bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: bedensiz varlıklar
hiii amanın nasıl korktum ha ha ha... neden senin karşında dilleri tutulur, dizlerinin bağı çözülür (gevşemez ha ha ha).. acaba böyle acayip bir tipin mi var ha ha ?? kendime güveniyorum ve hemen yanına geliyorum arkana bak ordayım :D :D .. hodri meydan demek iyi bende öyle diyorum hadi.. bu arada sana güçlüyüm demedim ki ben.. :S
::Welcome to home Bruce::
- rapPRENS
Boş versene ...
Belli ki zamanımı çocuklarla harcıyorum...
Sana benden bir tavsiye;
gÜÇLÜ OLMAK İSTİYORSAN ÖNCE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENMELİSİN....
SENİN Kİ SADECE KLAVYE ERKEKLİĞİ ÇOCUĞUM AHH BİR KARŞIMA ÇIKSAN...
OZAMAN GÖRÜRDÜN AMA...
DEDİĞİM GİBİ SEN ACİZ BİR VARLIKSIN...
SENİN KENDİNE HAYRIN YOK Kİ BAŞKASINA OLSUN...
KLAVYE ERKEĞİ ...
YİYORSA KARŞIMA ÇIK SANA BÜTÜN KARANLIĞI BÜTÜN GİZEMİ BÜTÜN KÖTÜ RUHLARI GÜÇLERİ GÖSTEREYİM...
Belli ki zamanımı çocuklarla harcıyorum...
Sana benden bir tavsiye;
gÜÇLÜ OLMAK İSTİYORSAN ÖNCE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENMELİSİN....
SENİN Kİ SADECE KLAVYE ERKEKLİĞİ ÇOCUĞUM AHH BİR KARŞIMA ÇIKSAN...
OZAMAN GÖRÜRDÜN AMA...
DEDİĞİM GİBİ SEN ACİZ BİR VARLIKSIN...
SENİN KENDİNE HAYRIN YOK Kİ BAŞKASINA OLSUN...
KLAVYE ERKEĞİ ...
YİYORSA KARŞIMA ÇIK SANA BÜTÜN KARANLIĞI BÜTÜN GİZEMİ BÜTÜN KÖTÜ RUHLARI GÜÇLERİ GÖSTEREYİM...
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- ddemmahum
Süper cümle yaaa ha ha ha ha :D :D :D ... ya niye böyle bir şey dedin ki şimdi ben uyuyamam geceleri :D :D .. sen kaç yaşındasın? hani yaşını bileyim de o zaman saygı göstereyim sana..
Süper cümle yaaa ha ha ha ha :D :D :D ... ya niye böyle bir şey dedin ki şimdi ben uyuyamam geceleri :D :D .. sen kaç yaşındasın? hani yaşını bileyim de o zaman saygı göstereyim sana..
- pandorina
yaa bırak yaa kötü ruhlarmış falanmış filanmış madem böyle yeteneklerin var çok yüce bi insansın o zaman burda işin ne oğlum git başka yerde göster yeteneklerini klavye erkekliği yapmana gerek yok buralarda harcanma ... zaten öyle anlattığın gibi birisi olsan kendini kanıtlama amacı güdmezsin.. ve o bahsettiğin kötü ruhlar..! o dediklerin ruh değil.. onlar da cinler.. şehitler ve evliyalar hariç kimsenin ruhu dünyaya geri gelemez. ayrıca millete diyorsun biraz kütüphaneye git oku öğren diye..! anlaşılan sen çok okumuşsun baksana Türkçe yi kullanma konusunda bayaa başarılısın.. :P ya aslnda bazen düşünüyorum da sizin gbiilere cevap yazıp zamanımızı boşuna harcıyoruz ama diğerlerine kötü örnek olmaman için bunları da yapmamız gerekli... ;) he benden de sana bi tavsiye: madem forumlarda bu konularda yazışmak istiyorsun önce Türkçe konuşmayı öğrenmende fayda var... hani çok kitap okuyup araştırıyormuşsun ya... ;)
- ddemmahum
pandorina yazdı:yaa bırak yaa kötü ruhlarmış falanmış filanmış madem böyle yeteneklerin var çok yüce bi insansın o zaman burda işin ne oğlum git başka yerde göster yeteneklerini klavye erkekliği yapmana gerek yok buralarda harcanma ... zaten öyle anlattığın gibi birisi olsan kendini kanıtlama amacı güdmezsin.. ve o bahsettiğin kötü ruhlar..! o dediklerin ruh değil.. onlar da cinler.. şehitler ve evliyalar hariç kimsenin ruhu dünyaya geri gelemez. ayrıca millete diyorsun biraz kütüphaneye git oku öğren diye..! anlaşılan sen çok okumuşsun baksana Türkçe yi kullanma konusunda bayaa başarılısın.. :P ya aslnda bazen düşünüyorum da sizin gbiilere cevap yazıp zamanımızı boşuna harcıyoruz ama diğerlerine kötü örnek olmaman için bunları da yapmamız gerekli... ;) he benden de sana bi tavsiye: madem forumlarda bu konularda yazışmak istiyorsun önce Türkçe konuşmayı öğrenmende fayda var... hani çok kitap okuyup araştırıyormuşsun ya... ;)
başından sonuna kadar haklısın.. zaten benim cevap yazma sebebim bunun gibileri burda bozmak mosmor etmek.. bu sayede yeni başlayanlar bunların palavralarını anlayacak.. ve bunun gibilere inanmayacak..
- pandorina
teşekkür ederim.. fakat dediğim gibi böylelerine cevap verdikçe daha da hoşlarına gidiyor muhattap alıp konuştuğumuz insanlara dikkat etmeli.. :)ddemmahum yazdı:pandorina yazdı:yaa bırak yaa kötü ruhlarmış falanmış filanmış madem böyle yeteneklerin var çok yüce bi insansın o zaman burda işin ne oğlum git başka yerde göster yeteneklerini klavye erkekliği yapmana gerek yok buralarda harcanma ... zaten öyle anlattığın gibi birisi olsan kendini kanıtlama amacı güdmezsin.. ve o bahsettiğin kötü ruhlar..! o dediklerin ruh değil.. onlar da cinler.. şehitler ve evliyalar hariç kimsenin ruhu dünyaya geri gelemez. ayrıca millete diyorsun biraz kütüphaneye git oku öğren diye..! anlaşılan sen çok okumuşsun baksana Türkçe yi kullanma konusunda bayaa başarılısın.. :P ya aslnda bazen düşünüyorum da sizin gbiilere cevap yazıp zamanımızı boşuna harcıyoruz ama diğerlerine kötü örnek olmaman için bunları da yapmamız gerekli... ;) he benden de sana bi tavsiye: madem forumlarda bu konularda yazışmak istiyorsun önce Türkçe konuşmayı öğrenmende fayda var... hani çok kitap okuyup araştırıyormuşsun ya... ;)
başından sonuna kadar haklısın.. zaten benim cevap yazma sebebim bunun gibileri burda bozmak mosmor etmek.. bu sayede yeni başlayanlar bunların palavralarını anlayacak.. ve bunun gibilere inanmayacak..
- rapPRENS
Bakıyorumda bana karşı cephe almışssınız...
Ne diyeyim...
Benim burda ki amacım yeni kişiler ile tanışmak ve yeni başlayanlara yardmıcı olmak...
Ben burda ve başka forumlarda bir çok kişiye yardımcı oldum hepside bana minnettar...
ama sizin gibiler....
Yazık sadece acıyorum size...
Siz varya bir b... bilmiyorsunuz...
Bana birşeyler gösterin desem yapamassınız...
Yapabilirmisiniz..?
Bekliyorum ...
Tamam sende gel karşıma çıkın tekrar diyorum karşıma çıkın...
Ama yapamassınız çün ki kendinizden bile korkuyorsunuz...
Çün ki siz acizsiniz...
Benim bilgilerimin milyonda biri sizdede olsa bana hak verirdiniz ama malesef...
Siz gidin Allah(c.c) dediğiniz şeyden yardım isteyin...
Belki o size yardım eder....
Hiçte sanmıyorum ama....
Siz zaten hep böyle forumlardan didişirsiniz...
Öyle her konuya yorum yazmak kolay....
Söyle yap böyle yap vb...
yiyorsa siz deneyin...
ÇIKIN KARŞIMA SİZE GERÇEKLERİ GÖSTEREYİM...
Ben hiç irşeyden korkma Tanrıdan bile....
(BU SİZE SON CEVAP VERİŞİMDİR...ÇÜNKİ BİR BOK BİLMİYORSUNUZ VE BOL KESEDEN ATIYORSUNUZ...İÇRATT İSTERİM BEN İÇRATT...))
Ne diyeyim...
Benim burda ki amacım yeni kişiler ile tanışmak ve yeni başlayanlara yardmıcı olmak...
Ben burda ve başka forumlarda bir çok kişiye yardımcı oldum hepside bana minnettar...
ama sizin gibiler....
Yazık sadece acıyorum size...
Yapabilirmisiniz..?
Bekliyorum ...
Tamam sende gel karşıma çıkın tekrar diyorum karşıma çıkın...
Çün ki siz acizsiniz...
Benim bilgilerimin milyonda biri sizdede olsa bana hak verirdiniz ama malesef...
Hiçte sanmıyorum ama....
Siz zaten hep böyle forumlardan didişirsiniz...
Öyle her konuya yorum yazmak kolay....
yiyorsa siz deneyin...
ÇIKIN KARŞIMA SİZE GERÇEKLERİ GÖSTEREYİM...
Ben hiç irşeyden korkma Tanrıdan bile....
(BU SİZE SON CEVAP VERİŞİMDİR...ÇÜNKİ BİR BOK BİLMİYORSUNUZ VE BOL KESEDEN ATIYORSUNUZ...İÇRATT İSTERİM BEN İÇRATT...))
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- ddemmahum
---Bakıyorumda bana karşı cephe almışssınız...
Ne diyeyim...
ama sizin gibiler....----
Olayı başlatan cephe alan sensin.. durup dururken beni takip ediyorsun dedin.. kabul et sen başlattın.. ve bu cümle pes ettin anlamına geliyor yelkenleri indir haa.. ben sana dedim ben mücadele etme başaramazsın diye... 8-)
---Yazık sadece acıyorum size...
Yapabilirmisiniz..?
Bekliyorum ...----
Ahlaksız kelimeler kullanmana gerek yok.. klasik bir insan psikolojisidir kaybeden yenilgiye uğrayan insanlar karşı tarafa ahlaksız sözlerle saldırır.. e normaldir diyeceğim bir şey yok.. bundan sonrası beni değil burdan sorumlu olan kimseyi ilgilendirir.. internet üzerinde ne yapmamı bekliyorsun? yaptığım şeyleri sana nasıl göstermemi bekliyorsun?
----Tamam sende gel karşıma çıkın tekrar diyorum karşıma çıkın...
Çün ki siz acizsiniz...----
karşına çıkma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını biliyorsun.. kendimden neden korkayım? saçma bir laf işte..
---Benim bilgilerimin milyonda biri sizdede olsa bana hak verirdiniz ama malesef...
Hiçte sanmıyorum ama....----
Müthiş bilgin var heralde ama daha Türkçe yazmaktan acizsin.. ha ha ha.. Bir Müslüman olarak tabii ki Allah'tan yardım isteriz.. Ve umarım yardım eder.. Son cümlen Allah'ın işine karışmak oluyor.. sen kim oluyorsun ki Allah'ın yapacağı şeyler hakkında tahmin yürütüyorsun? Allah affetsin..
---Öyle her konuya yorum yazmak kolay....
yiyorsa siz deneyin...---
Bilgili olduğum konulara yorum yazarım tabii.. sitenin amacı bu zaten.. Arkadaşlara sorunlarında yardımcı olmak istiyorum.. sorulan sorulara cevap yazmayım mı? Ben zaten elimden geldiği kadar her şeyi deniyorum..
---ÇIKIN KARŞIMA SİZE GERÇEKLERİ GÖSTEREYİM...
Ben hiç irşeyden korkma Tanrıdan bile....---
Sen benim karşıma çık.. karşıma çık karşıma çık deyip duruyorsun hadi sen çık.. son cümleye diyeceğim bir laf yok.. Allah ıslah etsin, affetsin, yardım etsin..
---(BU SİZE SON CEVAP VERİŞİMDİR...ÇÜNKİ BİR BOK BİLMİYORSUNUZ VE BOL KESEDEN ATIYORSUNUZ...İÇRATT İSTERİM BEN İÇRATT...)) ---
Evet yenilgi küfürlü cümleden anlaşılıyor.. bu arada İÇRATT değil icraat ha ha ha ...
Ne diyeyim...
ama sizin gibiler....----
Olayı başlatan cephe alan sensin.. durup dururken beni takip ediyorsun dedin.. kabul et sen başlattın.. ve bu cümle pes ettin anlamına geliyor yelkenleri indir haa.. ben sana dedim ben mücadele etme başaramazsın diye... 8-)
---Yazık sadece acıyorum size...
Yapabilirmisiniz..?
Bekliyorum ...----
Ahlaksız kelimeler kullanmana gerek yok.. klasik bir insan psikolojisidir kaybeden yenilgiye uğrayan insanlar karşı tarafa ahlaksız sözlerle saldırır.. e normaldir diyeceğim bir şey yok.. bundan sonrası beni değil burdan sorumlu olan kimseyi ilgilendirir.. internet üzerinde ne yapmamı bekliyorsun? yaptığım şeyleri sana nasıl göstermemi bekliyorsun?
----Tamam sende gel karşıma çıkın tekrar diyorum karşıma çıkın...
Çün ki siz acizsiniz...----
karşına çıkma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını biliyorsun.. kendimden neden korkayım? saçma bir laf işte..
---Benim bilgilerimin milyonda biri sizdede olsa bana hak verirdiniz ama malesef...
Hiçte sanmıyorum ama....----
Müthiş bilgin var heralde ama daha Türkçe yazmaktan acizsin.. ha ha ha.. Bir Müslüman olarak tabii ki Allah'tan yardım isteriz.. Ve umarım yardım eder.. Son cümlen Allah'ın işine karışmak oluyor.. sen kim oluyorsun ki Allah'ın yapacağı şeyler hakkında tahmin yürütüyorsun? Allah affetsin..
---Öyle her konuya yorum yazmak kolay....
yiyorsa siz deneyin...---
Bilgili olduğum konulara yorum yazarım tabii.. sitenin amacı bu zaten.. Arkadaşlara sorunlarında yardımcı olmak istiyorum.. sorulan sorulara cevap yazmayım mı? Ben zaten elimden geldiği kadar her şeyi deniyorum..
---ÇIKIN KARŞIMA SİZE GERÇEKLERİ GÖSTEREYİM...
Ben hiç irşeyden korkma Tanrıdan bile....---
Sen benim karşıma çık.. karşıma çık karşıma çık deyip duruyorsun hadi sen çık.. son cümleye diyeceğim bir laf yok.. Allah ıslah etsin, affetsin, yardım etsin..
---(BU SİZE SON CEVAP VERİŞİMDİR...ÇÜNKİ BİR BOK BİLMİYORSUNUZ VE BOL KESEDEN ATIYORSUNUZ...İÇRATT İSTERİM BEN İÇRATT...)) ---
Evet yenilgi küfürlü cümleden anlaşılıyor.. bu arada İÇRATT değil icraat ha ha ha ...
-
bakın güzel kardeşlerim.en başta böyle mesajlar yazmanın hiç gereği yok.sonuçta isteyen istediğini düşünür.bende zaten bütün fiirlere açık bir insanım.rapPRENS ilk yazdığın mesajlardan birinde ddemmahum a böyle alaycı konuşarak egosunu tadmin etmekten başka birşey yapmadığını yazmışsın peki sen insanlara acıyarak ve tepeden bakarak nereni tadmin ediyosun...ayrıca bu cepheyi sen kendi kendine oluşturdun birşey söyliceksen ya söyle yada sus...millete meydan okuyosun çıkın karşıma felan diyosun eğer onların yaptığı klavye erkekliğiyse(ki bu konuda haklısın) senin yaptığında mahalle kabadayılığı.burası insanların fikir aslışverişi yaptı ve bu alanda ilerlemeyi teşfik etmeyi amaçlayan bir site.ne yani sırf bunun için tarafsız bir yer seçip kapışçak mısınız?...senin dalga geçtiğin Allah bu kusursuz düzenin yarıcısı ve herşeyi tek bir sisteme bağlamış.keşke bu konudada bir şeyler araştırsaydın.eğer cinleri ve diğerlerini kontrolün altına gerçekten alsaydın mevcud bulunduğun inanç sistemini değiştirmezdin ve iradene hakim olurdun.şu yazdığın msajlara bak...egonun ve gücün kölesi olmuşsun.onları kontrol ettiğini sanıyorsun ama gerçekte onlar seni kontrol ediyor.yerinde olsam o çok güvendiğin varlıklara okadarda güvenmezdim.istediğin kişiye büyü yapabilirsin ama bu senin gerçekten güçlü olduğun anlamına gelmez.uğraştığın büyü ilmi atom bombası gibidir.onunla çok faydalı şeyler yapabilirsin yada çok zararlı.ayrıca nie biçinsel olarak garip mesajlar yazıyosun.yazdığın mesajlarda ne serbest müstezat mı?eğer öyleyse içeriğinde adam gibi birşeyler olsunda sanat zevkimiz artsın...
- ddemmahum
benle uğraşma demiştim :) .. bu tartışmadan dolayı bütün forum üyelerinden özür dilerim.. ama böyle bir dengesize haddini bildirmek gerekiyordu..