telekinezi ile şifa?
Moderatör: Sai
- alone angel
telekinezi ile şifa?
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.telekinezi ile şifa vermek mümkün mü?mesela midem bulanıyorsa ya da biryerim ağrıyorsa bunu geçirebilir miyim?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Re: telekinezi ile şifa?
tam olarak telekineziyle diyemeyiz sanıyorum ama benzer şeyler var mesela reiki gibi bioenerji gibi..
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
-
Biyoenerji hakkında bilgim yok ama reiki etkili bir olay...
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
telekinezi olmaz ama usui reiki, kundalini reiki, GMA, altın üçgen, meleklerin rengi, melek ışığı, violet flame reiki, ra-sheeba, takyon, zümrüt özü, ametist özü gibi pek çok evrensel enerji sisteminden yararlanabilirsiniz.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- Shamarchi
İsimlere takilmayin. Enerji 1dir. Direk telekinezi olarak degil ama illa sifa vermek icin evrensel enerjilere de gerek yok. Telekinezi yapiyorsan. Agriyan bolgedeki fazla enerjiyi vucuda dagildigini dusun yada azsa vucuddaki enerji ile oranin dengelendigini dusun. Yine olmazsa evrenden ellerine ordanda vucuda enerji aktigini dusun bi sure sonra agrinin azaldigini hatta gectigini goreceksin...
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
doğru ama evrensel enerjiler sadece şifa için değildir yani birazda bunu vurgulamak içindi. mesela ben yakında ra-sheeba uyumlaması alacağım. astral seyahat de dahil olmak üzere birsürü uygulama için kullanılabilir. ve titreşimini yükselterek ejder boyutuna çıkarıyor, ejder eşlikçilerinizle buluşturuyor. bunun gibi. :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- Shamarchi
Biliyorum ama ra-sheeba yanında bir sürüde musallat getiriyor. Bunuda gözden kaçırma. Ejderhalarla irtibat kuracağım derken yüksek seviyeli bi demona çatmayasın :)) Ra-sheeba almadan önce daha düşük seviyeli evrensel enerjilere uyumlanmanı tavsiye ederim. :) En basitinden GMA ile başla (paran varsa usui daha iyidir) Ra-sheeba'yı bende çok istiyorum sonuçta ejder rehberliklerinden bahsediyoruz ama bu işin bide öte boyutu var diye hiç elleşmiyorum şimdilik :DScreamOfTheElements yazdı:doğru ama evrensel enerjiler sadece şifa için değildir yani birazda bunu vurgulamak içindi. mesela ben yakında ra-sheeba uyumlaması alacağım. astral seyahat de dahil olmak üzere birsürü uygulama için kullanılabilir. ve titreşimini yükselterek ejder boyutuna çıkarıyor, ejder eşlikçilerinizle buluşturuyor. bunun gibi. :)
- Biyokinezi001
ree shaba nedir?
- Shamarchi
Evrensel enerjilerden bir tanesidir. İnternette araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz...
-