aldığın cevaplar çocuksu olabilir ama açtığın konuda bebeksi bunu da unutma bana kalırsa yapabildiğn tek şey psiwhell ve biraz da bunda ustalaşmışsın gelmişsin burda hava atmaya çalışıyorsun bu da benim şahsi görüşüm ve yöneticilere sesleniyorum bu konu tamamen yersiz amaçsız sitede karışıklık çıkarmaya yönelik ve doğrudan hakaret içeriyor bu yüzden konunun kapatılması gerek..ebelfez yazdı:çocuksu cevaplar almışız :))
neyse ben söyleyeceğimi söyledim...gerisi sizlerin takdiri...
sitedeki üyelerin yaşları
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Re: sitedeki üyelerin yaşları
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
-
Bu mesajdan bende bir önyargı sezinliyorum ve bu arkadaş şu ana kadar 6 kere mesaj yazma gereği duymuş.whaki yazdı:anlamiyolarki :D bide buyuk olcaklar :D
ebelfez' e de katılıyorum kimseyi yaşından dolayı yargılamamıyor.
Sadece forumun güvenirliliğinin artması için bir konudaki tespitini söylemiş.
Kayıt olduğumdan beri 2. mesajım arkadaşlar süreklide takip ediyorum forumu
Bazı arkadaşlarımız nedense bir konuda birkaç defa yorum yapma gereği duyuyor yorumları okurken canımı sıkmaya başlıyor.
(Bazı arkadaşlarımızıda takdir ediyorum güzel bir şekilde soruları cevaplıyorlar.)
Bu kadar yazıyorum yazı uzun olup kimse canı sıkılmasın çünkü yapmanız gereken davranışları biliyorsunuz.
- whaki
arkadaşım bi konuya 1 tane mesaj atılcak die bi kural yok, burda bi konuşma ortamı var ve bende o konuşmaya katılıyorum...
ebelfez de resmen diyorki, site çoluk çocuk kaynıyor, çocukları atalım yada adam olsunlar diyor. Kim oluyoda bunu söleyebilio ? Ne hakkı war bunu sölemeye, hayır yani 2 psi whell yapmş bi tarafları kalkmış galiba ki burda artislik taslıo bize
ebelfez de resmen diyorki, site çoluk çocuk kaynıyor, çocukları atalım yada adam olsunlar diyor. Kim oluyoda bunu söleyebilio ? Ne hakkı war bunu sölemeye, hayır yani 2 psi whell yapmş bi tarafları kalkmış galiba ki burda artislik taslıo bize
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- İletişim:
Bunun forumun güvenirliliğiyle alakası yok merak etme sen. Bu forum kaç yıldır bu şekilde devam ediyor ve tebrik topluyor. Yalnız ilk önce sen üslubunu bir değiştirsen iyi edersin. Canımı sıkıyor falan bu ne demek ya. Sen söylüyorsun daha yeni kayıt olduğunu. Canını sıkıyorsa tutmayalım seni. Yeni kayıt olmuş biri burada bizim verdiğimiz bilgileri öğrenmeli, forumun geleceğini ve güvenirliliğini düşünmemeli. Yeni kayıt olan üyeler de asıl bizim canımızı sıkmaya başladı. Forumu bir tartışma programına çevirdiler. Ayrıca bir kişi istediği kadar 200 300 kere aynı konuda yorum yapabilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Yeni üye olanlara forum misyonunu, kurallarını öğrenmenizi istiyorum.
-
ya Allah'ım ya inanmıyorum size resmen kaç tane yazı göndereceğimize karşıyorlar ya kardeşim SİZENNEEE forumunu sulandırmaktan zevk mi alıyorsunuz sen ananın karnında öğrenmedin ya telekineziyi elbet bir başlama yaşın vardı bu yaşın daha erken olması sizi neden rahatsız ediyorozkan8989 yazdı:Bu mesajdan bende bir önyargı sezinliyorum ve bu arkadaş şu ana kadar 6 kere mesaj yazma gereği duymuş.whaki yazdı:anlamiyolarki :D bide buyuk olcaklar :D
ebelfez' e de katılıyorum kimseyi yaşından dolayı yargılamamıyor.
Sadece forumun güvenirliliğinin artması için bir konudaki tespitini söylemiş.
Kayıt olduğumdan beri 2. mesajım arkadaşlar süreklide takip ediyorum forumu
Bazı arkadaşlarımız nedense bir konuda birkaç defa yorum yapma gereği duyuyor yorumları okurken canımı sıkmaya başlıyor.
(Bazı arkadaşlarımızıda takdir ediyorum güzel bir şekilde soruları cevaplıyorlar.)
Bu kadar yazıyorum yazı uzun olup kimse canı sıkılmasın çünkü yapmanız gereken davranışları biliyorsunuz.
neden mi cevap açık bencilsiniz siz geç başladınız ve daha az geliştiniz ya başkaları da öyle olsun istiyorsunuz erken başlayanlar gözünüze batıyor ama bu bizi ilgilendirir ha çekemiyorum diyorsanız bi top alın sektirin gidin...
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
-
hem öyle bi kural mı var bi konuya birden fazla yorum yapılamaz diye varsa ben neden görmüyorum hadi bru-x,akrep kral ya da her hangi bir yetkili söylse neyse sen kimsin olumm dış kapının dış mandalı her önüne gelen kural koysa yöneticilerin ne anlamı kalır değil mi ? ama işte devir bu ya her önüne gelen külhan beyi olmuş..
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
küçükken insanlar duygularla doludur o duygular büyüyünce düşüncelere dönüşür ama bazımızın erken dönüşüyor insanların yaşına bakarak yargılamak bir çitaya bakıp koşamıcağını söylemek kadar mantıksızcadır çünkü her insan yaşından anlaşılmaz beyin yaşla gelişmiyor tecrübeler yaşla gelişiyor beyin her bilgiyle her öğrenilenle yeni beyin hücreleri üretiyor ve gelişiyor karmaşıklaşıyor ve insanıda olgunlaştırıyor her insanın yaşına bakıp yargılanılmaz ona bakarsak mozart 4 yaşında keman çalıp 7 yaşına org ve 12 yaşında opera şefi olmuştu;)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
adam kalkıp kavgada aduket atcam diyosa biri çkıp abimi dövcem diyosa psi ball ile falan konuyu başlatan arkadaşın haklı olduğu açık..yine de burdakı 15 16 yaşında olup çoğunluğun seviyesinden yukarda olan adamlar da gözardı edilmemeli tabi ki.. saçma sapan yorum yapanlar ban falan yese güzel olur..kalkıp da yaş sınırı koyulcak değil ya..
- whaki
joseph105 yazdı:adam kalkıp kavgada aduket atcam diyosa biri çkıp abimi dövcem diyosa psi ball ile falan konuyu başlatan arkadaşın haklı olduğu açık..yine de burdakı 15 16 yaşında olup çoğunluğun seviyesinden yukarda olan adamlar da gözardı edilmemeli tabi ki.. saçma sapan yorum yapanlar ban falan yese güzel olur..kalkıp da yaş sınırı koyulcak değil ya..
Arkadaşım sen '' Espri '' denen şeyi bilmiyosun galiba, ben sana söliyim. Espri demek gerçek olmayan ve söleyince karşındaki kişileri güldüren komik laftır. Biz burda sadece telekinezi konuşmuyoruz, arada ufak espriler yaparak forumu eğlenceli kılıyoruz. kapişş ?
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Haklı olabilirsiniz. Madem bu yaşananlardan hoşlanmıyor fakat yinede bu siteyi bırakmak istemiyorsunuz bana çözüm önerileri getirebilirsiniz. Zaten yakın zamanda site değişikliğe gidecek, o sırada sizin çözüm önerilerinizide gözden geçirebiliriz. Bu arada şu saçma tartışmayı daha fazla sürdürmeyin.