Adam inanmış.QQQ yazdı:Denedin olmadı, anladık ta bari kuyruk acısı yapma. Elde edemeyince malı kötülerler ya hani, onlardan farkın yok. Bu inanç meselesi. Sana kimse inan demiyor, sen de inanmayın diyemezsin. Ayrıca burçlara o kadar da değinmiyoruz. Testlerde çıkarsa anca... Anlayacağın o işten para kazandığımız falan yok. Sitedeki reklamlar ayrı mesele, onların zaten telekineziyle ilgisi olsaydı reklam olmazlardı. Şimdi içindeki kini bir tarafa at artık, istemiyorsan da uzaklaş bu siteden.TanrıTanımaz yazdı:Arkadaşlar bu tür saçmalıklara inanmayın element yok burç bunlar hep para kazanma amaçlıdır.Astrologlara medyumlara güven olmaz bu sitenin adından belli amacıda bellidir.Lütfen amaç doğrultusunda paylaşım yapalım.Ha şimdi diyeceksiniz ben niye karışıyorum birde şöyle bir olay var element kelimesi geçen onlarca başlık açıldı forumu çocukça şeyler ile kirlettiniz ha bezmediyseniz devam edin...
Elementinizi belirleyin... ( Test )
elementinizi belirleyin, element belirleme, elementimi nasıl bulabilirim, element bulma testi, element belirleme testi
- Tanınmaz
Re: Elementinizi belirleyin... ( Test )
Tanrı var dediler geldik...
- xxmehmet61xx
ben galiba avatarım bütün elementleri yaklaşık olarak kontrol ediyrum..d ama en yüksek su elementi ama suyu nasıl bükcem???????????????????*
- QQQ
Hidrokinezi diye araştır...xxmehmet61xx yazdı:ben galiba avatarım bütün elementleri yaklaşık olarak kontrol ediyrum..d ama en yüksek su elementi ama suyu nasıl bükcem???????????????????*
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

-
12 toprak 11 su 11 hava çıktı :D
- QQQ
Terrakinezi, hidrokinezi ve aerokinezi yi araştır bakalım.KraKeR141 yazdı:12 toprak 11 su 11 hava çıktı :D
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

-
Ates: 11 Toprak: 9 Su: 5 Hava: 11
-
toprak ve su çok yüksek biokinesis yapabilir miyim?
Gün gelicek benimde Adriana Lima gibi gözlerim olacak 

- Prens_12345
bende hepsi yüksek yeni bi savaş çıkarabilir miyim acaba en düşük element 9 we toprak :D:D 3. dünya savaşını çıkarcam ulennnn :D
-
SAOL KARDEŞ ATEŞ VE TOPRAK ÇIKTI
-