Telekinezi başlangıcı ve devamı
- MerquriaL
Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı
Berk sana katılıyorum.
MerquriaL...
Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
- Berk
Saolasın...Doğru demiyorsam çıksın biri desin.He gerçekten yanlış dediğime inanırsam özürde dileriz:)
Astralseyahat.net
- HİPerSPAce
Benimde teorilerim ve düşüncelerim var.Zamanında bende yazdım bilim-kurgu romanı.Ama yaş ilerledikçe dünyanın bir hayalden ibaret olmadığını anladım ve artık yazdığım veya yazmak istediğim kitaplar hayatın gerçekleriyle ilgili.Bence sende çok fazla hayal kurmak yerine araştırmaya bak.Çevrendekileri araştır.Bir insan ne kadar bilgili olursa o kadar zeki olur.IQ falan bu işlerle de fazla uğraşma istersen.Önemli olan IQ değil o beyinin içindeki bilgidir her zaman.Bu arada yukarıdakilere diyorum akıl yaşta değil baştadır diye bir laf duymuşsunuzdur.DeMoNsS yazdı:12 me girdim ben. Ayrıca aklı fikri çizgifilmde diyorsun; hayalgücüm çoğalıyor. Ben şimdiden bilim-kurgu romanı yazıyorum hayal gücüm sayesinde. Ama hayalperest de değilim. Ayrıca sen kaç yaşındasın 35 mi? 12... Çok fark varmış. Sana benden bir tafsiye, çizgifilm izle, hayal gücünü genişlet. Belki teorilerin ve kanıtların olur. Benim izafiyet teorisi hakkında kanıtlarım ve küresel ısınma ve kıyamet hakkında teorilerim var. Hayal gücü sayesinde. IQ'yu da genişletir. Benimki 136...
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- Berk
Hayır ben buna karşı çıkmadım..Yaşı ile iligli birşey söylediğğimi hatırlamıorum
Astralseyahat.net
- HİPerSPAce
Berk yazdı:Hayır ben buna karşı çıkmadım..Yaşı ile iligli birşey söylediğğimi hatırlamıorum
Berk yazdı:Tamam özençti galiba:)Yani yaşı düştükçe güçte düşüo diye düşünüyorum ben yaşın küçüklüğü odaklanmanın azalması demektir bana göre.çünkü 11yaşındaki bir kişinin aklı hep çizgi filmdedir:)
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
evet bunu çekip koyarsan güzel olur en azından herkesin inancı tazelenmiş olur hatta kullandıqın tekniqide anlatırsan bazılarıda senin izinden gidebilir..
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
- Berk
Tamam hiperspace beynimde reset olmuş özür dilerim.
Astralseyahat.net
- shearak
Sevgili Demon kardeşim.
-Telekineziyi arkadaşımdan öğrendim demişsin fakat aynı zamanda telekineziye 3 yaşından beri ilgi duyuyorum demişsin hangisi doğru? yoksa siz 3 yaşında arkadaş ortamında telekinezimi konuşuyordunuz?
-İnsanlar 5-6 yaşından sonra soyutu kavramaya başlar bu yüzden kolaylık olması için ilk okulda matematik elmalarla,armutlarla gösterilir.Fakat sen telekinezi gibi soyut bir kavramı 3 yaşında kavramışsın helal olsun.
-Zeka okadar karmaşık bir kavramdırki bilim insanları bile hala açıklamakta zorlanır.Bildiğiniz gibi Eistein'ın fiziği çok iyidir fakat ingilizce öğretmeni ''senden adam olmaz'' demiştr peki Eistein zekimidir? veya Motzart zekimidir? Bob Ross? Anlatmak istediğim IQ testleri insanların zekasını belirlemekte yeterli değildir hele hele ev yapımı internetten indirilenler.
Sevgili Demon büyüklerimiz 'boş bir başağın başının dik içi dolununda boynu eğik' olduğunu söyler.
Anlayan anladı...
-Telekineziyi arkadaşımdan öğrendim demişsin fakat aynı zamanda telekineziye 3 yaşından beri ilgi duyuyorum demişsin hangisi doğru? yoksa siz 3 yaşında arkadaş ortamında telekinezimi konuşuyordunuz?
-İnsanlar 5-6 yaşından sonra soyutu kavramaya başlar bu yüzden kolaylık olması için ilk okulda matematik elmalarla,armutlarla gösterilir.Fakat sen telekinezi gibi soyut bir kavramı 3 yaşında kavramışsın helal olsun.
-Zeka okadar karmaşık bir kavramdırki bilim insanları bile hala açıklamakta zorlanır.Bildiğiniz gibi Eistein'ın fiziği çok iyidir fakat ingilizce öğretmeni ''senden adam olmaz'' demiştr peki Eistein zekimidir? veya Motzart zekimidir? Bob Ross? Anlatmak istediğim IQ testleri insanların zekasını belirlemekte yeterli değildir hele hele ev yapımı internetten indirilenler.
Sevgili Demon büyüklerimiz 'boş bir başağın başının dik içi dolununda boynu eğik' olduğunu söyler.
Anlayan anladı...
Dünyalar Barışı!
- _SuPeRNaTuRaL_
kimse beyninin yüze 12 sini kullanamaz yüzde 7 8 olduğu zaman bile insan ölür beynimizin %2 ila %3 kullanıyoruz
-