güzel bir teknik daha
- TeLeKiNeZ
güzel bir teknik daha
mrb ben bu siteye bugün üye oldum siteden telekinezi hakkında çok iyi yararlanabilecegim için bu siteye üye oldum ve kendi teknigimi vermek istiyorum bu teknik biraz uzun sürecek ama 3-4 hafta içinde sonuca varabilirsiniz teknigim şu
öncelikle 5 dk lık meditasyon yapacaz yani rahatlayacaz
sonra önümüze hafif bir çisim koyun
beyninizi düşünün beyninizi bir enrji kaynagı olarak düşünün buraya kadar bilindik
şimdi tek yapacagımız şu kendinizi düşünün bedeninizin bir kopyasını düşünün siz kopyanıza emir veriyorsunuz bedeninizde enerjiye dönüşüp cismin etrafını sarıyor ve kaldırıyor bu teknik 10 dk kadar sürer günde en az 3 kez yapmalısınız ve kesinlikle çalışacagınız yerde yalnız olun yoksa yapılması çok zor olur
ben bu teknigi 3 aydır uyguluyorum ve okul çantamı defterlerimi kitaplarımı kaldırabiliyorum
öncelikle 5 dk lık meditasyon yapacaz yani rahatlayacaz
sonra önümüze hafif bir çisim koyun
beyninizi düşünün beyninizi bir enrji kaynagı olarak düşünün buraya kadar bilindik
şimdi tek yapacagımız şu kendinizi düşünün bedeninizin bir kopyasını düşünün siz kopyanıza emir veriyorsunuz bedeninizde enerjiye dönüşüp cismin etrafını sarıyor ve kaldırıyor bu teknik 10 dk kadar sürer günde en az 3 kez yapmalısınız ve kesinlikle çalışacagınız yerde yalnız olun yoksa yapılması çok zor olur
ben bu teknigi 3 aydır uyguluyorum ve okul çantamı defterlerimi kitaplarımı kaldırabiliyorum
- Burak AYDIN
Re: güzel bir teknik daha
Merhaba... aranıza yeni katıldım..
Bu sitede de mi şizofren vakaları var böyle

- Gandalf
- Merhaba... aranıza yeni katıldım..
Sen öle diyorsan yapamazsın bu işleri. Bunu yapıp yapmamak şizofren belirtisi deildir kardeşim. Senin gibiler böyle düşündüğü için bu işleri yapamıyorlar

En son Gandalf tarafından 28 Ara, 20:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
íηаиιи...
- TeLeKiNeZ
medem buna delilişk diyosun o zaman bu sitede isşin ne
- multiplayer1
burda emin misn çünkü bunları yapmak icin cok cok yüksek bi seviyede olman gerekiyo diye biliyorum... insananın kibrit çpünü kıpırdatınca bile kafasi agriyo senin kafa dayanmaz ona....ama eğer gerçekten söylediklerini yapabiliosan dikkat et insanlara zarar verebilirsin...hatta ölüme kadar yolu var çünkü senin enerjin sana tınlamaz ama senden daha küçükleri ölüme kadar yollar...tabi eger gerçekten onları yapabiliosanTeLeKiNeZi yazdı:ben bu teknigi 3 aydır uyguluyorum ve okul çantamı defterlerimi kitaplarımı kaldırabiliyorum
- TeLeKiNeZ
evet gerçektende yapabiliyorum ama her gün en az 4-5 saat çalıştım haliyle insan ne kadar çalışırsa o kadar fazla ilerleyebiliyo
- Burak AYDIN
Sevgili kardeşim lütfen kendini bul. Biraz düşün bunları sarfederken olur mu.. Bu işin geleceğide var. Yani "game over" olacak bir oyun oynamıyoruz 

-
Sayın Burak Aydın. İnanmıyorsanız bu sitede ne işiniz var. Tabiki kitap çanta kaldırmak çok yüksek seviye fakat neden olmasın. Herşey inanmakla başlar. Aslında herşey çok mantıklıdır biraz dikkat ederseniz. Madde enerjinin yoğunlaşmış haliyse eğer. Biz enerji göndererek zaten yoğunlaşmış enerji olan maddeyi neden hareket ettiremeyelim. Bunların hiçbiri şizofrenlik değildir. Bizzat bazı şeyleri kendim yapabiliyorum ve şahit oldum. Bu yüzden öncelikle bu işe başlıcaksanız inananarak ve basit tekniklerle başlayın. Teşekkürler...Burak AYDIN yazdı:Sevgili kardeşim lütfen kendini bul. Biraz düşün bunları sarfederken olur mu.. Bu işin geleceğide var. Yani "game over" olacak bir oyun oynamıyoruz
-
buda güzel bi teknik ama benim teknikimde önce kendini dışardan izlemeyi başarmalısın izlemekden kasdım kendini dışardan izledigini hayal edmen =) bu şekiLde kaLp gözü deniLen 2. önemLi teLekinetik unsur'u geLiştirmiş olursun ve her yaptıgın seye daha iyi konsantre olabilirsin...
- Burak AYDIN
Mrb. Sanırım yanlış anlaşıldım
Ben olayla 5-6 yıldır ilgileniyorum. Türkiye internetinde bununla ilk tanışan birkaç kişiden biriyim.
beyingucu.net 'ten bu çocuk gibi her ay bi ezik banlanıyor bizi üzen bir olay olsa da.
Arkadaşlar bu kardeşlerimize yaptıkları yanlışa rağmen pirim verirseniz dahada abartıyorlar. Birgün ben Allah'la konuştum deyip geri dönüyorlar size. Birgün ben mehdiyim diyorlar. Bununsa sınırı yok. Kaptırıp gidiyorlar. Allah korusun şirke giriyorlar.
Ben bu kardeşlere çok meydan okudum. Hiç bir zaman da bir faliyetleri yoktur. Kezlerce kez buluşma yeriine gelmezler. video çekmezler. Anca laf.. hayal güçlerini egolarıyla birleştirip patlıyorlar..
Ve onlara her seferinde çok büyük ödüller vadettim. Bu kardeşimede diyorum. bunları ispatla sana parapsikoloji.net ve psikokinezi.com hediye..
Sevgiler...
Ben olayla 5-6 yıldır ilgileniyorum. Türkiye internetinde bununla ilk tanışan birkaç kişiden biriyim.
beyingucu.net 'ten bu çocuk gibi her ay bi ezik banlanıyor bizi üzen bir olay olsa da.
Arkadaşlar bu kardeşlerimize yaptıkları yanlışa rağmen pirim verirseniz dahada abartıyorlar. Birgün ben Allah'la konuştum deyip geri dönüyorlar size. Birgün ben mehdiyim diyorlar. Bununsa sınırı yok. Kaptırıp gidiyorlar. Allah korusun şirke giriyorlar.
Ben bu kardeşlere çok meydan okudum. Hiç bir zaman da bir faliyetleri yoktur. Kezlerce kez buluşma yeriine gelmezler. video çekmezler. Anca laf.. hayal güçlerini egolarıyla birleştirip patlıyorlar..
Ve onlara her seferinde çok büyük ödüller vadettim. Bu kardeşimede diyorum. bunları ispatla sana parapsikoloji.net ve psikokinezi.com hediye..
Sevgiler...
-