En basit Psi-Ball yapma tekniği

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

En basit Psi-Ball yapma tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Sevgili arkadaşlarım şimdi bir yere oturuyorsunuz.Ama dikkat edin oturuyorsunuz dedim :!: .Oturduktan sonra iki elinizi dizlerinize koyuyorsunuz.Birini birine,birini birine.Avuçlarınızın birbirine bakması gerekiyor.Şimdi gözlerinizi kapatıp bir vücut hayal ediyorsunuz.Göbeğinizin iki katman içinde bir enerjinin olduğunu düşünün mavi olsun.Şimdi o enerji dağılıyor ve yavaş yavaş yukarı çıkıyor.Kollarınızdan iniyor yavaş yavaş.Avuçlarınızdan çıkıyor ve ortada bir top oluşuyor.Ama avuçlarınızdan çıkan enerji hiç durmadan çıkıyor.Böyle hayal edeceksiniz.Daha sonra ellerinizde bişeyler hissedeceksiniz.Soğuma,ısınma,karıncalanma,elektriklenme olursa demekki başarmışsınızdır

Başardıysanız ne mutlu bize.Demekki bizde sizlere bişeyler öğretebilmişiz.İyi yorumlar alırsam daha değişik teknikler hazırlıyacağım sizin için.Buda benim tekniğimdir...

İyi günler
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Benim kendi tekniğim var onu yapıyorum 2 dk da oluyor ellerim fln karıncalanıo ellerimi birleştirmek isteyince mıknatıs gibi istiyor fln..
Kardeşim ama bunu yapınca ne olacak psi-ball yanii ne işe yarıycak teşekkürler...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Olabilir.Bu teknikte denemeye değer
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Elementor
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Elementor »

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Yalnız bir sorum olacak size:Bu PSİ-ball görünebiliyor mu yoksa sadece hissediyor muyuz?Yani başkaları görebilecek mi avucumuzdaki topu?
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Malesef görünmüyor fakat hissedilebiliyor

mir_33
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen mir_33 »

gzl soru ne yapılabiliyor karın baş diş yanık kırık ağrı sızıları ustalaştığında insana ve insanlara niyetlenip iyileştirebilirsin o manyetik alan ile ellerine vucudundaki yerlere dokuna bilirsin soğukluk ile rüzgara sıcaklık ile ateşe manyetikliği ile suya hükmedebilirsin bi sürü şey var ben 2 yıl asatmadan bişeler yaptım başardım sen veya sizler nasıl zman ayıracaksınız :) ... sevgilerim ile meditasyon yapıp kendinizi şarj etmeyi unutmayın...
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Cavasta yazdı:Malesef görünmüyor fakat hissedilebiliyor
Hayır!!

Psi Ball da ustalaştıkdan sonra elementler yardımı ile görmek mümkün. Ayrı bir çalışma yaparak toprak, su, hava ve ateş şeklinde görülebiliyor.
Chance Black
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Chance Black »

İlk kez denedim. Nereden geçtiğini düşünsem orada bır ısına olyor. İlk önce omuzlarımdan başlıyor ve inerek ellerime geliyor :)
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Bu başarının ilk adımıdır.Geliştirmeni öneririm
xedeer
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen xedeer »

nasıl yoğunlaştırıcaz peki ?