karnimdan cikan -sey-
Moderatör: Sai
- UmuT
Re: bosluk...
belkide çok erken fark ettin o içindekini ondan çabuk çıktı erken teşhis gibi olamazmı
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- beceriksiz
belkide farkettirmeden giricekti ve seni kontrol edicekti sen farkedince aniden kaçtı

belkide ama onun benim beynime etki ettiginide dusunuyorum zira oyle birseyin sacma oldugunu dusunmeye calistirdigini saniyorum ama o dusunceye bir set yaptim ama hala merak ediyorum kimdi, neydi, diye
- UmuT
google de bunla ilgili hiç yazı yok malesef
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- beceriksiz
garip sesler de duyuyomusun
Eğer bedeni, bir veya birden fazla cin tesir altına almış ve kendilerine mekân edilmişse, o bedene zorla bir şeyler yaptırabilir. Diledikleri zaman girerler ve diledikleri zaman çıkarlar. Bütün amaçları o bedeni kontrolleri altına almaktır. Bu konuda yetenekli olarak yaratılmışlardır. Bunlar suflî cinlerdir.
bu yazıyı buldum google da
Eğer bedeni, bir veya birden fazla cin tesir altına almış ve kendilerine mekân edilmişse, o bedene zorla bir şeyler yaptırabilir. Diledikleri zaman girerler ve diledikleri zaman çıkarlar. Bütün amaçları o bedeni kontrolleri altına almaktır. Bu konuda yetenekli olarak yaratılmışlardır. Bunlar suflî cinlerdir.
bu yazıyı buldum google da
En son beceriksiz tarafından 18 Haz, 12:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

ya illa bir cin olmayabilir belkide oradaki bir organi hareket ettirdim dolayisiyla bunlari hissettim ama oyle olsa niye tepineyim? niye dusunceler gelsin bana?
- beceriksiz
belkide şuan seni bi organı hareket ettirdiğine inandırmaya çalışıyo yada gerçekten bi organı hareket ettirdin öle oldu