Odaklanamıyorum :(

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
mymurat1

Re: Odaklanamıyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen mymurat1 »

Odaklanıyorum ARtık herşey Tamam Cok Cabuk Dönderebiliyorum Ama Yarım Tur Anca Dönüyor :((

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

antreman yaptıkça daha çok döner.korkma gözlerin bozulmaz
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

arkadaşım sana bir psi-well hakkında bilgiverim inanırsan yaparsın forumda okumuştum:
1-
ilk önce aliminyumdan psi yap veya parşümenden yani direk gidipte a4 den yapma eger o anlık bulamassan gazete kagdınyan yap.
2-
psi-well e sadece bak tam tepe noktasına başka hiçbirşey düşünme ve trasna girince istedigin yöne hareket etigini imgele

ben de alimünyumla su zamanlar yapıyorum ve bunlarla çok az da olsa dönüyor. bir dene

NOT: hava akımını kes tamamen
Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

mymurat1 yazdı:Peki Bunun İçin Belli Bir Test Filan Varmı ???
Ve Kagıda Bakıyorum Odaklandıgımı Hissediyorum kagıdı Tutup Kendime Cekiyormuş Gibi Düşünüyorum Kagıt Azcık Kıpırdıyor veya bazen Cok az dönüyor Sonra geri duruyor Bunu Sürekli Dönderemiyorum ne Yapmam gerek acaba?
kayacı yazdı:bende de aynı oluyor kağıt kkıpırdıyor ama dönmüyor ne yap malıyım?lütfen yardım
Kağıt kıpırdadığı-dönmeye başladığı anda konsantreniz bozuluyor, bu yüzden kağıt dönmeye devam etmiyor...
aliyildiz_12 yazdı:bende odaklanamıyorum .s direk aklıma şarkı geliyo
aynı şey bana da oluyor ve aklıma eğer zihnimi sustarmazsam-psi whel'e yönlendirmezsem bu işi o anda yapamayacağımı hatırlatıyorum ve konsantre olmaya çalışıyorum... Konsantreni geliştirmek için kapak çalışması yapabilirsin...
mymurat1 yazdı:Teşekürler Denicem Simdi Birazcık Dönderebiliyorum Ama Kapak Calısmasında Gözüm Bozulcak Diye Korkuyorum :(
Kapağı gözüne sokmazsan bozulacağını zannetmiyorum :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön