Psi-Pet

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Pet

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

turab yazdı:
UsTr yazdı:Tamam önce psi petin internetteki ve genel olarak bilinene tanımına bakalım.
Psi Pet: Enerjiniz ile bir hayvan yaratmak ve ona emirler vermek,onu enerjinizle beslemek.Enerji eğer laf dinleyen,beslenen ayrı bi hayvan ise biz ona enerjimizle ruh vermiş oluyoruz.Yani enerjimizle hayvan yaratıyoruz.İnternete düşen tanım bu.Genel olarak bilinen tanım da bu.Anahtar kelime ENERJİDEN HAYVAN YARATMAK.O zaman biz hayvan yaratabiliyoruz psi pet e inananlara göre yaratabiliyoruz.Ben de diyorum ki YA-RA-TA-MAZ-SI-NIZ.Kanıtmı istiyosun ?
Aç Kuran-ı Kerim'i
Araf suresi 54.ayet
Rad suresi 16.ayet
Zümer suresi 62.ayet
Mümin suresi 62.ayet
Şimdi kesin siz bişey yaratmıyosunuz.Enerjiden hayvan yapıp ona ruh veriyosunuz ama bu yaratmak olmuyo.Psi pet in genel tanımı hayvan yaratmak ise siz de hayvan yaratabileceğinize inanıyosunuz.Ve biz bişey yaratmıyoruz diyerek de kendinizi avutuyosunuz.Sonra geliyosunuz dini karıştırma.Sen bana ben bi hayvan yapıyom ona ruh veriyom ama yaratmak olmuyo diyosun.SOnra da dini karıştırma diyosun.Al sana 4 tane kanıt.Hala daha biz bişey yaratmıyoruz diceksen direk söle boşuna elim yorulmasın.

SEN DÜN GECE NE İÇTİN KARDEŞ :)) BURDA SÖZ KONUSU YARATMAK MI ALLAH AŞKINA RUH FALAN VERİYORUZ DİYORSUN :))) İNTERNETTE HER GÖRDÜĞÜNE İNANIYORMUSUN?? BURDA ENERJİNE ŞEKİL VERİYORSUN DİĞERLERİ HİKAYE BANA KURANDAN AYETLER BOŞUNA GÖSTERME NEYİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM
Biliyodum böyle kıvıracağını :D :D:D:D

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ne kıvırması kör müsün sanki ben 1. sayfada ruh veriyoz mu dedim iyi bak
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
turab

neyse ya tartışmanın önemi yok bence :)) herkesin fikri kendinde kalsın kapatalım
uubam.com

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Forum2 ye ayrıldı yine :D :D :D kimse birbirine girmeden konuyu tatlıya bağlayalım en iisi :D
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Kullanıcı avatarı
adilduru1997
Yaşadığınız İl: 71 Kırıkkale

Okunmamış mesaj gönderen adilduru1997 »

Psi Ballsız olmuyor mu kardeşim ya

Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

Psi pet diye isimlendirilen şey saçmalıktan başka birşey değil, buna inananlar hiç mi düşünmezler?

Yaratmak Allaha mahsustur, bunu söyleyince hemen bahaneler üretiyorlar. Bu yaratmak değil, enerjiye şekil vermekmiş, bunu söyleyenler daha şekil vermenin ne demek olduğunu bile bilmiyorlar.

O(Allah) ki, rahimlerde, size dilediği gibi şekil verir. O'ndan başka İlah yoktur. O Aziz'dir, Hakim'dir.
[Al-İ İMRAN(3)/6]

Şekil vermek neymiş? bunun gibi birçok ayet vardır. Enerjiden hayvan yaptığınızı söylüyorsunuz, işin içine yaratma girince sonra döneklik yapıp, enerjiye şekil verdiğinizi söylüyorsunuz daha şekil vermenin ne demek olduğunu bilmeden.

Siz neye şekil veriyorsunuz? Tahta, Toprak, Taş vb. Şeyleremi? Havyandan bahsediyorsunuz yahu enerji diyorsunuz.

Kendi kafanızdan birşey uydurmuşsunuz ve bunu gerçek sanıyorsunuz, daha gerçeğin ne olduğunu bilmeden. Mantıklı bir şekilde düşünen bir insan bunun ne kadar saçma birşey olduğunu bilir zaten.

Aslında umrumda bile değil, bunu tartışmaya bile gerek yok isteyen istediği şeyi düşünsün. Kendilerini kandırsınlar, inanmak istediklerine inansınlar günahları kendi boyunlarına biz yinede uyaralım.

Ey insanlar, size bir misal verildi, onu dinleyin. Muhakkak, Allah'ın dışında çağırdığınız(boyun eğdiğiniz) kimseler, şayet toplanıp bir araya gelseler bile, bir sinek yaratamazlar. Eğer sinek onlardan bir şey kapacak olsa, bunu da ondan geri alamazlar. İsteyen de güçsüz, istenen de.
[HACC(22)/73]
Kullanıcı avatarı
turab

physhoz sen zeki misin olum ? enerjiye şekil vermeden sen telekinezi nasıl yaqıyosun o zaman bana bunu açıkla mal mal konuşmayın hala adam çıkmış yaratmak falan diyor ben yaratmak mı dedim eğer ben yaratmak dediysem dediğim yeri bulun bu forumdan gidicem. hala ayet atıyor ! ben siz gibi ayetleri internetten yazıp bulmuyorum herşey aklımda neyin ne olduğunuda biliyorum.lüften sacmalamayı kesin.

1. enerji ister göz ister el olsun farketmez eğer odaklanarak bakarsan tek bir noktaya dağılmadan gider ,, burda sen enerjine şekil yani yön vermiş oluyorsun

eğer odaklanamazsan çıkan enerji sağa sola dağılır.yani kontrol edemezsin..AT gözlüklerini çıkarın artık. daha 2 gün önce psi whell nasıl yapılıyor diye soran adam burda o yok bu yok diyor ilginç sen sus bilenler konuşsun pyschoz .
uubam.com

Kullanıcı avatarı
knkemrah64
Yaşadığınız İl: 64 Uşak
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen knkemrah64 »

Alimert Kardeşim Psi-Pet Saçmalığına İnanmana Doğrusu Çok Şaşırdım Başlardan Bende İstiyordum.
Ama Gerçek Olmadığını Öğrenince Hayal Kırıklığına Uğradım Yani Boşuna Uğraşma Psi-pet Diye Birşey Yoktur !
Tartışma Çıkaran Olursa Yeri Değil !
Plus Graphic Designer-
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
Kullanıcı avatarı
turab

BUNA İSTER PSİ PET DEYİN İSTEN PSİ ENERJİ BURDA ÖNEMLİ NOKTA HAVAN DEĞİL!!!!!! İMAJİNASYON VE ENERJİYE GERÇEK YAŞAMDA ŞEKİL VERMEDİR
uubam.com

Kullanıcı avatarı
turab

BUNDAN SONRA NE OLURSA OLSUN KONUŞMUYORUM ANLAYAN ANLAR BEN YAPTIKLARIMLA ÖVÜNÜRÜM YAPAMADIKLARIMLA DEĞİL.BEN PSİ PET YAPTIM DEMİYORUM GERÇEKLEŞEBİLİR DİYORUM.SİZ FORUMDA SAATLERCE VAKİT GEÇİRİP SONRADA BEN PARAPSİKOLOJİ DAHİSİYİM DİYENLERDENSİNİZ. AMA HİÇBİR İCRAAT YOK :D KİMSE ALINMASIN LÜFTEN BİRAZ ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN.
uubam.com

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön