saol kardeşim öncelikle hevesini asla kaybetme ayrıca ben psiwhelli bir buçuk yıl çalışıp ancak döndürebildim ama belli olmaz sen belki bir ayda yaparsın a.e.o. kardeş kolay gelsinokanbaba1234 yazdı:Ya Hiçbir Tekniği Yapamıyorum 1Hafta Oldu Başlayalı Daha Neyin Ne Olduğunu Bilmiyorum Ama En Kolay Psi-wheel Çeviremiyorum a4-kırmızı kalem ucu-silgi Bunlardan Yaptım Dönmüyo Nolur Yardım Edin Lütfen Bende Güçlerimi Kullanmak İstiyorum İyi Forumlar. ALLAHA Emanet Olun....
Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Ya Lütfen Bi bakın!
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ya Lütfen Bi bakın!
Hakkaten psi-wheel çevirmen için 1,5 yıl geçti mi !!!SamedTarik yazdı:saol kardeşim öncelikle hevesini asla kaybetme ayrıca ben psiwhelli bir buçuk yıl çalışıp ancak döndürebildim ama belli olmaz sen belki bir ayda yaparsın a.e.o. kardeş kolay gelsinokanbaba1234 yazdı:Ya Hiçbir Tekniği Yapamıyorum 1Hafta Oldu Başlayalı Daha Neyin Ne Olduğunu Bilmiyorum Ama En Kolay Psi-wheel Çeviremiyorum a4-kırmızı kalem ucu-silgi Bunlardan Yaptım Dönmüyo Nolur Yardım Edin Lütfen Bende Güçlerimi Kullanmak İstiyorum İyi Forumlar. ALLAHA Emanet Olun....
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- fotino
Re: Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Küçük cisimleri (lastik top vb.) hareket etttirmeye çalış.SamedTarik yazdı:bu pipet tekniğine geçicem ama pipet bulamadım evde ya :D psi whelli hiç birşey düşünmeden bir dkya yakın döndürmeyi başardım para bükmeyide ufaktan yapıyorum sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz?
- SamedTarik
saka yapmiyorum ben ya
ayrica saol oneri icin

"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Valla 30 dk da başardım belkide daha kısa bi sürede : ))
- fotino
tebriklertherapy.o6 yazdı:Valla 30 dk da başardım belkide daha kısa bi sürede : ))
-
- Yeni Kullanıcı
Teşekkürler...: )
- do it all again
- Yeni Kullanıcı
merhaba ben yeni ilgilenmeye başladım telekineziyle psi wheel i denedim fakat dönmedi enerjiniz varsa döner demişsiniz enerjimin olduğunu nasıl anlayacağım veya nasıl kontrol edeceğim ?Cavasta yazdı:Arkadaşlar şimdi sadece psi wele bakın ve dönüyor deyin zaten enerjiniz varsa bir müddet sonra dönecektir
I know I 'm different
#gamze#
#gamze#
-
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
Şimdi sadece parayı kıvırmak yada bu kağıdı ödndürmekse amacınız, Sakin olup 'içinizdeki enerjinin ellerinize aktığını ve oradan da kağıda akarak onu dilediğiniz yönde çevirdiğini' düşünerek/canlandırarak/isteyerek buzdağınızın görünen kısmındaki 'karlardan' yaptığınız topu harekete geçirebilirsiniz.ama aklınızda daha büyük şeyler yapmak varsa, burada işin içine tüm buzdağı giriyor ve bu kadar büyük bi gücü kontrol altına almak için meditasyonlar, özel enerji çalışmalara vs yapmalısınız :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- Carita13
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Yenu baslayan biri olarak duşta bir deneme sırasında sanirim psi ball yapmayi basardim ellerimin ortasinda manyetik bir alan oluştugunu hissettim ama psi whell denedigimde kagit falan döndüremiyorum ve moralim bozuluyor 

-