güzel bir teknik daha
- furkanunal14
Re: güzel bir teknik daha
yaw arkadaşlar insan isterse her şeyi yapabilir kendiniz yapamıyonuz di kıskanmayın çocuğu 

telekinezi içinde yeterki onu açığa çıkart
-
Çogu arkadaş sadece laflarda tıkanıyo biraz video çekin göneriin ben bunu yapabiliyorum şunu uçura biliyorum arkadaşımız çok iyi yapabiliyosa en azındna bir kibrit çöpünü kaldırısın vide olarak yolasın buraya
- Burak AYDIN
neyseki sen doğuştan yeteneklisin (: ilerde bize kaşık bükle videosu çekersin İNş (:
- Ulquiorra

''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
benim bir teorim var bilmem doğru olabilir mi?
örneğin bir kaşığı telekinezi kullanarak büktüğünüzü farzedin, veya bişeyi hareket ettirdiğinizi.
tam bu esnada illaki fizyolojik olarak belli hormonlar, adrenalin, kan dolaşımı gibi şeyler değişecektir. bu değişimler hesaplanarak, bu gücü ortaya çıkarabilecek fizyolojik değişiklikleri suni olarak tetikleyebilecek haplar veya enjekte edilebilecek ilaçlar yapılamaz mı? sizce mantıksız mı?
örneğin bir kaşığı telekinezi kullanarak büktüğünüzü farzedin, veya bişeyi hareket ettirdiğinizi.
tam bu esnada illaki fizyolojik olarak belli hormonlar, adrenalin, kan dolaşımı gibi şeyler değişecektir. bu değişimler hesaplanarak, bu gücü ortaya çıkarabilecek fizyolojik değişiklikleri suni olarak tetikleyebilecek haplar veya enjekte edilebilecek ilaçlar yapılamaz mı? sizce mantıksız mı?
- iynx
ben çok denedim onu.. 2 yıl evvel bayaa uğraşırdım.. ama biyomühendislik bilgisi şart..
bende onu okumaya çalışıyorum..
bende onu okumaya çalışıyorum..

-
biyomühendislik mi okuyorsun?
- ddemmahum
stephen king'in "tepki" adlı kitabında sizin dediğiniz bi ilaç yapıyorlardı ve ilacı alan iki kişide bazı psişik yetenekler ortaya çıkıodu..
::Welcome to home Bruce::
-
yani adi üstünde stephen king, fantazi kralı, ben gerçeklikten bahsediyorum. bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
- Burak AYDIN
ermanispir fikrin doğru olabilir ancak telekinezi enerjisi halen tam anlaşılamadığı için bilimsel bile değil.. ama bunlara uzun yıllar sonra şahid olabiliriz..
-