Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
cehalet

Re: Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

işe yaramaz teknikler bunlar.tabi kişisine göre değişir.ben bir teknik söyleyeyim.teta hakkında birşeyler biliyorsanız tetaya geçtikten sonra iş kolay.kendinizi olmak istediğiniz yerde olduğunuza odaklıyorsunuz gerçekten hissedebilirseniz orada olursunuz.ayrıca istihare ve hacet namazlarını bu tip çalışmalar için kullanabilirsiniz.tetaya geçemeyenler için şöyle bir kısa teknik söyleyeyim.nasıl yatarsanız yatın hiç farketmez (benişm tercihim sırt üstü yatmaktır ki bana göre en rahatı budur) ardından hadid surasindeki şu ayeti iyice gevşeyene kadar tekrarlayın : "hüvel evvelü vel ahirü vez zahiru vel batın ve hüve bi külli şey in alim." bunu sürekli (biliyorsanız tecvitli şekilde) çok hafif fısıldayarak söyleyin.belli bir zaman sonra uykuya yaklaşacak ve cümleyi söyleyemeyeceksiniz.o zaman Allah Allah diye veya Ya Zahir Ya Batın diye zikredin iyice gevşeyince dilediğiniz tekniği deneyebilirsiniz.ama bilincinizi korumak gittikçe sorlaşacaktır.ona göre çalışmanız gerek...
Sınanıyorsunuz...

toranagaa

Okunmamış mesaj gönderen toranagaa »

saol deneyeceğim
BroCan

Okunmamış mesaj gönderen BroCan »

bişey sormak istiyorum bi arkadaşıma astral hakkında sorular sordum sadece bni korkutmakla yetindi astraldan korkmalımıyız ? ;''mesela bi ayının sna gelip pençe attını düşündüğün anda ayı çıkıp atıyo, we gerçek hayatta onu hissediyosun'' , ''mesela bi şeytan görüssen ve onu düşünürsen çıkıp önünde bağıı kesiyo ve ölüyosun ''

Bunlar arkadaşımın sözleri...
Just Lucid And A Bit Dream
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

hmm..değişik.. olacağını sanmıyorum.. arkadaşın seninle dalga geçmek seni bu işten soğutmak için söylemiş olabilir..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

cehalet yazdı:işe yaramaz teknikler bunlar.tabi kişisine göre değişir.ben bir teknik söyleyeyim.teta hakkında birşeyler biliyorsanız tetaya geçtikten sonra iş kolay.kendinizi olmak istediğiniz yerde olduğunuza odaklıyorsunuz gerçekten hissedebilirseniz orada olursunuz.ayrıca istihare ve hacet namazlarını bu tip çalışmalar için kullanabilirsiniz.tetaya geçemeyenler için şöyle bir kısa teknik söyleyeyim.nasıl yatarsanız yatın hiç farketmez (benişm tercihim sırt üstü yatmaktır ki bana göre en rahatı budur) ardından hadid surasindeki şu ayeti iyice gevşeyene kadar tekrarlayın : "hüvel evvelü vel ahirü vez zahiru vel batın ve hüve bi külli şey in alim." bunu sürekli (biliyorsanız tecvitli şekilde) çok hafif fısıldayarak söyleyin.belli bir zaman sonra uykuya yaklaşacak ve cümleyi söyleyemeyeceksiniz.o zaman Allah Allah diye veya Ya Zahir Ya Batın diye zikredin iyice gevşeyince dilediğiniz tekniği deneyebilirsiniz.ama bilincinizi korumak gittikçe sorlaşacaktır.ona göre çalışmanız gerek...
sağol deneyim bi..
::Welcome to home Bruce::

momentum

Okunmamış mesaj gönderen momentum »

ddemmahum yazdı:
cehalet yazdı:işe yaramaz teknikler bunlar.tabi kişisine göre değişir.ben bir teknik söyleyeyim.teta hakkında birşeyler biliyorsanız tetaya geçtikten sonra iş kolay.kendinizi olmak istediğiniz yerde olduğunuza odaklıyorsunuz gerçekten hissedebilirseniz orada olursunuz.ayrıca istihare ve hacet namazlarını bu tip çalışmalar için kullanabilirsiniz.tetaya geçemeyenler için şöyle bir kısa teknik söyleyeyim.nasıl yatarsanız yatın hiç farketmez (benişm tercihim sırt üstü yatmaktır ki bana göre en rahatı budur) ardından hadid surasindeki şu ayeti iyice gevşeyene kadar tekrarlayın : "hüvel evvelü vel ahirü vez zahiru vel batın ve hüve bi külli şey in alim." bunu sürekli (biliyorsanız tecvitli şekilde) çok hafif fısıldayarak söyleyin.belli bir zaman sonra uykuya yaklaşacak ve cümleyi söyleyemeyeceksiniz.o zaman Allah Allah diye veya Ya Zahir Ya Batın diye zikredin iyice gevşeyince dilediğiniz tekniği deneyebilirsiniz.ama bilincinizi korumak gittikçe sorlaşacaktır.ona göre çalışmanız gerek...
sağol deneyim bi..
sen bu dediğini yaptın mı yani oluyor mu ?
HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.....!
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

güzelmiş bunu yalnız kalınca deniyicem
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Evet yalnız kalınca denemen daha uygun olur..Ortamın sessiz olması çok önemli..
::Welcome to home Bruce::
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

Peki Bu olayları gözümüz açıkken mi ypmalıyız ???
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

peh0enix13 yazdı:Peki Bu olayları gözümüz açıkken mi ypmalıyız ???
kapatarak yaparsan daha iyi