Yaptığım Telepati Örnekleri
yaptığım telepati örnekleri, telepati örnekleri, telepatiye örnekler, telepati nasıl yapılır, telepati tekniği, telepati
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yaptığım Telepati Örnekleri
sanırım bende oluyor :D benim söylemek istediklerimi hep annemle babam söylüyor :D aklımdan geçiyor ben söylemeden onlar söylüyor
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ben genelde onlar söylemeden anlıyorum ama senin yaptığın bilmeyerek oluyor aslında :) Denemeye devam et bak yeteneğin varmış demekki ;)
- starscream936
ben insanlara şaka yapamıyorum mesela okulda hoca geliyor diye şaka yapsam hemen hoca geliyor her zaman olmuyor ama çoğunlukla başıma gelenlerden biri :D
- Secular
Hmm.. bende bazen aklımdan hoca şimdi beni kaldırcak falan diye geçiriyorum ben kalkıyorum :D
- starscream936
he bide o var o da çok oluyor :D çok değişik bişey =))
- Secular
Tamam stars anladım sende bizdensin :D Seni geliştirmemiz lazım. :)
- starscream936
- Secular
Tabiki her daim.. sen sor ben anlatıyım ;D
- starscream936
- Secular
Öncelikle olacağına kesinlikle inan. Sonra yapmak istediğin şeye odaklan. Onunla bütünleş. Karşındaki kişinin sen olduğunu düşün. O olduğunda -püf noktası bu- zaten kontrol sende olacak ikna etmeye çalışacaksın, onun düşünceleri zihninde dolaşacak. Onun hisleri seni etkileyecek ve o anda kendin gibi değil onun gibi düşünmeye başlıcaksın. Önemli olan onun hislerine aldanmadan kendi iradenle hareket edebilmen. Bunları böyle rahat söylediğime bakma. Bunları yapmak hiç kolay değil. Sık sık deniyorum ama genellikle kendiliğinden oluyor bu bana. Denemelerim genelde sessiz ortamlarda ve kafam boş olduğunda sonuç veriyor.
-