katılıyorum iynx. hoca şart değil hatta teknik bile şart değil kendi tekniğini oluştur. okuduğumuz şeylerle sınırlı kalır insan yoksa. şimdi neler neler geliştirdim kendi kendime. psiwheel le sınırlı kalmasın bence insanlar. zaten bu işin peşini bırakanların çoğuda olmuyo deyip bırakıyor. bence sabır ve süreklilik bu iş te kilit nokta. Teşekkürler....iynx yazdı:hoca şart değil.. ben hiç hoca olmadan başladım.. bana hocalık edeceklerin yarısından fazla da deneyime sahibim..
Iste size telekinezi teknigi.Soru sormayin bunu yapin
Moderatör: Sai
-
Re: Iste size telekinezi teknigi.Soru sormayin bunu yapin
- Ulquiorra
Kendinden daha bilgili daha cok sey yapan biri ile calısırsan ufkun genişler bazı şeyleri gördüğün için daha iyi kavrar ve çabuk yapabilirsin. İnternette öğrendikleri ile hemen hemen herkez psivel pipet çevirebilir. Bundanda ileri pek gidemezler olmuyor diye bırakabilirler. Sabırsız davranırlar bu yüzden bence hoca şart.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
çok emin konuşuyorsun kaç tane gerçek hoca gördün ki?iynx yazdı:hoca şart değil.. ben hiç hoca olmadan başladım.. bana hocalık edeceklerin yarısından fazla da deneyime sahibim..
Sınanıyorsunuz...
- fenomen
- Yönetici
vallahi ne guzel bir cevab.alkis alkis.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
cehalet yazdı:çok emin konuşuyorsun kaç tane gerçek hoca gördün ki?iynx yazdı:hoca şart değil.. ben hiç hoca olmadan başladım.. bana hocalık edeceklerin yarısından fazla da deneyime sahibim..
çok gerçek hoca görmedim.. ama kendi başıma kısa sürede gerçek hocaların keşfedemediklerini keşfettim..
- koaservat
kim neyi öğrete bilirki ancak teknık gösterecek olay sadece inanmaksa ve hılesi yoksa kimse sayesınde ögretilemez tek çare olabılecegıne kanaat gelmek .... 

-
çok yanlış düşünüyorsunuz.hocalar sadece birşeyler söylemez.sizin gelişiminizde gerekli enerji etkinliklerini ve "el verme" olayını da gerçekleştirir...koaservat yazdı:kim neyi öğrete bilirki ancak teknık gösterecek olay sadece inanmaksa ve hılesi yoksa kimse sayesınde ögretilemez tek çare olabılecegıne kanaat gelmek ....
Sınanıyorsunuz...
- koaservat
el verme ? pardon ama bahsetığımiz olay telekınezden çıktı bıraz el verme farklı bır mevzuu
- koaservat
oldu olacak kutsal kı kendini bizde sana tamah edelim
-
off off köre fili anlatırsan böyle olur
tamam boşverin ya çalışın durun belki bir gün aydınlanırsınız...

Sınanıyorsunuz...
-