karnimdan cikan -sey-
Moderatör: Sai
karnimdan cikan -sey-
Arkadaslar demin sarki dinlerken sarkida tam birak diyodum bir nedenle sarkiyi durdurdum sonra birdaha birak dedim sonra aklima icimde bir varligin olabilecegi geldi birkac defa daha birak dedim sonra istemsiz hareketlerim basladi icimden heralde salliyoru
En son netenes tarafından 18 Haz, 12:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- UmuT
Re: bosluk...
m dedim ama sonra belkide o varlik kurtulmaya calisiyor dedim ve buyuk bir istekle onu cikarmaya calistim birak demeye devam ettim tabi gitgide tepinmeye basliyorum sonra tam kaburgalarin birlesim yerinin bitinde birsey hissettim ve su an orada bosluk hiss
ediyorum gitgide azaliyor merak ettim acaba ne yaptim ben diye eger kotu birseyi cikardiysam bu kadar kolay nasil cikti diye yada iyi birseymi cikardim diye yardimci olursaniz sevinirim
- beceriksiz
büyü 3 harfli 5 harfli herşey olabilir sen daha ii bilirsin benden bi konu vardı negatif güçlerin etkisinde misiniz diye ona bak bulursam yazarım az snra

- UmuT
bende bunlar lavabo ya gidince oluyo giderken istemsiz hareketler yaparken rahatlama :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- beceriksiz
belkide güçsüz düşmüştür senin bi şeyin yüzünden yine gelir gece filan bilmiyorum sen yinede önlemini al

bidaha mi cikarsam su an bosluk hissi gitti ama birsey hissediyorum belkide birdaha girmistir ama korkuyorum ya iyi ve beni koruyan birseyse