birbirimizi mi kandırıyoruz?
- Burak AYDIN
Re: birbirimizi mi kandırıyoruz?
girişimci iseniz bana sponsor olun sitemede yazdım. yol parasını ve asgari masrafları karşılarsanız randiye giderim
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
arkadaşım bende inanmıyordum ama psi-wheel şuan yapabiliyorum... kapak yap inan sen de yapabilirsin..
-
bilgilendirici olmuş, teşekkürler.
- buratem209
Sonuna kadar katılıyorumrapPRENS yazdı:
BİLİM DUNYASI HAYALLERE OKADAR BORCLUDUR Kİ AMA BİLİM BUNU BİLMEMEKTEDİR
İnanmıyorsan benzinin formulunun cozulmesini arastır adam omru boyunca ugrasıyor ve sonunda ruyasında goruyor yani beyni uyurken de bos durmuyor calısıyor hayal ediyor deniyor
Ve de inanmayan biriysen bari inananları yoldan cevirme iste senin gibiler nedeniyle(asagılamıyorum seni) cok kisi inancını kaybedebiliyor
Ve de odule gelince simdi bir dusunun dunyada bu isle ilgilenen ve ustalasan insanlar var bu bir gercek ama bu ustalar ( uri geller falan degil onlar orta seviye sayılabilir) ortaya cıkmıyorlar cunku bazı seyleri asmıslar
Dusunsenize bir adam havayı istedigi gibi kontrol edebildigini gosteriyor ve kanıtlıyor ve bu nedenlerle guclu ulkeler tarafından yok edilme veya zorla calıstırılma gibi seylere maruz bırakılıyor
Zaten bu kisiler egolarını tatmin etmek istemiyorlar maddesel bazı seyleri artık asmıslar ve de paranın degersiz oldugunu anlamıslar ayrıca ego beyin gucunu negatif olarak etkileyen bir etken bence bunları dusunup tekrar yorum yap
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
- kaplangoz
KATILIYORUM...buratem209 yazdı:Sonuna kadar katılıyorumrapPRENS yazdı:
BİLİM DUNYASI HAYALLERE OKADAR BORCLUDUR Kİ AMA BİLİM BUNU BİLMEMEKTEDİR
İnanmıyorsan benzinin formulunun cozulmesini arastır adam omru boyunca ugrasıyor ve sonunda ruyasında goruyor yani beyni uyurken de bos durmuyor calısıyor hayal ediyor deniyor
Ve de inanmayan biriysen bari inananları yoldan cevirme iste senin gibiler nedeniyle(asagılamıyorum seni) cok kisi inancını kaybedebiliyor
Ve de odule gelince simdi bir dusunun dunyada bu isle ilgilenen ve ustalasan insanlar var bu bir gercek ama bu ustalar ( uri geller falan degil onlar orta seviye sayılabilir) ortaya cıkmıyorlar cunku bazı seyleri asmıslar
Dusunsenize bir adam havayı istedigi gibi kontrol edebildigini gosteriyor ve kanıtlıyor ve bu nedenlerle guclu ulkeler tarafından yok edilme veya zorla calıstırılma gibi seylere maruz bırakılıyor
Zaten bu kisiler egolarını tatmin etmek istemiyorlar maddesel bazı seyleri artık asmıslar ve de paranın degersiz oldugunu anlamıslar ayrıca ego beyin gucunu negatif olarak etkileyen bir etken bence bunları dusunup tekrar yorum yap
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
güzelll
- ddemmahum
evet dikiş iğnesini keşfeden adamda rüyasından ilham alıyordu
::Welcome to home Bruce::
- kaplangoz
xDxD ne diyon bea
- archipallium
dikiş iğnesi ha ilginç XDXD ama doğrudur...ddemmahum yazdı:evet dikiş iğnesini keşfeden adamda rüyasından ilham alıyordu
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Arkadasin uzerine fazlami gittik acaba ? her nekadar inatla inanmamaya calissada inanmak istedigini soyluyor acikca soyleyim telekinezi beyin gucuyle cisimleri hareket ettirmektir yani forumda tartisma yapmak degil kimse konusarak bunu yapamaz