En basit Psi-Ball yapma tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği
fotino kardeşim Saolasın tüm konularda sana teşşekkür et demekten yoruldum yahu online ve iyi bi mod. sün seni tebrik ediyorum
...

Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Sağol kardeş.NoTimeToLife yazdı:fotino kardeşim Saolasın tüm konularda sana teşşekkür et demekten yoruldum yahu online ve iyi bi mod. sün seni tebrik ediyorum :)...
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
Parmak uçlarım karıncalaştı gibi oldu.
- fotino
Zaten buda bir belirtidir ayrıca psi-ball yalnızca enerjini odaklamana yarar başka hiçbir şeye yaramaz.enginbalci yazdı:Parmak uçlarım karıncalaştı gibi oldu.
- Mentaledo
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Hafiften bir soğukluk hissettim,düşünceye başlar başlamaz fakat bu havanın soguklugundanmıydı yoksa yaptıgım işten dolayımı anlayamadım...
Hayatta iki şeye güveniyorum.Biri aynaya baktığımda gördüğüme,diğeri yukarı baktığımda göremediğime
- fotino
Hava çok soğuk değilse büyük ihtimalle sen yapmışsındır.Mentaledo yazdı:Hafiften bir soğukluk hissettim,düşünceye başlar başlamaz fakat bu havanın soguklugundanmıydı yoksa yaptıgım işten dolayımı anlayamadım...
- Mentaledo
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Havada soğuk o yüzden tereddüt ettim,Ancak sanki küçük bir rüzgar hissi aldım...Ek olarak benim genetik olarak ellerim ve ayaklarım soğuktur;benim için bu yolda bu bir engelmidir?fotino yazdı:Hava çok soğuk değilse büyük ihtimalle sen yapmışsındır.Mentaledo yazdı:Hafiften bir soğukluk hissettim,düşünceye başlar başlamaz fakat bu havanın soguklugundanmıydı yoksa yaptıgım işten dolayımı anlayamadım...
Hayatta iki şeye güveniyorum.Biri aynaya baktığımda gördüğüme,diğeri yukarı baktığımda göremediğime
- fotino
Hayır, bir engel değil zaten belirtileri de farklıdır bazen sıcaklık yerine küçük bir elektrik akımı bile hissedebilirsin.Mentaledo yazdı:Havada soğuk o yüzden tereddüt ettim,Ancak sanki küçük bir rüzgar hissi aldım...Ek olarak benim genetik olarak ellerim ve ayaklarım soğuktur;benim için bu yolda bu bir engelmidir?fotino yazdı:Hava çok soğuk değilse büyük ihtimalle sen yapmışsındır.Mentaledo yazdı:Hafiften bir soğukluk hissettim,düşünceye başlar başlamaz fakat bu havanın soguklugundanmıydı yoksa yaptıgım işten dolayımı anlayamadım...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Ben Psi-Ball yapmaya çalıştığımda ellerimde elektriklenme ve ısınma oluyor fakat kontrol edemiyorum elimde yaklaşık 5-10 dakika kadar o elektriklenme ve ısınmayı hissediyorum fakat yön veremiyorum. Bu konuda yardımcı olcak biri var mı ? O yarattığım enerjiyi nasıl nesneleri hareket ettirmede kullanabilirim misal ?
- fotino
Boş boşuna psi-ball ile uğraşma o sadece enerjini yoğunlaştırmana yarar yani onla nesne oynatmak vb. işler yapamazsın onun yerine odaklanmanı ve konsantrasyonunu geliştirecek egzersizler ve chi egzersizleri yapabilirsin. Aşağıdaki linkte çok güzel bir chi geliştirme yöntemi var.tahofb yazdı:Ben Psi-Ball yapmaya çalıştığımda ellerimde elektriklenme ve ısınma oluyor fakat kontrol edemiyorum elimde yaklaşık 5-10 dakika kadar o elektriklenme ve ısınmayı hissediyorum fakat yön veremiyorum. Bu konuda yardımcı olcak biri var mı ? O yarattığım enerjiyi nasıl nesneleri hareket ettirmede kullanabilirim misal ?
https://telekinezi.com.tr/ileti22686.html#p22686
-