kilit
Moderatör: Sai
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çok gelişmişler uyarı sakın girmeyin! bi bakarmısınz?
merak etme bendede öyle bir duygu oluyor ama benimkisi tamen farklı benim çoğunlukla başım ağrıdığını düşünüyorum bu yüzden oluyor ama aklına başka şeyler getirirsen oda kaybolur;)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
BANA DA OLUyO AMA BAŞKa Bİ DÜŞÜNCE ÇOK KÖTÜ Bİ Hİs zamanla geçer aslında bende hiç geçmedi biraz araştır işte kemiklerinin kırılmayacağı ile ilgili bilimsel kanıtlar bul ben öyle o düşünceyi saçma bulup unuttum
pixies forever <3<3
- gabrielgray
Aynen doğru söylüyor. O düşüncenin ne kadar saçma olduğunu düşün. Durup dururken niye kırılsın kemiklerin ?
-
- Yeni Kullanıcı
Çabalıyorum ama bilincim ayrıntılı düşünüyor istemediğim şeyler oluyorum istemediğim şeylerin olmasını nasıl engelleyebilirim?
dostum sen tam bi ruh hastasısın..
-
- Yeni Kullanıcı
optimist_21 yazdı:dostum sen tam bi ruh hastasısın..
Çok doğru söyledin arkadaşım kızmadım sana bu aralar insanlarla çok büyük bi telepati kuruyorum kendimden şüphelenmeye başladım dediğin gibi ruh hastasıyım galiba
düşüncelerine dikkat etmelisin eğer kemiklerinin gerçekten durup dururken kırılmasını istemiyorsan farkındalığını sağladıktan sonra vücudunun sağlıklı olduğunu düşün, kemiklerinin güçlü olduğunu imgele. Aksi taktirde çekim yasası gereği kemiklerin gerçekten de (sen istemesen de) kırılır.
-
- Yeni Kullanıcı
teşekkür...Mystarik yazdı:düşüncelerine dikkat etmelisin eğer kemiklerinin gerçekten durup dururken kırılmasını istemiyorsan farkındalığını sağladıktan sonra vücudunun sağlıklı olduğunu düşün, kemiklerinin güçlü olduğunu imgele. Aksi taktirde çekim yasası gereği kemiklerin gerçekten de (sen istemesen de) kırılır.
- byfreestylerap
- İletişim:
arkadaşım biraz sakinleş tatile felan git iyi gelir gerçekten kafanı yorma fazla iyi düşün iyi ol : )warior15 yazdı:optimist_21 yazdı:dostum sen tam bi ruh hastasısın..
Çok doğru söyledin arkadaşım kızmadım sana bu aralar insanlarla çok büyük bi telepati kuruyorum kendimden şüphelenmeye başladım dediğin gibi ruh hastasıyım galiba