini anladım...
Re: Başımızdan Geçenler
-Ders çalışıyordum, telekineziye başlayalı çok olmamıştı. Abdestliydim ve o sıralar cinlerle ilgiliydim ve içimde cinlerle iletişime geçme isteği vardı. Cinleri çağırmanın çok zor olmadığını, istememizle geldiklerini biliyordum ve o zamandaki halim cin çağırmak için uygundu. Biraz odaklandım ve müslüman, bana zarar vermeyecek(müslüman olmasını özellikle isteyerek) cinlerin gelmesini istedim ve birşeyler oldu. 2 cinin geldiğini hissettim, cinlerde önemli olan onların ismi olduğunu bildiğim için telepatiyle birinin ismini aldım(malesef ismini veremem) diğerinin ismi biraz uzundu alırken zorlandım ve pek net bir isim çıkaramadım. Onların orada olduğunu biliyordum sanırım özellikle müslüman cin istediğimden benim bir hoca veya islami açıdan büyük birisi olduğumu sandılar... Ben tekrar derse döndüm fakat aklım onlardaydı( e birazda korkuyordum başka birşeyle ilgileneyim dedim...) Onlarla ara ara ilgileniyordum fakat ardından biyolojik bir olay yaşadım ve dışarı gaz salıverdim
Bunun ardından tabi ki abdestim bozuldu... Biraz sonra cinlere döndüm fakat aynı yerde o enerjileri hissedemedim. Muhtemelen abdestimin bozulmasıyla(özellikle bozuluş şekliyle) benim ne mal olduğumu anladılar ve geri gittiler.
O sıralar geceleri birkaç kez daha çağırdım fakat en çok yaşadığım etkileşim bu oldu. Şimdi pek takılmıyorum cinlere zira şu an cin aleminde pek iyi bir ünüm olduğunu düşünmüyorum. 

- kinetik_prens
Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
Çok da normal değilim galibaXD
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
- kinetik_prens
- byfreestylerap
- İletişim:
ilginç:D
- gabrielgray
sanırım deilsin :D
-
Yemin ediyorum aynı şeyleri bende görüyorum ama kimseye söylemedim beyaz noktalar ne tarafta görmek istersem oraya geliyorlar şekilli değişik şekillere bazen yılan şekillerine bürünüyorlar acaba neden?Cevabını bilen varsa söylesin lütfen...TelekinetikFit yazdı:Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- byfreestylerap
- İletişim:
bende bazen yanımdan geçen gölge gibi şeyler görüyorum hızlarıda bir insanın koşması gibi benim için hiçte iyi bişey değil:D
-
SELAM arkadaşlar. ben henüz yeni kayıt oldum. belli bir süredir anormal olaylar yaşıyorum. bunun ne olduğunu araştırırken de telekinezi olduğunu farkettim. fenomen de kaşık bükme olayını falan görmedim ama görsemde zaten ilizyon olduğunu düşünürdüm taa ki başıma gelen bazı şeylerden sonra. iş yerimde oturduğum yerde evime yaptıracağım fayansların rengini seçmeye çalışıyordum. fayansları karşıdaki duvara yaslayıp renklerine uzaktan bakayım dedim. bir süre bakarken evi hayal ediyordum ve nasıl duracağını düşünüyordum. bu sırada 2 metre uzağımda fayansın üzerinde toplu iğne başı kadar bir nokta dikkatimi çekti. fayansın üzerinde bir kırıklık mı yoksa leke mi olduğunu anlamak için dikkatle üzerine yoğunlaştım( neden kalkıp yanına gitmediğimi bende anlamadım sanırım üşendim bi an) gözümü üzerinden ayırmadan( 5 dakika kadar) sadece o noktaya dikkatlice bakarken fayansa doğru gitmek istedim onunda bana yaklaşmasını istedim ayağa kalkmaya hamle yapmaya kalmadı fayans üne doğru yıkıldı. bi an deprem olduğunu düşündüm dışarı çıkacakken bişey dikkatimi çekti. 6 fayanstan sadece 1 i öne doğru düşmüştü ve o benim odaklandığımdı. tesadüf olduğunu düşündüm önemsemedim. ama daha sonra birkaç nesneye daha odaklanınca kontrolum dışında hareket ettiklerini farkettim. yolda yürüyen bir bayana dikkatli bakınca ayağı burkulabiliyor. bunu kontrol edebilmemin bir yolu var mı? LÜTFEN BİRİLERİ YARDIMCI OLSUN?