Psi-Wheel - Sıcaklık

Moderatör: Sai

eremtezcan
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Psi-Wheel - Sıcaklık

Okunmamış mesaj gönderen eremtezcan »

dokimoki yazdı:Cam olmadığı halde bile sadece elinin ısısıyla döndürmen için elinde kömürden fazlası olması lazım :D
Evet öyle sende kendince haklısın biraz daha zorla beynini bakalım nasıl kurgular çıkacak senden :)
Lütfen Türkçeyi doğru kullanalım

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

eremtezcan yazdı:
Clairvoyant yazdı:
eremtezcan yazdı:Arkadaş sizin yüzünüzden telekineziye ilgilenenlerin sayısı çok az çünkü bu el koyma ısı hava akımını bir sürü belgeselde tv programlarinda bunu fiziki olarak açıkladılar ve kap koymaya gelince hava akımını kap engeller dışardan hava giremez içeriye yani ısı etkiler bunu nasıl çaylak başkanı bilmiyor anlıyamadım oysa akrepkralda benim dediklerime katılıyor
Anlatmak istediğimi değil, okuduğunu anlamışsın arkadaşım boş ver. Hiç anlatmaya kafa yormayacağım biraz düşünsen kendin anlarsın. Bide asıl senin bu yazını okuyan kişi telekineziden soğur ve inanmaz. Telekineziye yeni başlayan birinin ilk yaptığı şey olan psi-wheel'a ısıyla dönüyor dersen adam bırakır hiç yapmaz. Biz burda bu düşünceyi kırmaya çalışıyoruz altın kuralımız olan İNANMAYI kaybetmesinler diye. Ve sen Telekinezi'de bilim ararsan Psi-Wheel'dan öteye gidemezsin kardeşim bırak o yüzden

Bence senin bu konuda tam bir bilgi donanımın yok çünkü her şeyin bir mantığı vardır ve senin dediğinin aksine telekinezinin zaten var olduğunu bilim kanıtladı yani telekinezi bilimin sonucudur telekinezide bilim arayabilirsin ve telekinezide bilimle ilerlersin.Akrepkral sen haklısın telefondan yazdığım için tam yazamamıştım yanlış ifade etmişim kendimi.
Telekinezi'nin varlığını bilim falan kanıtlamadı kardeşim iyi araştır. Ve her yorumumu lafın altında kalmamak için başka yerlere çekmekten vazgeç. Daha fazla cahiliyetinle uğraşamayacağım. Yalan yanlış şeyleri okuyup karşıma gelme lütfen.
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

1-Yeni başlayan diye genelleme yapma, çünkü her yeni başlayıpta çeviren veya çeviremeyen buraya yazmıyor.

2-Evet elinin ısısı güçlüdür, eğer elini aynaya yeterince yaklaştırırsan ve ortamda soğuksa, elinin ısısı aynayı buharlaştırır.

3-Tek eldede aynı durum, sen aynayı tek elinlede buharlaşma sağlarsın çift elinlede, psi-whellin altına elini koyarsan elinden çıkan ısı elini ne tarafa koyduysan o tarafa çevirir. not olarak: ellerini birbirine sürt, yada üstündeki kazağa, yada yünlü bir şeye sürt, elektriklenmeden dolayı yine döndüğünü göreceksin. En basitinden ortaokulda fen dersinde fizik gören bir kişi bunu bilir. Isı meselesi ise lisede fizik dersinde öğrenilebilir.

Bunun haricinde kabın içinde çevirenlere diyecek bişeyim yok, onlar gerçektir :) Yada sağa çevirirken durdurup sola çevirenlerde aynı şekilde, gerçek zihin gücünü kullananlardır.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

KhornE yazdı:1-Yeni başlayan diye genelleme yapma, çünkü her yeni başlayıpta çeviren veya çeviremeyen buraya yazmıyor.

2-Evet elinin ısısı güçlüdür, eğer elini aynaya yeterince yaklaştırırsan ve ortamda soğuksa, elinin ısısı aynayı buharlaştırır.

3-Tek eldede aynı durum, sen aynayı tek elinlede buharlaşma sağlarsın çift elinlede, psi-whellin altına elini koyarsan elinden çıkan ısı elini ne tarafa koyduysan o tarafa çevirir. not olarak: ellerini birbirine sürt, yada üstündeki kazağa, yada yünlü bir şeye sürt, elektriklenmeden dolayı yine döndüğünü göreceksin. En basitinden ortaokulda fen dersinde fizik gören bir kişi bunu bilir. Isı meselesi ise lisede fizik dersinde öğrenilebilir.

Bunun haricinde kabın içinde çevirenlere diyecek bişeyim yok, onlar gerçektir :) Yada sağa çevirirken durdurup sola çevirenlerde aynı şekilde, gerçek zihin gücünü kullananlardır.
1- Buraya yazmıyor bana mesaj atıyor :)

2- Benim sorumla ne alakası var anlayamadım.

3- Biz ısının oluşturduğu akımdan bahsediyoruz.

Kısa ve öz..
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi wheeli döndüren her zaman ısı değildir.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

ozina yazdı:psi wheeli döndüren her zaman ısı değildir.
Hadi canım nerden bildin? :D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

aslında hiçbir zaman ısı değildir. ısıdan dönmesi için eliniz ya altında olacak yada dibinde.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

ozina yazdı:aslında hiçbir zaman ısı değildir. ısıdan dönmesi için eliniz ya altında olacak yada dibinde.
Yeah thanks for supporting bro!
eremtezcan
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen eremtezcan »

Bana cahil diyen kişiye bak neyse en iyi sensin bro ama bana mesajda herkese eli kullanmayın deyip durduğunu söylüyorsun ve beni onaylıyorsun burda tam tersini söylüyorsun (kişilik sorunu) bence (iyiliğin için söylüyorum) bir doktora git.
Lütfen Türkçeyi doğru kullanalım
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

eremtezcan yazdı:Bana cahil diyen kişiye bak neyse en iyi sensin bro ama bana mesajda herkese eli kullanmayın deyip durduğunu söylüyorsun ve beni onaylıyorsun burda tam tersini söylüyorsun (kişilik sorunu) bence (iyiliğin için söylüyorum) bir doktora git.
Abicim sen herşeyi yanlış anlamıssın ya. Bende niye bu tartışma uzayıp duruyo diyorum. Biz seninle konuşmuştuk demi? Bana gönderdiğin mesajı bi oku ve açtığım konuyu da oku. Hepsini anlarsın inşallah bu sefer. Olaya bak ya şaka gibi. Ve o mesajı yazma amacını da iyi belirle. Ben konuyu açarken ne yapmaya çalışmışım onu da anlamaya çalış. Sonra kimin doktora gitmesi gerektiğine karar verirsin.