Aynen.. :D AMA 7-8. sınıf çok güzeldi bu lise bozdu beni valla..Msa yazdı:Tahminen 7.sınıfa gidiyorsun :D Liseye gittiğin zman görücez seni :Dkaptankork yazdı:valla ben zaman geçirmek için gidiyorum.o arada bir şeyler görüyoz işte
Okula ne için gidiyorsunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Universiteye gec nasil bozacak gorursun:DChaTLacK yazdı:Aynen.. :D AMA 7-8. sınıf çok güzeldi bu lise bozdu beni valla..Msa yazdı:Tahminen 7.sınıfa gidiyorsun :D Liseye gittiğin zman görücez seni :Dkaptankork yazdı:valla ben zaman geçirmek için gidiyorum.o arada bir şeyler görüyoz işte
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- ChaTLacK
Valla lise böyleyse üniversiteyi hiç düşünemiyorm :D Gerçi ben spor akademisi ya da askeri(poliste olabilr)akademi okuyacagm için pek bozacagını düşünmüyorm...:D Acaba yanlış mı düşünüyorm :DDD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- carnim_rama
Bilmiyorum:DChaTLacK yazdı:Valla lise böyleyse üniversiteyi hiç düşünemiyorm :D Gerçi ben spor akademisi ya da askeri(poliste olabilr)akademi okuyacagm için pek bozacagını düşünmüyorm...:D Acaba yanlış mı düşünüyorm :DDD
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- ChaTLacK
:))carnim_rama yazdı:Bilmiyorum:DChaTLacK yazdı:Valla lise böyleyse üniversiteyi hiç düşünemiyorm :D Gerçi ben spor akademisi ya da askeri(poliste olabilr)akademi okuyacagm için pek bozacagını düşünmüyorm...:D Acaba yanlış mı düşünüyorm :DDD
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Yok eve gelip tekrarını yapıp ödevinide yaparsan geri kalan zamanın boş + okul zevkli geçer ortam kurmuşsan :D
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Eve gelip tekrar yaparsa bir de ödev yaparsa geriye boş denebilecek bir zaman kalmaz ki. :)Msa yazdı:Yok eve gelip tekrarını yapıp ödevinide yaparsan geri kalan zamanın boş + okul zevkli geçer ortam kurmuşsan :D
- Msa
- İletişim:
Ben çarşamba günleri hariç saat 3 de eve geliyorum 10 dk tekrar 15 dk ödev bitti :DUsTr yazdı:Eve gelip tekrar yaparsa bir de ödev yaparsa geriye boş denebilecek bir zaman kalmaz ki. :)Msa yazdı:Yok eve gelip tekrarını yapıp ödevinide yaparsan geri kalan zamanın boş + okul zevkli geçer ortam kurmuşsan :D
İMZA
- Msa
- İletişim:
Geriye kalan zamanda telekinezi çalışırım gatiarımı çalarım forumda takılırım :D
İMZA
- ChaTLacK
Ama bu anadolu liselerinde çok ödev veriyolar çok zor ya..
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-