Elementler konusunda uyarı !!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elementler konusunda uyarı !!
Arkadaşlar forumu biraz kurcaladım. Özellikle yeni başlayan arkadaşlar. Aranızda ki çoğu arkadaş hala gerekli ciddiyeti göstermiyor. Elementlerde diğer alanlar gibi ciddi yeri gelince tehlikeli yeri gelince de kolay bi alandır. "Avatar" animesine benzetip dalga geçip durmayın. Biraz araştırın, öğrenin, sorgulayın. Bazen çok sinirleniyorum ciddiyetsizliklere. Daha dikkatli olursanız sevinirim. Işık ve sevgi ile..
En son TTmF## tarafından 29 Mar 2012, 19:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Elementler konusunda uyarı !!
katılıyorum bazılarının hayal dünyalarından çıkması gerek:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- TTmF##
- Genel Yetkili
Tek isteğim bi elementalle karşılaşmaları o zamanda bu ciddiyetsizlik devam edecek mi onu merak ediyorum :)
- carnim_rama
bilemiyorum. ama avatar ve diğer mangalara çok bağlılar:) bu yüzden oluyor bu durumTTmF## yazdı:Tek isteğim bi elementalle karşılaşmaları o zamanda bu ciddiyetsizlik devam edecek mi onu merak ediyorum :)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- TTmF##
- Genel Yetkili
işin sadece birer anime olduklarını unutuyorlar. gerçeğe dönünce de neden yapamıyorum diyorlar :D
- carnim_rama
malesef:)TTmF## yazdı:işin sadece birer anime olduklarını unutuyorlar. gerçeğe dönünce de neden yapamıyorum diyorlar :D
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Gerekli özeni göstermek istiyorum ama teknik yok ki varsa da eksik , yardımcı olacabilecek yok mu ?
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
KAPAĞA ODAKLAN GERİSİNİ BOŞVER...
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
element kontrolünde demek istemiştim
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- TTmF##
- Genel Yetkili
daha önce açılan element kontrolü grubunda yapılan boşvermişlikler yüzünden grup kapatıldı. aynı zamanda majisyenlik eğitimiydi o. bunun üzerine yeniden bi özel grubun kurulması uzun zaman sürer saman alevi gibi sizdeki. heves. ama heves olmamalı zaten sonrası kendi kendine gelecektir.
-