leiyoswoeirvn yazdı:Burak Aydın için,
ilk olarak o yorum size değildi.. kaldı ki "buna inanacağımı mı sandın?" demedim, "buna inanmamı beklemiyorsun heralde.." dedim.. çünkü siz "neye inanmıyorsunuz kapalı kapta o admaın yaptığına mı?" demiştiniz.. benim cümlem de ona cevap olarak yazılmıştı.. nedeni ise, kapalı kapta o adamın yapıp, çektiği video sahte.. (bahsettiğimiz video budur: http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ ) orda da belirttiğim gibi, Keith Mayes adlı youtube kullanıcısı peşinden böyle bir video eklemiş " http://www.youtube.com/watch?v=3tWINnrS1ac ".. ve bu video'da, bir önceki video ile ilgili olarak, kamera atlamalarını, saniyeleriyle, açıklamalı olarak vermiş.. ben de buna karşılık diyorum ki.. "buna inanmamı beklemiyorsun heralde.."
ikinci olarak James Randi'nin ne kadar iyi veya ne kadar kötü bir sihirbaz olduğunu tartışmıyorum.. benim için bunun bi önemi yok.. sadece kanıtlamaya çalıştığı ve açıkladığı durumlar ilgimi çekiyor.. ve Uri Geller.. bu kişi ise telekineziyi gerçekleştirebildiğine inanılan en önemli kişilerden.. burada onu baz almam ve onun yaptığı sahte şovları göstermem gayet normal.. bu adam telekinezi yapabiliyorsa, neden sahte yollara başvursun.. bunu gösteren bir çok video yollayabilirim.. ( örnek olarak kaşık numarası.. gayet açık bir şekilde eliyle büktüğü gözüküyor.. http://www.youtube.com/watch?v=V4HQOVqy ... re=related ) ( veya pusula videosu.. eline yapıştırdığı metali görebiliyorsunuz.. http://www.youtube.com/watch?v=BJSxsbToLeE ) Uri Geller bu konunun öncülerindendir ve bu hileleri gördükten sonra benim için hiç bir inandırıcılığı kalmamıştır..
bu iş için ne kadar bir masraf gerekir bilmiyorum.. onun araştırmasını yapmadım.. ama en kısa zamanda yapacağım.. bütçem ne kadarını kaldırır, ne kadarını kaldırmaz şu an tahmin etmek zor.. en azından irtibata geçilebilir.. siteyle veya o kişiyle.. benim aklıma başka bir fikir daha geliyor.. televizyona çıkmak ve bunu açıklamak.. bu yolla çok daha kolay bir şekilde sponsor bulunur.. fakat ilk olarak insanları ikna etmelisiniz.. bunu başarabilir misiniz?
bu konuda önyargım yok.. gördüklerimi söylüyorum.. siz bana önyargılı diyorsunuz fakat sonra "ben kapalı psiçark yapsam durdurma hilesi diyeceksin. uçsam bluescreen diyeceksin.." diyorsunuz.. bunların hangisi önyargı.. siz ilk önce uçun.. eğer ben size "green screen" dersem.. o zaman yorum yaparız.. sanırım siz daha fazla önyargılısınız..
sonuç olarak kanıt istiyorum.. inanmam için kanıt olması gerekli.. neyse.. msn adresinizi ekleyeceğim.. oradan adresimi veririm.. ilgiliniz için teşekkürler..
sevgiler.. saygılar.. aynı manada...
birkere kendi adına konusmanı tavsiye ederim...(önyargılı ben deyilim

evet sende haklsın bu hileleeri gördukten sonra insan ınancını kaybediyor ama
gel görki okadar insan nerden baksan 200 bini geçmiş kişi dunyada telekinezi yapıyor yaptıgını idda ediyor sencede bukadar kişi kendini yada başkalarınımı kandırıyor veya forumlarda dolasıp bosunamı teknik yazıyor gerçi ben ne kadar anlatsamda örnekte versem senin düşüncen deyişmicek ...
bak sana benle ilgili bir hikaye anlatıyım bu gerçektir artık bunada inanmassın ama ben ynie anlatacm
,şimdi bende eskiden böyle şeylere çok meraklıydım denerdin denerdim olmazdı ...
senin gönderdiğin videoları çok izledim ben geçmişte ve buyuk bir hayal kırıklıgım oldu kendimden utandım
ama kaçmakla bir şey olmaz sabır ettim denedim arastırmalar yaptım tstlerde bulundum suan bir kitab bile yazıyorum bunun uzerine ir çok kişiyle röportaj yaptım başka sehirlere gittim
sırf inanmak ve gerçek oldugunu görmek için
sonuc BANA GÖRE HEPSİ GERÇEK ARADASIM tabi bu benim fikrim
bu nu her yerde her forumda solerim
bilgimi istiyorsun ??? kanıtım istiyorsun ?
eger tanıdıgın devlet ile ilgli güçlü arkadasların adamların varsa devlet arşivine gir
ben girdim inan orda kayda geçmiş bir çok paranormal olaylar var sadece turkiye deyil
diyer dvlelerinde mısır olsun yunanistan olsun tabi çok zor oldu benim için ama ailem saolsun
orda edindigim bilgilere göre bir çok ulkenin kayıtlarında arvişlerinde kayada geçmiş belgeleriyle foto llsun video olsun vb....paranormal olaylar mevcut arkadasım
SENCE BUNLARDAMI YANLIS BUNLARDAMI HİİLE ben hiç sanmıyorum
şimdi sen dersinki evet onlarda hile onlarda yalan vb...
inan hiç umrumda deyil bir insan önce kendini tanımalı ynlıs anlama ne yoldan gittine baglı
herşeyin bası inanmaktır....
bu son yazımdır bundan sonra bu knouya başka bir yazıda bulnmucahım
benim başkalarını ikna etmek gibi bir gayem ve zorunlulgum yoktur...
onemli olan kişinin kendi bakıs acısıdır ama dogru ama yanlıss
sevgiler saygılar