Önemli Sorular

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Önemli Sorular

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

TriGonoMetri yazdı:
UsTr yazdı:
geller yazdı:inanmayan var mı ki?
Ben...
İnanmak veya inanmamak size bağlıdır.Şu an yapabilen var mı bilmiyorum.Ama bu olamayacağı anlamına gelmez.Ha yapın da görelim dersen daha o kadar gelişmedik diyebilirim.Bunun olup olamayacağı da molekeüllerin ayrışması betonun yapısı ordaki atom ve elektron hareketleri vb işte tespitiyle açıklanabilir.Buna yok diyenlerin önce gidip bunlar üzerin de araştırma yapması ayrışma olup olmadığı incelemesi gerekir
Ha yapında görelim gibi bişey demem zaten. :D Birde bu fikrin asıl patent sahibi tarafından forumda açılan bir konu altında fizik,moleküler ayrışma v.s hepsini 16-17 sayfa kadar konuşmuştuk zaten neyse...

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Ayrı bir konu açmadık sorulduğu için girmek zorunda kaldık sadece ufak bir hatırlatma :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Trigonometri ve ustr abilerim sizleri çok seviyorum en olur iyi geçinin birazcık :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:Trigonometri ve ustr abilerim sizleri çok seviyorum en olur iyi geçinin birazcık :D
Ben geçinmem zaten söylemiştim biliyosun...
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

UsTr yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Trigonometri ve ustr abilerim sizleri çok seviyorum en olur iyi geçinin birazcık :D
Ben geçinmem zaten söylemiştim biliyosun...
Uchiha Sasuke teşekkürler bil mukabil kardeşim.Benim kimseyle bir problemim veya sorunum yok.Ben herkesle iyi geçinirim.Karşımda ki kişi dostsa dostumdur kardeşse kardeşimdir.Kendisi nasıl bakarsa ben öyleyimdir.Beni kendisi için nasıl görmek isterse öyleyimdir.Kim olduğu önemli değildir.Yaradılandan ötürü sevme anlayışına sahibim.İnsan olması benim için yeterlidir.Herkesin görüşüne ve fikrine saygı duyarım kendi değerlerim ve inancım vardır.Ne başkasının değerleriyle ve inancıyla alay ederim ne de bunun bana yapılmasını isterim.Aynı etik davranışları herkesten de beklerim.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Trigonometri dostum sana ben uyarımı yapayımda sen kime uyarsan uy :) bu forumda özellikle bir kaç kişiye sakın güvenme sonra şaşıran sen olursun . Kimsenin bilgilerinede inanma. Bu forumda çok tartışmalar döndü eni sonu birşey yapamadılar.

Sana bu forumdaki üyelerin yükselen grafiğini göstereyim

Üyeliğin ilk günleri genelde telekinezi yapmak isterler

sonra biyokinezi vs vs saçma sapan şeyler. Pyrokinezi vs

Başarı oranı %0 . en sonunda sitede birşeyler ispatlamak adına kopyala yapıştır ile birşeyler yapmaya çalışırlar. Sana soruyorum bir telekinezi sitesinde Sufi nedir ya :) Yani amaç ne ? herkes isteyen kendi dinini araştırır yani. Eğer insanlara birşey öğretmek istiyorsanız onlara telekinezi öğretin ama öğretemedikleri ve bilmedikleri için ne olacak sufi :)

2. konu reiki benim reiki eğitimim sadece enerjiler üzerinde çalışmak içindi. Bu kişilerin ise herhangi birşey başaramadıkları için telekineziye dair , reikiye uyumlanayımda bir şey bilmiş olayım demektir :) ama reikiye böyle uyumlanmak sadece kişinin yeteneğini bozar. Reikinin temel esaslarını hiç bilmiyorlar.Sana hocamın sadece usui reiki 1 kitapçığını atsam ( sadece bizim kaynağın soyundaki kişilerin oluşturduğu bir kitap) bunların ne kadar boş işlerle uğraştığını görürsün. Şimdi herkesin deyipte anlamını bilmediği gibi vesselam..
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

rolex yazdı:
turab yazdı:Rolex parapsikoloji tamamen fizikle alakalı bir konudur. İstenilse açıklanabilinir. Bu evrende herşey belli bir dizayndır.

'tanrı geometri kullanır' sözünü hatırlatırım
Turab iyisin hoşsunda parapsikoloji fiziğin alt dalı bile değil, çoğu dünya böyle birşeyin olduğunu kabul etmezken, ve yine çoğu bilim adamı bu tür şeyleri yalanlayıp, gerçekten yapanlarıda gösteri için yaptıkları ve hile yaptılar diyerek inanmazken, inanan da bunu deneysel yöntem ile ispatlamaya çalışıyor ki bu küçük bir azınlık. Bu çalışan bilim adamı ihtimale vermeyecek kadar deniyor ve ispatlıyor ama ortada bir sorun var. Yapılabiliyor ama ne ile nasıl yapılıyor. İşte burası bilinemediği için fiziğin dışında inceleniyor oda parapsikoloji. Mesela adam levitasyon ile küçük bir kağıt parçasını kaldırıyor. Bilim adamı bunu deney laboratuar da yaptırıyor. Havası alınmış kaplarda yaptırıyor. Her türlü alanda şartlarda yaptırıyor. Hatta yerçekimini sıfırlanabilinen odalar da denettiriyorlar. Sonuç pozitif. Dediğim gibi bu olayların yapılabildiği gerçek ama nasıl yapılıyor, burası meçhul.
Haklısın şuanki fizik bunu açıklayamaz ama şuda var cisimlerin etrafında belli elektromanyetik alanlar mevcuttur . Ayrıca beyindeki elektirik enerjisi vs. şuan işim var kusura bakma detaylı yazamadım sen anlamışsındır müsait zamanda yazacağım. durugörünün bile bilimsel açıklamasını yapabilirim :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

turab yazdı:
rolex yazdı:
turab yazdı:Rolex parapsikoloji tamamen fizikle alakalı bir konudur. İstenilse açıklanabilinir. Bu evrende herşey belli bir dizayndır.

'tanrı geometri kullanır' sözünü hatırlatırım
Turab iyisin hoşsunda parapsikoloji fiziğin alt dalı bile değil, çoğu dünya böyle birşeyin olduğunu kabul etmezken, ve yine çoğu bilim adamı bu tür şeyleri yalanlayıp, gerçekten yapanlarıda gösteri için yaptıkları ve hile yaptılar diyerek inanmazken, inanan da bunu deneysel yöntem ile ispatlamaya çalışıyor ki bu küçük bir azınlık. Bu çalışan bilim adamı ihtimale vermeyecek kadar deniyor ve ispatlıyor ama ortada bir sorun var. Yapılabiliyor ama ne ile nasıl yapılıyor. İşte burası bilinemediği için fiziğin dışında inceleniyor oda parapsikoloji. Mesela adam levitasyon ile küçük bir kağıt parçasını kaldırıyor. Bilim adamı bunu deney laboratuar da yaptırıyor. Havası alınmış kaplarda yaptırıyor. Her türlü alanda şartlarda yaptırıyor. Hatta yerçekimini sıfırlanabilinen odalar da denettiriyorlar. Sonuç pozitif. Dediğim gibi bu olayların yapılabildiği gerçek ama nasıl yapılıyor, burası meçhul.
Haklısın şuanki fizik bunu açıklayamaz ama şuda var cisimlerin etrafında belli elektromanyetik alanlar mevcuttur . Ayrıca beyindeki elektirik enerjisi vs. şuan işim var kusura bakma detaylı yazamadım sen anlamışsındır müsait zamanda yazacağım. durugörünün bile bilimsel açıklamasını yapabilirim :)

Evet Rolex güzel bir konuya değinmiş. Bakış açısı farklılıkları veya ilgi alanına göre algı farklılıkları ve çözümler olabilir turab belki bağlamda değerlendirmiştir.

Evet bu olayların nasıl yapıldığı konusu ne yazık ki parapsikoloji hala tüm dünyada gerçerli bir bilim olarak görülmediği için kabul göremiyor hatta mantıken de zaten değerlendirme alanı içine alınamıyor. Buradaki en büyük yanlış belki modern bilimin hala madde temelli bir alt yapıya sahip olmasından kaynaklanıyor. Sadece maddeyi tanımlayan bir bilim nasıl olurda madde ötesini tanımlayıp "Evet bu doğrudur" diyebilir ki.

Şu anki bilimsel durum nedir bilmiyorum ama "Esir" maddesi konusu ileride "Evet bu bundan dolayıdır" debilebilecek belki tek maddesel olgu. Çünkü atmosferde enerjinin veya etkiye neden olacak kinetik veya düşünsel dalgaların yayılabilmesi için "Esir" maddesinin etkili olduğu bilimsel olarak bazı makalelerde yer almıştı. Şu an adını hatırlayamadığım bir kitapta da yaşanan ve delillendirilen bazı paranormal olayların açıklanmasında da Esir maddesinin etkisinden bahsediliyordu.

Ancak bilimciler ne zaman o boyutta ciddi bir şekilde bunları ele alırlar veya bilimsel literatüre sokarlar bilmiyorum. Belki şu an kitaplarda okutulan ve insanları kısır döngü içerisine sokan saçma teori ve baş yazarlarının hükümranlıkları sona erdiğinde...
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Abi doğruyu söylüyeyim bizim fizik hocasından böyle konuşma görmedim. 2. sayfada çok kaptırmışsınız.
İMZA