Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
x-plague

Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...

Okunmamış mesaj gönderen x-plague »

Ya ben garipten sesler duyuyorum. böyle otururken felan birden ses geliyor. Yürüme sesi felan. Bazen odamın kapısına vuruluyor ama orda kimse olmuyor. Ayrıca astral seyahat yapmaya çalışırken ve tam kendimden geçmişken evde kimse olmadığı halde yürüme sesleri duydum ve birden ayağa fırladım. Birşeyler yapmaya çalıştığım zaman herşeyin tersi oluyor. Ben tasın içindeki kağıdı döndürmeye çalışırken tasın kendisi dönüyor. Lambanın ışığını azaltmaya çalıştığımda patlıyor. Başım ağrıyor ve garip bir şey sanki böyle hava dalgası gibi sürekli başıma vuruyor. Elektrikli aletlere yaklaşınca çalışmıyor. Hatta denedim ben, gittim radyonun yanına ama birden frekansı bozuldu ve haşır huşur sesleri gelmeye başladı. Hiçbir şeyi doğru yapamıyorum. Ve biraz garip gelebilir ama ben böyle şeylerden korkan biriyim. O sesleri duydukça çok pis korkuyorum. Birde o yetmezmiş gibi siluetler görüyorum. Delirirsem tam yerinde olur. Bunların bir nedeni mi var? Yoksa herkese oluyor mu? Korkusundan ölen insanların arasında yer alıcam yoksa XD :shock: :|
Teleqinezi

Re: Herşeyin Tersi Oluyor...Garip Sesler Duyuyorum...

Okunmamış mesaj gönderen Teleqinezi »

telekinezi ile uğraşıyomusun
Kullanıcı avatarı
x-plague

Evet 1 yıl oldu
Teleqinezi

seni fazLamı etkiLedi ? telekinezi
Kullanıcı avatarı
x-plague

Bilmiyorum ama telekinezi yapamıyorum Yani doğru yapamıyorum. Diyorum ya tasın içindeki kağıdı döndürmeye çalışırken tasın kendisi döndü. Sadece bu da değil mumun alevini artırmaya çalışırken birden söndü. Ehh ben zaten korkuyordum birde karanlıkta kalınca çok hoş oldu..
Teleqinezi

Çok ilqinç :S:S
Kullanıcı avatarı
seli

Okunmamış mesaj gönderen seli »

:roll: çok ilginç. korkarken birde mum sönerse neler olur acaba :twisted:
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

ilginç değil aslında. korkmayın ama size ne olduğunu az çok söylemeye çalışayım. İşte işin tehlikeli kısmı buydu ve sizin başınıza geldi. Sanırım telekineziyle uğraşırken cinler de sizinle uğraşıyor. Ama korkmayın onlar sizi korkutmak isteseler önünüze çıkarlar. fakat siz odaklandığınızda etraf kıpırdamaya başlıyorsa eğer (ki bu benimde başıma geliyor) lütfen problem etmeyin. biliyorsanız felak ve nas sürelerini okuyun bunlar sizi Allahın izniyle koruyacaktır. bende sizin gibiyim aslında biraz. çünkü ne zaman çalışmalar yapsam bişiler hızla geçiyor izleniyorum hatta yanıma geliyolar biliyorum hafif silik bir şekilde görüyorum. artık alıştım çünkü hiçkimse yanlız değil. sakın kimse yanlız olduğunu düşünmesin. herkesin etrafın cinler olabilir. bazı insan ilerlemiştir bu telekinezi işlerinde yada boyut işlerinde görebilir konuşabilir sesler duyabilir. bazısı hiçbişi duymaz. Ama inanın onlarda sizden korkuyor. ben artık alıştım pek problem etmiyorum. ben ses duymuyorum ama çok rahatsız olursanız size bir tavsiye vereyim. Kuran da Cin Suresi vardır. Bunu hergün okuyun. Allahın izniyle görmessiniz duymassınız. yani demek istediğim siz tasla uğraşıyorsunuz mesela cin geliyo dalga geçmek için çeviriyo yada gidiyo ışığı patlatıyo ses çıkarıyo. onlar enerji gibidirler zaten bu yüzden böle bir anlık görüüp kayboluyolar. ne kadar derin konstre olursanız o kadar görme şansınız artar. Ama merak etmeyin sadece bu sureleri okuyun ve dua edin Allahın izniyle bişicik olmaz çünkü onlarda insanlar gibi hesaba çekilicekler ve buna göre hareket ederler. Bunu bilin. Bir gelişme olursa buraya yazın lütfen...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

yada git cinin enerjisini em.. bi daha musallat olurlarsa, cine telekinezi uygula.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederim. Zaten hersey olcağina varır. Bişe olcaksa olur olmayacaksa zaten olmaz korkma dicem bana olsa kafayı yerdim herhalde bu yüzden korkman cok normal. Allah kimseye göstermesin kötü bir durum gibi.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.