anlayan çok var ama insan bunu kendine inandırmasıyla olacak iş :Dcarnim_rama yazdı:heleşükür anlayan biri çıktı tebrik ederim:)Zek Asakura yazdı:kardeşim adamlar animeyi bırakın gerçeğe odaklanın diyor siz hala anime diyorsunuz . . . Tamam hayal kurmak güzel ama bu kadarı da fazla yani.Uchiha Sasuke yazdı:Teknik Var Narutoyu İzle Jiraiya Nasıl Rasengan Yapılacağını Gösteriyor :D :D :D
Elementler konusunda uyarı !!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Elementler konusunda uyarı !!
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
bunların bir çoğu anlattığınız gibi değil, anlamak istedikleri gibi anlıyor bilmem anlatabildim mi.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
bende onu diyorum zaten :DZek Asakura yazdı:bunların bir çoğu anlattığınız gibi değil, anlamak istedikleri gibi anlıyor bilmem anlatabildim mi.
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
carnim_rama yazdı:hayal dünyasından kastımız animelere gerçekcesine inanmanız yok avatar olucam vs :)Uchiha Sasuke yazdı:İnsan Hayal Kurmadan Da Bir İş Yapamaz Hayalle İnsanlar Motive Oluyorlar.Hem Çekim Yasası Diye Söz Ediyorsunuz Hayal Kuruyoruz İşde Birgün Nasıl Bir Yere Geleceğimizi Görüyoruz..carnim_rama yazdı:katılıyorum bazılarının hayal dünyalarından çıkması gerek:)
Düşünceleriniz Çok Yanlış :)
İnsanın Yapabilecekleri Hala Keşfedilemedi.Nerden Biliyorsunuz Yapamayacağını İnsan Çok İsterse Başarır Diyorsunuz Halbuki. Tamam Abartılmış Şeylere İnanıyoruz Ama Ben Moral Alıyorum. Belki Anime İzlemesem O Gün Bırakırdım Telekineziyi Ama İzledikçe İnsan Gayretlenip Birşeyleri Başarıyor.
İnsanın Yapabilecekleri Keşfedilememişken Bu Düşünceleriniz Hiç Hoş Değil..
Bende Zaten Biokineziyle Sharingan Yapmaya Çalışıyorum :)
Animeler İnsanın Ufkunu Genişletiyor. Teknikler vs..
Animeler İnsanın Ufkunu Genişletiyor. Teknikler vs..
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
kendine güvenmek yerine animelerden güç alman da hiç hoş değil derim ben sana:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
anime nedir tam olarak?
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- wolfman
Japon çizgi film sanatı.Genelde mangaların televizyona uyarlanmış versiyonu olur.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
İnsan Kendine Güvenemeyince Güvenini Artıracak Şeyler Yapıyor.Telekinezi İçinde Anime Çok Büyük Bir Güven Kaynağı.carnim_rama yazdı:kendine güvenmek yerine animelerden güç alman da hiç hoş değil derim ben sana:)
- carnim_rama
kendi gücünün yerine animelere inanmayı koyman hatadır.Uchiha Sasuke yazdı:İnsan Kendine Güvenemeyince Güvenini Artıracak Şeyler Yapıyor.Telekinezi İçinde Anime Çok Büyük Bir Güven Kaynağı.carnim_rama yazdı:kendine güvenmek yerine animelerden güç alman da hiç hoş değil derim ben sana:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-