telekinezi ile şifa?
Moderatör: Sai
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Re: telekinezi ile şifa?
bence hepsi laga luga.. ben telekineziye başlayalı 6 ay oldu ve şuanda telekineziyle fazla uğraşmıyorum ve hiçbir inisiye almadığım halde avusturyadaki akrabalarımın ağrılarını acılarını alıyorum. insan isterse evrensel enerjilere para dökmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum biraz beyninizde bitirin işi. siz değişimin adresisiniz her insanda olan bişey sadece açığa çıkmayı bekliyor.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
-
fkt param var sende git paran varsa telekinezi eğitime materyalizm fln düşünebileceğin herşeyin eğitimi war gitte al :D
-
Sen nereden aldın eğitimi sorması ayıptır?telekinezi61 yazdı:fkt param var sende git paran varsa telekinezi eğitime materyalizm fln düşünebileceğin herşeyin eğitimi war gitte al :D
Sınanıyorsunuz...
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Mide ağrısı mı :) Sağ orta parmağımın etinin büyük kısmı parçalanmış ve kopmuştu, şu an yerinde duruyor. "Vitakinezi" ama sadece kendim için.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
-
Hay mübarek.Uçmayı da denedin mi?Lycanthropy yazdı:Mide ağrısı mı :) Sağ orta parmağımın etinin büyük kısmı parçalanmış ve kopmuştu, şu an yerinde duruyor. "Vitakinezi" ama sadece kendim için.
Sınanıyorsunuz...
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uçmamız gerekseydi kanatlı yaratılırdık. ;)cehalet yazdı:Hay mübarek.Uçmayı da denedin mi?Lycanthropy yazdı:Mide ağrısı mı :) Sağ orta parmağımın etinin büyük kısmı parçalanmış ve kopmuştu, şu an yerinde duruyor. "Vitakinezi" ama sadece kendim için.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
-