Psi-Pet
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-Pet
Arkadaşlar size bir sorum olacak Psi-Pet diyip duruyorlar bazıları.Bende yaşamım boyunca hayvanlara çok değer verip sevmiş biriyim.Sizce böyle birşey olabilirmi.İnanmak istiyorum ama bazı arkadaşlarımızın konuşmalarını okuyunca hevesim kırılıyor lütfen bilgililer gerçekleri söyleyebilirmi. 

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- Cavasta
Re: Psi-Pet
Bakmıyacaksınız sanırım...
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- enesm29
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
bakarlar merak etme cavasta
- Cavasta
Bakmıyolar yaa ! ! ! ! ! 

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
çok büyük enerji gerektirir. levitasyon neyse psi pette budur
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Cavasta
Yani var olduğunu söylüyorsun bunu söylediğin için 15 dk sonra pratik yapmaya başlıyorum +teşekkür veriyorum
- turab
rica ederim şimdi burda biri çıkıp 1 saat yok falan der fakat başta bende öyle düşünüyordum çok araştırdım wicca bi arkadaşım var ona sordum oda olduğunu söyledi.bu arada ben wicca falan değilim yanlış anlaşılmasın 

uubam.com
- Cavasta
Wicca ney bilmiyorum ki
bu arada sen yapabildinmi ? yada denedinmi.Zaten 10 gün içinde konu aktif olursa yok öle şey olurmu, yok kaçdefa söyledik yorumları çıkacak.Yinede saol

- turab
Wicca namıdiğer cadı demek
ya aslında burda olay birşey yaratmak değil söz konusu enerjini aura dıyına taşıyıp oluşturmak..Bu birazda elemental varlıklara banziyor..kendi elemental varlığını oluşturup ona emir verebilirsin.Fakat dikkat edilmesi en önemli husus elemental varlıklar gerçekte çok çok tehlikelidir bundan dolayı bununla pek uğraşmayın.Psi pet iyi. Ben hiç denemedim. Niyetimde yok ben şifacı olduğum için emir vermek gibi terimlere biraz uzağım
)

uubam.com
- turab
psi pet hayali elementallar gerçektir
uubam.com