Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Esqie
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim

Okunmamış mesaj gönderen Esqie »

GEN-X yazdı:
Esqie yazdı:Merhaba arkadaşlar ben son bir kaç gündür sitede yazanları vaktim oldukça okumaya çalışıyorum. Tam olarak telekinezi hakkında genel bir bilgiye sahip olsam da bende olabilecek herhangi bir gücün belirtisini göremiyorum. Geçmişe baktığım zamanlarda çok enteresan şeyler hatırlıyorum .Mesela: orta okulda bir telefonum vardı sony ericsson w300-i diye kapaklı bir telefon. Bir gün evdeki bir kavga mıdır çok sinirli bir anıma denk geldi ve şarjla bağlantılı olmayan telefonumu sağ elimle tutar tutmaz telefon gidip gelmeye başladı , açılıp kapandı direk masaya bıraktım ve hiçbirşey olmamış gibi ana menü açık kaldı. Tekrar elime aldım aynı şekilde bu böyle gitti. Ne zaman sinirli olsam ya da yoğun bir öfke duygusu yaşasam o an buluntuğum ortamdaki ışıklarda git gel oluyordu , hala devam ediyor bu durum, özellikle banyoya gittiğim zamanlarda oluyor, kapalı ve dar alan olduğundan diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz herneyse.. Ben bir hemşireyim. İki gün önce nöbetim vardı hastanede. Yine telekineziyi araştırırken (tabi bir yandan da sınava hazırlanıyorum yeniden ) elimde bulunan silgi ve kağıttan psi whell i deniyim dedim. Silgiye 0.7 ucu batırdım ,üstüne katladığım küçük not kağıdını koydum, ışıkları biraz da kıstım ne de olsa tek başıma nöbet tutuyordum hastalarım da uyuyordu gece geç saat, klimaları falan kapatmıştım önceden, kapılar kapalı deskte denemeye koyuldum. Başta olmadı olmadı beynimi boşaltmaya uğraştım , baktım kafamda hala şarkılar çalıyor ben de şarkıları bir girdaba atar gibi içimde yuttum ve tam yuttuğum an kağıda baktım saat yönünde milim hareket etti. Sonra hafif hafif devam etti hareket ama ben tersine dönmesini istedim o an ve hareketi çekmeye çalışştım. Kağıdı sanki tutuyor gibi yavaşça tersine çevirdim. Bıraktığım an saat yönünde hafif devam etti ama bu olay 15-20 saniye ya var ya yok. Enseme ağrı çöktü hemen ayağa kalkıp biraz dolandım. Tam masaya oturucam dur dedim ayakta deniyim , kağıda bakar bakmaz hafif hareket etmeye başladı yine tersine çevirdim ama 6-7 saniye anca .. Bunu sadece o gün yapabildim ve o günden beri evde çalışmalara başladım . Bana yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle hoş geldin Esqie.
Telekinezi de kilit nokta beyin durumudur. Hayallerin beyni. Siz eğer o müzikleri kafanızda çalmaya devam etseydiniz başarısız olacak, saatlerce uğraşsanız bile sonuç alamayacaktınız. Durumu değiştirmişsiniz. Dediğiniz telefon olayı da gerçekten hayret verici ve önemli. Daha önceden de siteden bazı bildiğim kişiler var. Onlarda bardağı kırma, nesneleri hareket ettirme (Öfke anlarında, istemeden) gibi olaylar yaşamışlar. Bunu aslında bir çok kişi yaşamıştır. Psişik güçlerimiz kimimiz de daha fazla çığa çıkar. Sizde bunu fark etmişsiniz ne güzel.
Yardım konusunu gelince:
Eğer siz amaçlarını, yada yapmak istediklerinizi söylerseniz uygulama konusunda daha etkili yardımcı oluruz Fakat uygulayacağınız şey ne olursa olsun bazı kurallar var hepsinde geçerli olan. Mesela:
Konsantrasyon-Odaklanma: Bizim şuan da üzerine çalıştığımız çok önemli bir durumdur. (SüperTrans yazılarını okumanızı tavsiye ederim.) Bu konuda gelişi sağlamanız imajinasyon ile de doğru orantılıdır. Hayal gücünüz ne kadar iyi? Bu konuda net bir fikriniz var mı?
Ayrıca İnanç da çok önemli. İnancınız olacak mutlaka. Yaptıktan sonra inanmaya çalışırsanız hak ettiğinizi alırsınız: Başarısızlığı.
Fakat önce inanırsanız zaten başarırsınız.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Hayal gücüm ne kadar geniş biraz fikrim var en azından sanatlan ilgileniyorum resimle uğraşıyorum ve gördüğümü değil görmediğimi çiziyorum.Dahası için neler yapmam gerek onu bilmiyorum açıkça söylemek gerekirse.
konsantrasyon problemimi hiperaktiviteden dolayı bir türlü çözemiyorum. Bunun için de bazı araştırmalar yaptım fazla el kol kareketleri yapmak, aynanda birden fazla işle uğraşmak gibi şeyler bende oldukça fazla.Bunları minimuma çekersem konsantrasyon problemimi biraz olsun iyileştiririm diye düşünüyorum.Tabi bir de bir nesneye 20 sn den fazla bakınca gözlerim yaşarıyor , odaklanamıyorum.Bunlar için yapılabilecek şeyleri denemeye her zaman açığım.
Ne istediğime gelince..
Aslında istediğim şey ; beynimin olabildiğince sınırını zorlamak.Ya da bir diğer değişle kapasiteyi artırmak.Bunu sadece hafıza güçlendirme, sınavda şunda bunda başarılı olmak değil , beynimin sırlarını çözmek istiyorum. Statik elektriğin gücünü az biraz tadabilmiş birisi olarak bunu daha da ileriye taşımak istiyorum.

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Kapak çalışması odaklanmak için en iyi çalışmadır,göz yaşarması aradan kalkar.SüperTrans bulunduğu gün beyninizin sınırları yeteri kadar zorlanır,ama kovalara özel bir çalışma olarak Telepatiyi öneririm.başardıkça gerçekten işe yaradığını görürsünüz.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

geller yazdı:Kapak çalışması odaklanmak için en iyi çalışmadır,göz yaşarması aradan kalkar.SüperTrans bulunduğu gün beyninizin sınırları yeteri kadar zorlanır,ama kovalara özel bir çalışma olarak Telepatiyi öneririm.başardıkça gerçekten işe yaradığını görürsünüz.
Katılıyorum. Bende duymuştum (Okumuştum) Kovalar için telepati'yi. Ne kadar doğru bilemem tabi yanlış bilgi vermekte istemem.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
geller

Ben kovayım,ordan biliyorum,tahminen 4 güne pro olmak mümkün.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Esqie

geller yazdı:Ben kovayım,ordan biliyorum,tahminen 4 güne pro olmak mümkün.
Telepatiyi hiç denememiştim ama inanıyorum ve istiyorum. Nasıl başlamalıyım?

geller

www.telepati.org
Ve de,sitenin telepati bölümü

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Bak pw başlangıçlar içindir Pw-Kapak Çalışması bunlar başlangıç içindir yeni başlayan bunlara 1 hafta çalışsa .. 2. hafta başarılıda olsa başarısızda olsa kaşık bükse , kalemi oynatmaya çalışsa başaramasa bile dakikalarca saatlerce çalışsa emin ol başaracaktır. tabi bunu yapan fazla yok çünkü bunu yapabilenin inançlı ve azimli olması gerekir şuan kendi adıma konusursam reelde sorunlarım var zaman ayıramıyorum bazense üşeniyorum fakat yabancıların azimi daha fazla çok istekli inançlı ve azimli olarak çalışıyorlar ve başarıyorlar yine kendi adıma konusayım ben açıkcası inançlıyım fakat azimimde var ama üşengeçlik ve zaman bizler için önemli ... çok çalışan kazanır ama tabi az çalışıp başaranda olabilir tamamen size bağlı ve odaklanmayı yapabilen bana göre rahatça yapabilir yine kendi adıma konusayım Bana göre odaklanmak çok önemli biz odaklansak herşeyi oynatabiliriz herşeyi yapabiliriz .. işte bu odaklanmada PW-Kapakla olacak iş yani yeni başlayan birisi 1 hafta çalıştı başarılı oldu kimisi 1 ay 2 ay bilemedin 5 ay çalıştı başarılı başarısız oldu ama yinede inancını yitirmediyse bu azimdir evet nese uzatmıyım ...
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Esqie

Aslında benim merak ettiğim birşey daha var. Telekinezi ya da telepati herhangi birisi için girişimde bulunurken , araştıracağımız konular içerisinde statik elektrik de yer alır mı? Yani bir gücü beyin gücünü geliştirirken vücudumuzda var olan çekimi de geliştirmemiz gerekli midir?
geller

Hayır.Statik elektriği unutup,çalışmalara odaklanın.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

geller yazdı:Hayır.Statik elektriği unutup,çalışmalara odaklanın.
Kesinlikle. Statik elektrik sadece bir araçtır. O bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz düşündükten sonra enerji isterse rüzgar halinde gitsin ister akım halinde fark etmiyor. Siz yapmak istediğinize odaklanın.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN