Telekinezi başlangıcı ve devamı

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

Berk sana katılıyorum.
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...

Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Saolasın...Doğru demiyorsam çıksın biri desin.He gerçekten yanlış dediğime inanırsam özürde dileriz:)
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

DeMoNsS yazdı:12 me girdim ben. Ayrıca aklı fikri çizgifilmde diyorsun; hayalgücüm çoğalıyor. Ben şimdiden bilim-kurgu romanı yazıyorum hayal gücüm sayesinde. Ama hayalperest de değilim. Ayrıca sen kaç yaşındasın 35 mi? 12... Çok fark varmış. Sana benden bir tafsiye, çizgifilm izle, hayal gücünü genişlet. Belki teorilerin ve kanıtların olur. Benim izafiyet teorisi hakkında kanıtlarım ve küresel ısınma ve kıyamet hakkında teorilerim var. Hayal gücü sayesinde. IQ'yu da genişletir. Benimki 136...
Benimde teorilerim ve düşüncelerim var.Zamanında bende yazdım bilim-kurgu romanı.Ama yaş ilerledikçe dünyanın bir hayalden ibaret olmadığını anladım ve artık yazdığım veya yazmak istediğim kitaplar hayatın gerçekleriyle ilgili.Bence sende çok fazla hayal kurmak yerine araştırmaya bak.Çevrendekileri araştır.Bir insan ne kadar bilgili olursa o kadar zeki olur.IQ falan bu işlerle de fazla uğraşma istersen.Önemli olan IQ değil o beyinin içindeki bilgidir her zaman.Bu arada yukarıdakilere diyorum akıl yaşta değil baştadır diye bir laf duymuşsunuzdur.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Kullanıcı avatarı
Berk

Hayır ben buna karşı çıkmadım..Yaşı ile iligli birşey söylediğğimi hatırlamıorum
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Berk yazdı:Hayır ben buna karşı çıkmadım..Yaşı ile iligli birşey söylediğğimi hatırlamıorum
Berk yazdı:Tamam özençti galiba:)Yani yaşı düştükçe güçte düşüo diye düşünüyorum ben yaşın küçüklüğü odaklanmanın azalması demektir bana göre.çünkü 11yaşındaki bir kişinin aklı hep çizgi filmdedir:)
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis

acar12

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

evet bunu çekip koyarsan güzel olur en azından herkesin inancı tazelenmiş olur hatta kullandıqın tekniqide anlatırsan bazılarıda senin izinden gidebilir..
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...
Kullanıcı avatarı
Berk

Tamam hiperspace beynimde reset olmuş özür dilerim.
Astralseyahat.net
karluk19

Okunmamış mesaj gönderen karluk19 »

Hani video??
Kullanıcı avatarı
shearak

Okunmamış mesaj gönderen shearak »

Sevgili Demon kardeşim.
-Telekineziyi arkadaşımdan öğrendim demişsin fakat aynı zamanda telekineziye 3 yaşından beri ilgi duyuyorum demişsin hangisi doğru? yoksa siz 3 yaşında arkadaş ortamında telekinezimi konuşuyordunuz?
-İnsanlar 5-6 yaşından sonra soyutu kavramaya başlar bu yüzden kolaylık olması için ilk okulda matematik elmalarla,armutlarla gösterilir.Fakat sen telekinezi gibi soyut bir kavramı 3 yaşında kavramışsın helal olsun.
-Zeka okadar karmaşık bir kavramdırki bilim insanları bile hala açıklamakta zorlanır.Bildiğiniz gibi Eistein'ın fiziği çok iyidir fakat ingilizce öğretmeni ''senden adam olmaz'' demiştr peki Eistein zekimidir? veya Motzart zekimidir? Bob Ross? Anlatmak istediğim IQ testleri insanların zekasını belirlemekte yeterli değildir hele hele ev yapımı internetten indirilenler.
Sevgili Demon büyüklerimiz 'boş bir başağın başının dik içi dolununda boynu eğik' olduğunu söyler.

Anlayan anladı...
Dünyalar Barışı!
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

kimse beyninin yüze 12 sini kullanamaz yüzde 7 8 olduğu zaman bile insan ölür beynimizin %2 ila %3 kullanıyoruz