Amin. ALLAH namaz kılmayı herkeze nasip eder inşallah. (Amin) :DUsTr yazdı:ALLAH kabul etsin kardeşim :)Msa yazdı:Bende aynen öyle yapıyordum ama kendime bir tablo yaptım içinde namazıda ekled,m artık kılıyorum ALLAH'a şükürler olsun.UsTr yazdı:Bu dediklerinin hepsini yapıyorum.Çalışıyorum.Dua ediyorum.ALLAH'ı unutmuyorum.ALLAH şaşırtmasın.Bir tek namaz kılmıyorum.Bunun dışında sorun yok. :)
Enerjinin kendi kendine dolduğuna emin misiniz ?
Moderatör: Sai
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Enerjinin kendi kendine dolduğuna emin misiniz ?
İMZA
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ustr,sana kimse enerji vcekme calismasi yapma demiyor,senin icin nasli rahatsa oyle yap...istersen yapa bilirsin...her kesin kendi tekniyi var
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yok zaten ben canım sıkıldığında enerji çekiyorum.Bana huzur veriyo.Bana nasıl desem yaşam enerjisi gibi geliyo.Ruhumdaki bütün kötülükleri aklımdaki bütün anıları bastırıyo.Yani çok iyi geliyo bana aslında.Ama bu aralar enerji çekmeden psi wheel döndürebilecekmiyim acaba diye deniyorum.Dün 2.5 saatlik çalışmadan sonra anca psi wheel dönndürebildim.Hergün düzenli olarak enerji çekersem bu 2.5 saat 2.5 dakikaya kadar iniyo :D Dediğim gibi şuan sadece enerji çekmeden ilerleme katetmeye çalışıyorum.Bir süre sonra zaten bu enerji çekme olayını bana iyi hissettirdiği için su içmek gibi bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum.Hatta kulaklık takıp meditasyon müziği yerine linkinpark ve evanescence dinleyerek enerji çekiyorum :D Çok güzel oluyo :D Ama gerçekten enerji çekince sanki daha hızlı ilerleme kaydediyorum.Sadece bendemi bilemiyorum ama böyle.Dediğim gibi şimdi enerji çekmeden aynı seviyeyi yakalamaya çalışıyorum.Şimdilik böyle :)
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
okul neymiş en fazla fazkirlikten bankta uyursun uzerine örttüğün gazete kağıdından felan psi wheels yaparsın :D
-