Odaklanamıyorum :(

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
mymurat1

Odaklanamıyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen mymurat1 »

Merhaba Arkadaşlar Ben Telekineziye Başlıyalı 2. Günüm İlk Denememde Zorda Olsa Kagıdı Kıbırdadım Daha Sonra Zorla Döndürdüm ve Sabah Oldu yine Zorla Döndürdüm Ama Şimdi Hareket Ettirmem Zorlaştı Yani Odaklanamıyorum Düşüncelerimden Arınamıyorum Ne Yapmam Gerek Şimdiden Saolun. Daha Kolay Odaklanmak İçin Mesela Bir kagıda 5 Dk Da Odaklanabiliyorum Diyelim Bunu 1dk ya yada daha kısa süreye nasil düşürebilirim.Her Yönetimi Denedim nerdeyse Gözümü Kapadım Düşüncelerden arınmak için hepsini Atladım Filan Ama Gözümü Kapadıgımda Hiç bişi Aklıma gelmiyorki :S Yardım Edin Lütfen :(

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Odaklanamıyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

odaklanmak için kendi yöntemini kullanırsın daha iyi sonuçlar alırsın.ayrıca odaklanmak için kapak egzersizi deneyebilirsin. kapak egzersiziyle birkaç günde çok iyi sonuçlar alabilirsin.ama kendi tekniğimi yapmak istemiyorum başka teknikler daha iyi olur diyorsan teknikler verebilirim.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
mymurat1

Kapak Calısmasını Nasil Yapacam Acaba???
Birde Teknik Olarak Ney Önerebilirsiniz ???
Saolun
FireSpirit
Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)

Okunmamış mesaj gönderen FireSpirit »

kapak calısması: Bir şişe kapağını ters cevirip icerisindeki o boşluqa bomboş öle safsaf bakmak ama baska yere bakmayacaksın sadece oraya.Bu senin odaklanma kabiliyetini geliştirecektir!
Gözlerimiz ile Gördüğümüz Her Şey Aslında Cok Daha Farklıdır...

www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
mymurat1

Saolasın Hocam Denicem... Boşluk Derken Şişenir ARka Tarafı heralde Saolun...
Peki Kendi Teknigimi Nasil Bulcam ?

Kullanıcı avatarı
Spike

Okunmamış mesaj gönderen Spike »

kendi tekniğini bulurken işe birazcık hayal gücünü katman lazım mesela ellerimden mavi bir enerji çıkıyor kağıda doğru gidiyor v.b sana kalmış eğer bulamam veya işe yaramadı diyorsan sana en basitlerinden birini söyleyeyim.hiç böyle hayal kurmayı denemeden düşünmeden sadece kağıda emir ver dön diyekağıdın nerden dönmesini istiyorsan otarafa bak ben o şekilde gayet rahat döndürüyorum
mymurat1

Denicem Saolun... Odaklanmak İçinde Sadece kapak Calısmasında Kapagın Alt Tarafına Hiç Bişi Düşünmedenmi Bakcaz? ... Odaklanmayı Daha Kolay nasıl Saglayabiliriz Peki ?
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

zaten amaç bu minimum düşünceyle oraya odaklanmak.odaklanmak içinde kendi tekniğini bulmanı tavsiye ederim çünkü her insanın odaklanması farklıdır.kimisi görsellere kimisi seslere kimisi kokulara vb. daha iyi odaklanır.kendi tekniğini bulduktan sonra her gün kendine " ben bu teknikle kendimi çok geliştiricem, bu teknikle daha iyi odaklanıcam" vb. şeyler söyleyebilirsin.bu başarını daha da arttırır.inşallah faydalı olabilmişimdir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
mymurat1

Peki Bunun İçin Belli Bir Test Filan Varmı ???
Ve Kagıda Bakıyorum Odaklandıgımı Hissediyorum kagıdı Tutup Kendime Cekiyormuş Gibi Düşünüyorum Kagıt Azcık Kıpırdıyor veya bazen Cok az dönüyor Sonra geri duruyor Bunu Sürekli Dönderemiyorum ne Yapmam gerek acaba?
rookie

Okunmamış mesaj gönderen rookie »

kapak egzersizi en iyi yöntem bence onu calışmalısın mavi kapak kullan çok odaklandıgın zaman etrafında kırmızılık görürsen aurasıdır buda odaklandıgının göstergesidir tabi ben böyle düşünüyorum

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön