Önemli Sorular

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Önemli Sorular

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Şuan sizin uğraştığınız her konu , astral seyahat , durugörü , telepati , telekinezi beynin işleyişi ile ilgilidir. Bunları çözemeyişimizin en önemli nedeni daha beynin çalışma mekanizmasını çözemememizden kaynaklıdır.

PP nin dünyada bilim olarak kabul edilmemesinin bir detayı var zaten. Şuan bile amerikada rusyada dünyanın çeşitli yerlerinde bunun çalışmaları yapılıyor ama insanlara söylenmiyor. Eğer PP bilim olarak kabul edilirse dünya çok farklı bir boyuta girecek ve buda devlet adamlarının pek işine yaramayacaktır.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Uchiha Sasuke kardeşim duvardan nasıl geçeçeğini hemen ben sana söyleyeyim .Maddeler arası moleküler yoğunluk vardır. Sen bir duvardan geçebilirsin. Moleküler yogunlugu kontrol etmen gerekiyor. Aman nasıl geçebilir duvardan diyenler Havada da moleküller vardır ama elimizi istediğimiz zaman havaya uzatabiliyoruz değil mi oysa havada da moleküller var ? Burada önemli olan moleküler yoğunluğu kontrol etmek .Duvardan geçen evliyaların hikayesi bile var.Onlar Allah dostu tabii ki ama biz de çalışarak yapabiliriz değil mi ? Beyni nasıl Eğitirsen sana o kadar itaatkar olur.Yapmak istediğin şeyi belli bir zaman sonra Allahın izniyle gerçekleştirir.. Mesela suyu dondurma olayı moleküler yoğunluğu kontrol etmenin en alt seviyesidir ama o yapılabiliyorsa bu da yapılabilir.Su dondurma tekniği nedir mesela onun moleküllerini daha da yavaşladığı en sonunda durduğunu hayal edersin ve yavaş yavaş su donmaya başlar. Bu duvardan geçme meselesini sana ipucu İlk önce moleküllere çalış mesela Sudan başla ondan sonra daha fazla ilerleyeceksin Eğer duvardaki molekülleri kendi enerjinle birleştirirsen başarabilirsin kardeşim .Ama sakın Telekineziyi bırakma !! Merak ettiğin varsa çekinmeden sor
Selametle :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

levitasyon_ustası yazdı:Uchiha Sasuke kardeşim duvardan nasıl geçeçeğini hemen ben sana söyleyeyim .Maddeler arası moleküler yoğunluk vardır. Sen bir duvardan geçebilirsin. Moleküler yogunlugu kontrol etmen gerekiyor. Aman nasıl geçebilir duvardan diyenler Havada da moleküller vardır ama elimizi istediğimiz zaman havaya uzatabiliyoruz değil mi oysa havada da moleküller var ? Burada önemli olan moleküler yoğunluğu kontrol etmek .Duvardan geçen evliyaların hikayesi bile var.Onlar Allah dostu tabii ki ama biz de çalışarak yapabiliriz değil mi ? Beyni nasıl Eğitirsen sana o kadar itaatkar olur.Yapmak istediğin şeyi belli bir zaman sonra Allahın izniyle gerçekleştirir.. Mesela suyu dondurma olayı moleküler yoğunluğu kontrol etmenin en alt seviyesidir ama o yapılabiliyorsa bu da yapılabilir.Su dondurma tekniği nedir mesela onun moleküllerini daha da yavaşladığı en sonunda durduğunu hayal edersin ve yavaş yavaş su donmaya başlar. Bu duvardan geçme meselesini sana ipucu İlk önce moleküllere çalış mesela Sudan başla ondan sonra daha fazla ilerleyeceksin Eğer duvardaki molekülleri kendi enerjinle birleştirirsen başarabilirsin kardeşim .Ama sakın Telekineziyi bırakma !! Merak ettiğin varsa çekinmeden sor
EyvaAllah sağolasın kardeşim.Suyu dondurmadan başlayabilirim.Pekala ondan sonra moleküler yoğunluk üzerinde tam hakimiyet sağlamaya başlayabilecek miyim ?
Sudan başlarım gerisini de hangi çalışmayla devam edeceğimi senden isterim (:
levitasyon_ustası

Sende sağol kardeşim.Suyu sadece dondurmak değil onu ısıtmakta. Bende önceden uğraşmıştım bunlarla suyu dondurabiliyordum ve ısıtabiliyordum. İnan bir süre sonra sana çok eğlenceli gelecek bende olduğu gibi.Ondan sonra moleküllerde tam hakimiyet sağlamak zordur.Çünkü her molekül yapısı aynı değildir.Hepsinde ustalaşman gerekiyor.Suda başarılı olduktan sonra aklına gelen bütün sıvı maddelerle çalışman gerekiyor.Onları ısıtmak ve dondurmak yani hepsine çalışmak lazımdır.Bunları yaparak madde moleküllerinin hızlarını yavaşlatabilir veyahut hızlandırabilirsin. Peki ne alaka bu duvardan geçmeye ? Böyle yaparak en kolay moleküllerden (Sıvı ) katı moleküllere kadar etki yapabileceğiz.Maddenin moleküllerini değiştirerek onlarda meydana gelen değişikliklere şahit olacaksın. Sıvıda ilerledikçe katı maddelere çalışıp onlara hükmedeceksin Allahın izniyle .Ondan sonra aklın hayaline gelmeyen başarılara imza atacaksın !!
Merak ettiğin varsa çekinmeden sor Kardeşim gördüğüm anda cevabını yollarım Allahın izniyle ..
Allah yardımcımız olsun insaAllah
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Uchiha Sasuke

levitasyon_ustası yazdı:Sende sağol kardeşim.Suyu sadece dondurmak değil onu ısıtmakta. Bende önceden uğraşmıştım bunlarla suyu dondurabiliyordum ve ısıtabiliyordum. İnan bir süre sonra sana çok eğlenceli gelecek bende olduğu gibi.Ondan sonra moleküllerde tam hakimiyet sağlamak zordur.Çünkü her molekül yapısı aynı değildir.Hepsinde ustalaşman gerekiyor.Suda başarılı olduktan sonra aklına gelen bütün sıvı maddelerle çalışman gerekiyor.Onları ısıtmak ve dondurmak yani hepsine çalışmak lazımdır.Bunları yaparak madde moleküllerinin hızlarını yavaşlatabilir veyahut hızlandırabilirsin. Peki ne alaka bu duvardan geçmeye ? Böyle yaparak en kolay moleküllerden (Sıvı ) katı moleküllere kadar etki yapabileceğiz.Maddenin moleküllerini değiştirerek onlarda meydana gelen değişikliklere şahit olacaksın. Sıvıda ilerledikçe katı maddelere çalışıp onlara hükmedeceksin Allahın izniyle .Ondan sonra aklın hayaline gelmeyen başarılara imza atacaksın !!
Merak ettiğin varsa çekinmeden sor Kardeşim gördüğüm anda cevabını yollarım Allahın izniyle ..
Allah yardımcımız olsun insaAllah
Amin kardeşim.Sorcamda fazla rahatsızlık vermek istemiyorum malum dershane felan :)
Şimdi bunu diyelim ilerledik istediğim an yapamıyıcam ki yine ama ustalaştıkça süresini kısaltırım herhalde değil mi :)
Birde bu suyu dondurucaz ya ben molekülleri görmüyorumki baya zor oluyo (:

levitasyon_ustası

Niye ki çalıştıkça istediğin an yapabilirsin :) Ustalaştıkça 4-5 saniyede tamam bu iş :)
Kardeşim molekülleri görmüyorum diyorsun sence bu daha güzel değil mi daha da meraklandırıcı bende :)
Zor olmaz sen kendince zor demezsen .Hemen olacak diye bir şey yok çalıştıkça gelişeceksin ve süre çok daha kısalacak ve sende daha fazla çalışmak isteyeceksin .Olmuyor diye bir şey yok çalışmaya devam ...
Uchiha Sasuke

levitasyon_ustası yazdı:Niye ki çalıştıkça istediğin an yapabilirsin :) Ustalaştıkça 4-5 saniyede tamam bu iş :)
Kardeşim molekülleri görmüyorum diyorsun sence bu daha güzel değil mi daha da meraklandırıcı bende :)
Zor olmaz sen kendince zor demezsen .Hemen olacak diye bir şey yok çalıştıkça gelişeceksin ve süre çok daha kısalacak ve sende daha fazla çalışmak isteyeceksin .Olmuyor diye bir şey yok çalışmaya devam ...
Tamam kardeşim.Ya görmediğim için nasıl birşey olduklarınada bilmiyorum o yüzden imajine ederken kolaylık olsun diye demiştim :)
4-5 saniye yeter bana fazla bile :)
Sağolaısn tekrar.. (:
uzumaki naruto
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen uzumaki naruto »

Kardeşim senin 1. Ve 2. Konunda tam düşündüğüm gibi yararlı yani telekinezi başarmadan inanmaktır saol kardeşim bana nasıl cisimlerimi hareket ettireceğimde bana yardımcı olabilirmisin
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

uzumaki naruto yazdı:Kardeşim senin 1. Ve 2. Konunda tam düşündüğüm gibi yararlı yani telekinezi başarmadan inanmaktır saol kardeşim bana nasıl cisimlerimi hareket ettireceğimde bana yardımcı olabilirmisin
1 ay kapak yap.her gün sıkılmadan.gerisi gelir...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Şimdi duvardan geçmek fizik kurallarına aykırı gibi gözüküyor ama eğer biz bir şeyi düşünüyorsak bunu yapabiliriz beynin sınırı yoktur belki de çok zor ama imkansız değil bu arda bu lafı GEN X söylemişti buradan ona selamlar :D Benim imzada da dediğim gibi imkansız diye bir şey yoktur imkansız insanların yapamadığı şeye verdikelri isimdir. siz derseniz duvardan geçmek imkansız zaten geçemezsiniz bu arada sizleri yanlış anladıysam çok özür dilerim ama bu konuyu konuşuyosunuz gibi geldi umarım konudan sapmamışımdır :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim