Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim
Merhaba forum ehli,pw hakkında bir az konuşalım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki,tele kinezi asla psi wheel falan değil,bunu anlamak için çok uğraşmadım.Onlyhmertynin yazılarını okumuştum ama es geçmiştim,şimdi anlıyorum..
TELEKİNEZİ ye nerden merak salarsak salalım,karşımıza çıkan ilk konu pw ya da kaşık bükme olur.Doğru pw döndürmek için bir enerji sarfederiz,kapta döndürdüğümüzde tk olur ama kapta döndürecek kadar olgunlaşmak için harcadığımız zamana yazık.Olur mu olmaz mı,o da belli değil.
Bazı ülkelerde telekinezi bambaşka!!!
Mesela rusyada biliyorsunuz psişik ünlüleri,laboratuvarları...Neyse buna inanmıyorsunuz,yetenek diyorsunuz diyelim,peki ya telekinezi siteleri,ya da telekinetik facebook,odnoklasnik grupları?Arkadaşlar bir tane pw konusu bulamazsınız yaa!
İstediğiniz rus siteyi açın,translatede çevirin,anlarsınız.olayları tamamen imajinasyon!!tamamen enerji odaklı çalışmalar.tek sorunları zaman.yorumları okuyorum,en zayıfları 1 haftada başarıyor!!!
Tek bir pw konusu yok.Başardıkları ne biliyor musunuz??
Kürdan,kibrit,BARDAK oynatma!
Rusların bir sitesi var,burdan bazı telekinetik arkadaşlara ulaştım(Baya zor oldu!),
sadece imajinasyon,düzenli çalışmayla 2 günde kalem,sonra ufak nesneler oynatmışlar!
Pw denilen zaman kaybını bırakın.olmuyorsa bırakın!telekinezi bu değil!!!
Öncelikle şunu söylemeliyim ki,tele kinezi asla psi wheel falan değil,bunu anlamak için çok uğraşmadım.Onlyhmertynin yazılarını okumuştum ama es geçmiştim,şimdi anlıyorum..
TELEKİNEZİ ye nerden merak salarsak salalım,karşımıza çıkan ilk konu pw ya da kaşık bükme olur.Doğru pw döndürmek için bir enerji sarfederiz,kapta döndürdüğümüzde tk olur ama kapta döndürecek kadar olgunlaşmak için harcadığımız zamana yazık.Olur mu olmaz mı,o da belli değil.
Bazı ülkelerde telekinezi bambaşka!!!
Mesela rusyada biliyorsunuz psişik ünlüleri,laboratuvarları...Neyse buna inanmıyorsunuz,yetenek diyorsunuz diyelim,peki ya telekinezi siteleri,ya da telekinetik facebook,odnoklasnik grupları?Arkadaşlar bir tane pw konusu bulamazsınız yaa!
İstediğiniz rus siteyi açın,translatede çevirin,anlarsınız.olayları tamamen imajinasyon!!tamamen enerji odaklı çalışmalar.tek sorunları zaman.yorumları okuyorum,en zayıfları 1 haftada başarıyor!!!
Tek bir pw konusu yok.Başardıkları ne biliyor musunuz??
Kürdan,kibrit,BARDAK oynatma!
Rusların bir sitesi var,burdan bazı telekinetik arkadaşlara ulaştım(Baya zor oldu!),
sadece imajinasyon,düzenli çalışmayla 2 günde kalem,sonra ufak nesneler oynatmışlar!
Pw denilen zaman kaybını bırakın.olmuyorsa bırakın!telekinezi bu değil!!!
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim
Geller dediğin gibi telekinezi dediğimizde herkesin aklına direk pw vs geliyor ama telekinezi onlarla sınırlı değil.Daima hedef ve çıtayı yüksekte tutmak lazım.İmajinasyonun önemini ve yanında da hedef-inanç birlikteliğini yüksekte tutmalıyız.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
bence pw vakit kaybı.hatta bazen telekineziye olan inancı yitirme sebebi.ama kimse bu düşüncelerden etkilenmesin lütfen.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Aslında Telekinezi denildiğinde bilincimizin direk olarak pw vb dallara kaymasının sebebi şu anki pozisyonuyla zihni en yakın olmasından kaynaklanmaktadır.Bir anda direk bir bardağı bir uçtan diğer uca kaydırma ile çalışmaya başlamış olsalardı durum farklı olabilirdi.Ama bilinç yavaş yavaş kavrayıp daha ileri olan (bardak oynatma vs) dalları kabul etmekte.Aslında bu konuda inancı yüksek olan biri için pw veya bardaktan başlamış olsun farketmez.Aslında bende hederf ve çıtayı yüksekte tutun derim.Bir bardak için harcayacağınız enerjide az bir ilerleme bile pipet çevirmek için yeterli olacaktır.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Evet çok haklısınız. Dediginiz gibi bunlar bizim düşük seviyede yaptığımız şeyler. Bunları yüksek tutmalıyız. InsAllah daha da zekice ve ileri düzey uygulamalar üzerinde çalışırız.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Rusça telekinezi dersleri yazdım, sonra ilk sitedeki ,ilk tekniğe baktım, Wow. Aydınlandım diyebilirim.
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
İnşallah istedikten sonra neden olmasın.Benim kendim için başlarda yol edindiğim bir fikrim bir sloganım vardı.Bunu sizde zihninizde canlandırın ve herşeyin asıl başladığı ve bittiği yeri görün. Çalışmalarımda kendimi adapte ettiğim cümle ''Herşey Seninle Başlar'' sloganıydı.Bu şekilde hedef yüksekte olmalı.Herşeyin zihninizdeki zirveyle sınırlı olduğunu bilin.Zirveyi yükseltin öyle bir yükseltinki sınırı olmasın arkadaşlar
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Rusya,ABD ve İsrail veya diğer ülkelerde daha geniş bir anlatım veya farklı yollar olabilir.Bunun sebebi de Ülkemizin Parapsikoloji ile diğer ülkelerin aksine geç tanışması ve bu bilimin gücünü geç tanımasından kaynaklanmaktadır.Daha önce ifade ettiğim gibi 60 tan fazla Üniversite kürsülerinde Parapsikoloji resmi anlamda yer tutmuşken bizim Ülkemizde bu alanda çalışmalar yok denecek düzeydedir.WindMatters yazdı:Rusça telekinezi dersleri yazdım, sonra ilk sitedeki ,ilk tekniğe baktım, Wow. Aydınlandım diyebilirim.
-
Şunu kopyalayıp google a atın:
телекинез
телекинез
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Bence biz burda çok fazla yanlış şeylere takılıyoruz. Yani asıl noktadan uzaklaşıyoruz. Ve de ülkemizdeki bu algı yüzünden ilk başlayan her kes %100 acaba bu gerçek mi yoksa boşa mı uğraşıyorum diye düşünmüştür. En azından ben düşündüm. Ama ülkemizde bu dal gelişçek gibi gözükmüyor(Bence ve bu koşullarda). Ve de son olarak gerçekten güzel teknikler görmek istiyorsanız, Rusça(google translate kullanarak bile olur) ya da en azından ingilizce araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Not: Geller bence hayatının paylaşımını yapmış olabilirsin :D Teşekkürünü verdim
Not: Geller bence hayatının paylaşımını yapmış olabilirsin :D Teşekkürünü verdim
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
-