kilit

Moderatör: Sai

criminal_1994

Re: Çok gelişmişler uyarı sakın girmeyin! bi bakarmısınz?

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ya abi ben sana takmıyorum abuk subuk sacma sacma mesajlar başlıklar niye takayım sana aptal aptal başlık acıyosun sonra neden taktın abi acıklarmısın aşırı gelişmiş nedir abi ya:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

doguhanmg

Okunmamış mesaj gönderen doguhanmg »

warior15 yazdı:Arkadaşlar çok gelişmişler girmesin çünkü sakın kemiklerinizi kırmaya çalışmayın arkadaşlar sorunum kendi kemiklerimin kırıldığı düşüncesini engelleyemiyorum yardım edermsiniz çok kötü etkilemeye başlıyor kırılıcak sanki.

Aklına kötü bir şey gelince gülümse aman ha telekinezi bu çıt eder kırılır kardeş :D dalga geçmiom
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

doguhanmg yazdı:
warior15 yazdı:Arkadaşlar çok gelişmişler girmesin çünkü sakın kemiklerinizi kırmaya çalışmayın arkadaşlar sorunum kendi kemiklerimin kırıldığı düşüncesini engelleyemiyorum yardım edermsiniz çok kötü etkilemeye başlıyor kırılıcak sanki.

Aklına kötü bir şey gelince gülümse aman ha telekinezi bu çıt eder kırılır kardeş :D dalga geçmiom
Aman ya boş boş konuşuyorsunuz şurda sen daha ne kadar ilerleyebildin ki istemeyerek kemiklerini kıracaksın? Kemik kırmak kalem kırmak değil. Çok kolay birşey mi sanıyorsun. Sen önce isteyerek başkalarının kemiklerini kır sonra kendininkileri kırarsın.

Kilitli

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön