bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
-
bedensiz varlıklar
slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel bir site ama ne yalan söyliyim link sayısı bana az gibi geldi neyse konuya geçiyorum.ben çevremde bedensiz varlıklar hissediyorum bazende görüyorum ama hissetme olayı çok sık oluyo.onları rüyamda görmek istediğim zaman görüyorum istemediğim zaman rüyamda görmüyorum.hissetme olayı istesemde istemesemde oluyo zaten.Ben artık çevremde şu 3 harflileri ve negatif varlıkları istemiyorum usui reiki 2.kademede olmama rağmen çevremde negatif varlıklar var.hele bide arabada olan var onun yüzünden gece araba kullanmaya tırsıyorum.çevremde meleklerin olmasını istiyorum.ayrıca nefsimi körüklüyolar ve bu yüzden kendimi bir türlü geliştiremiyorum.insanlara şifa dağıtmak istiyorum ama kendime hayrım yok gerçekten zor durumdayım.ayrıca onlar yüzünden astral seyahat yapamıyorum çünkü astral boyuta geçtiğimde bana daha rahat ulaşabileceklerini ve saldıracaklarını düşünüyorum lütfen bana yardım edin
-
Re: bedensiz varlıklar
buna benzer bi konu daha açılmıştı; bildiin bir sure okuyun deniliodu ayetel kürsi tavsiye ediliodu ayrıca bende bikaç senedir hissediyrm alıştım artık 

- Bru-x
Hoş geldin.
daha öncede sitede işlendi. kökeni islamiyet olmayan uygulamalar; meditasyon, reiki, yoga vs. manevi kalkan olmadan yapıldığında bir çok insan farkında olmasada (sen şanslısın farketmişsin) tabiri caizse inceldikçe boyutlar arası mesafe kısaldıkça tesirleride bir o oranda artar. bu çok doğal bir şeydir. işin aslını bilen erbabları dahi bu işe çözüm bulamazlarken senin bu hal üzere olman gayet doğaldır. çünkü bu tarz uygulamalarda insanı koruyacak herhangi bir el yoktur. kendi başına kalırsın. üstadlardan bazıları yardımcı olmaya çalışsalarda çok dar bir çerçevede kalırlar çünkü onlarda kendi kabiliyetleri doğrultusunda, kademelerine göre bu durumu yaşarlar. iradesi güçlü olmayan bir çok kişi boyut ötesi varlıkların tesiri altında kalır ve bilmez bile. bazılarına bazı haller gösterirler ve ilerlediklerine zannederek daha da derine girip tesirlerinden kendilerini kurtaramazlar.
İnsan neyi anarsa onunla olur. sen Allah'ı anmadığın sürece meleklerin seninle olması mümkün değildir. olduğunu zannedenlerde aslında gene melek olmayan varlıklarla birlikte olurlar. gerçekten sen şanslısın farketmişsin.
İki yol vardır. ya maneviyatı bırakmadan, dini vecibelerini tam olarak yerine getirerek özellikle abdestsiz hiç dolaşmadan bu işi yapacaksın ya da bırakıp çok daha kısa sürede yol alabileceğin Tasavvufi yollara gireceksin. uygulamalar zaten birbirine benzer. fakat çok büyük bir farklılık vardır Allah'ı anarsın ve O'nun rızası için yaparsın.
Rasûlullah (s.a.v.) bir hadislerinde buyuruyor ki:
"Allah, bir grup meleğe, Allah'ı anan ve O'nun adını zikredenleri arayıp, gözetmek üzere özel bir görev verir. Böyle bir topluluğu bulduğunda, melekler öyle mutlu ve memnun olurlar ki kendilerine katılmak üzere diğer melekleri çağırırlar. Onların etrafını kuşatarak, göklere uzanan bir yapı teşkil ederler."
daha öncede sitede işlendi. kökeni islamiyet olmayan uygulamalar; meditasyon, reiki, yoga vs. manevi kalkan olmadan yapıldığında bir çok insan farkında olmasada (sen şanslısın farketmişsin) tabiri caizse inceldikçe boyutlar arası mesafe kısaldıkça tesirleride bir o oranda artar. bu çok doğal bir şeydir. işin aslını bilen erbabları dahi bu işe çözüm bulamazlarken senin bu hal üzere olman gayet doğaldır. çünkü bu tarz uygulamalarda insanı koruyacak herhangi bir el yoktur. kendi başına kalırsın. üstadlardan bazıları yardımcı olmaya çalışsalarda çok dar bir çerçevede kalırlar çünkü onlarda kendi kabiliyetleri doğrultusunda, kademelerine göre bu durumu yaşarlar. iradesi güçlü olmayan bir çok kişi boyut ötesi varlıkların tesiri altında kalır ve bilmez bile. bazılarına bazı haller gösterirler ve ilerlediklerine zannederek daha da derine girip tesirlerinden kendilerini kurtaramazlar.
İnsan neyi anarsa onunla olur. sen Allah'ı anmadığın sürece meleklerin seninle olması mümkün değildir. olduğunu zannedenlerde aslında gene melek olmayan varlıklarla birlikte olurlar. gerçekten sen şanslısın farketmişsin.
İki yol vardır. ya maneviyatı bırakmadan, dini vecibelerini tam olarak yerine getirerek özellikle abdestsiz hiç dolaşmadan bu işi yapacaksın ya da bırakıp çok daha kısa sürede yol alabileceğin Tasavvufi yollara gireceksin. uygulamalar zaten birbirine benzer. fakat çok büyük bir farklılık vardır Allah'ı anarsın ve O'nun rızası için yaparsın.
Rasûlullah (s.a.v.) bir hadislerinde buyuruyor ki:
"Allah, bir grup meleğe, Allah'ı anan ve O'nun adını zikredenleri arayıp, gözetmek üzere özel bir görev verir. Böyle bir topluluğu bulduğunda, melekler öyle mutlu ve memnun olurlar ki kendilerine katılmak üzere diğer melekleri çağırırlar. Onların etrafını kuşatarak, göklere uzanan bir yapı teşkil ederler."
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- ddemmahum
-
yorumlarınız için teşekkür ederim.Allah'ı sürekli anma gerçekten işe yarayabilir.ama şuda varki ataist bir cine sure etki etmiyo maalesef.belkide ben onları yaydığım enerjiyle rahatsız ediyorumdur.bunlar çok çabuk öfkelenebilen ve kendini kontrol etme konusunda insandan daha çok zorlanan varlıklar.desdur çekmeden boş bir odaya girmemeye özen gösterin eğer bir umarla karşı karşıyaysanız(insanların arasına yerleşmiş olanlarına denir) bundan rahatsız olabiliyolar.birde eğer sizde bu tip durumlardan muzdaripseniz gece yatarken odanız sizi rahatsız etmeyecek aydınlıkta olursa 3.göz aktif hale geçmez böylece araya perde çekmiş olursunuz.Ayrıca Felak ve Nas suresiz çok işe yarıyo.Amma velakin hissetme hep oluyo.benim yaptıklarım bunlar.
-
merhaba bu konuda yardımcı olabilirim tahmin eiyorumki uyuşma ile geliyorlar eğer bana ulaşabilirsen akım gönderebilirim
- ddemmahum
ateist cine sure etki etmez olur mu? sure dediğin bir sihir ya da bir büyü değil ki..
::Welcome to home Bruce::
-
Etmese etmese Müslüman cine sure etki etmez. neden dersen zaten müslüman sen felak nas okursun ona. sonra o da sana okur. farketmez. ondan kötülük gelmez çünkü...
- ddemmahum
etrafımızda sürekli varlıklar bulunur ve onları büyük oranda biz getiririz psikolojk olarak yani onlarla daha az ilgilenirsen yok gibi davranırsan hissetmezsin ve duaları bişeylerden korunmak için yada bir büyü gibi kullanma allah(c.c.) a yakın olmak için kullan