Enerjinin kendi kendine dolduğuna emin misiniz ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Enerjinin kendi kendine dolduğuna emin misiniz ?

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr yazdı:
Msa yazdı:
UsTr yazdı:Bu dediklerinin hepsini yapıyorum.Çalışıyorum.Dua ediyorum.ALLAH'ı unutmuyorum.ALLAH şaşırtmasın.Bir tek namaz kılmıyorum.Bunun dışında sorun yok. :)
Bende aynen öyle yapıyordum ama kendime bir tablo yaptım içinde namazıda ekled,m artık kılıyorum ALLAH'a şükürler olsun.
ALLAH kabul etsin kardeşim :)
Amin. ALLAH namaz kılmayı herkeze nasip eder inşallah. (Amin) :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Ustr,sana kimse enerji vcekme calismasi yapma demiyor,senin icin nasli rahatsa oyle yap...istersen yapa bilirsin...her kesin kendi tekniyi var
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Yok zaten ben canım sıkıldığında enerji çekiyorum.Bana huzur veriyo.Bana nasıl desem yaşam enerjisi gibi geliyo.Ruhumdaki bütün kötülükleri aklımdaki bütün anıları bastırıyo.Yani çok iyi geliyo bana aslında.Ama bu aralar enerji çekmeden psi wheel döndürebilecekmiyim acaba diye deniyorum.Dün 2.5 saatlik çalışmadan sonra anca psi wheel dönndürebildim.Hergün düzenli olarak enerji çekersem bu 2.5 saat 2.5 dakikaya kadar iniyo :D Dediğim gibi şuan sadece enerji çekmeden ilerleme katetmeye çalışıyorum.Bir süre sonra zaten bu enerji çekme olayını bana iyi hissettirdiği için su içmek gibi bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum.Hatta kulaklık takıp meditasyon müziği yerine linkinpark ve evanescence dinleyerek enerji çekiyorum :D Çok güzel oluyo :D Ama gerçekten enerji çekince sanki daha hızlı ilerleme kaydediyorum.Sadece bendemi bilemiyorum ama böyle.Dediğim gibi şimdi enerji çekmeden aynı seviyeyi yakalamaya çalışıyorum.Şimdilik böyle :)
CanDemirhan
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen CanDemirhan »

okul neymiş en fazla fazkirlikten bankta uyursun uzerine örttüğün gazete kağıdından felan psi wheels yaparsın :D