Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Moderatör: Sai
- ibrahimduygulu
Re: Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
harbiden saçmalıyosunuz bunun üç harflilerle alakası yok 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
madem çok dalga geçtin cinlerle dikkatli ol bu aralar. sana musallat olmasınlar... belliki hiç cin görmemişsin... sen yazmaya devam et bakalım...iynx yazdı:tabi.. aslında sen yürüdüğünü zannedersin, ama cinler einsteinle dalga geçmek istedikleri için altındaki yeri hareket ettirmişlerdir... zaten sen yaşamıysun.. cinler seni kandırıyor..isjhslnhslknhslk
-
arkadaslar 3harflilerin olduunu biliorm fakat onlar siz onları rahatsız etmedikten sonra sizi rahatsız etmezler ama oyle bişi olduu zaman tabiki Allah a sığınmak e dorusu =)
- multiplayer1
Re: Herşeyin Tersi Oluyor...Garip Sesler Duyuyorum...
enerjisini emmek mantıklıdır ama başaramayabilirsin ya da onlar seninkini emer birden..iynx yazdı:yada git cinin enerjisini em.. bi daha musallat olurlarsa, cine telekinezi uygula.
durumun gerçekten zor ama dayan bence 1 yıldır ugrasiosan bunlar fazla korkutmamalı insanı...
yinde sakin ol derim......
- ibrahimduygulu
bencede yani ben namazımda niyazimda adamım ne işim olur 3 harflilerle ben kendim telekinezi ile uğraşıyorum ama şu zamana kadar bi zararını görmedim... yararını gördüm ama ....siz onlara dokunmayınca yani devamlı düşünmezseniz bişey olmaz merak etmeyin yani 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- Ulquiorra
Aç bilgisayarını koy Abdülsamadden Kuran-ı Çalsın odanda bakalım gelebilceklermi bi daha
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- Ulquiorra
amma soru sorulmuş ya (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
Arkadaşlar size bir olay anlatmak istiyorum.Bu yazıya tam cevap yazarken ilginç bir olay oldu.O anlık beni ürküten bir ses duydum.Bunun bilinç altımın beni kandırmasımı yoksa gerçekten 3 harflilerin benle dalgamı geçtiğini öğrenmek istiyorum.O sesi duyarken Nas suresi okumaya başladım.Ses yavaşça kesildi.Arkamdada kedim uyuyordu.Acaba o uykusunda miyavladımı diyede düşündüm.Ne olabilir.Sesli bir şekilde Allah'tan başka hiç birşeyden korkmadığımı söylüyorum.Bu yazıyı yazarkende birtakım sesler duyar gibi oldum.Acaba kendimi fazlamı kaptırdım?2 gündür telekinezi üzerine gereğinden fazla bir ilgim oluştu.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
- iynx
yaw tk yı 3 harfliyle 5 harfliyle 9 harfliyle ( fetoş vs.) bağdaştırmayın.. herşey sizde biter.. siz en saf en zayıf halinizle bile bi cini sömürür yok edersiniz.. çünkü sizn enerji yapınız kendi kendini besleyen madde kökenli bir yapıyken onun böyle bir şansı yok.. her garip olayı ine cine bağlamayın.. yeteneğinize hakaret etmeyin..
- fenomen
- Yönetici
o zaman cinayeti de cin le baglayin
basligi cinle basliyor diimi 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-