Psi-Pet

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Pet

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

daha öncede söyledim birsürü psi man yaptım onlarla geçiniyorum. ilk yaptığım part time kabap çıda 2. yaptığımda fenerbahçanin altyapısında oynuyor. 3 sü ise psi hayvan ve maalesef klozete düşüp öldü. ve evet o klozette boğulurken çektiği acıyı hissede biliyordum. 4. psi manim ise şu anki milletvekillerinden ama adını söylemiycem. 5. psi manimin adı mahmut. o da şu an kuzey güney dizisinde oynuyor. dizideki adı sümer. evet arkadaşlar geldk 6.ya. o bir psi kartal. onunla heryere erişebiliyorum. kız arkadaşımın odasına girmiştim bikere. devlet adamlarının projelerinden ben bu hayvan sayesinde haberdar oluyorum ve tabi iluminatinin projelerinden. bi keresinde ustr adlı üyemizin evine gittim. her zamanki gibi bu sitede takılıyordu. öğretmenlerin sorucağı soruları bile psi kartalımla öğrendim ben. o yüzden hep 100 aldım. bir başka psi petimi ise turistik mekanları görmek için kullanıyorum. ama maalesef niagara çelalesinde yüzmek isteyince boğularak can verdi. başka bi psi manim dahda pkk ya pusu kuruyo. şehitler ölmez lafı nerden geliyo sanıyordunuz. enerji varlıklar yok olamaz, ölmez. başka bir tanesi rus kgb nin psişik savaş yolunda yaptığı çalışmaları inceliyor.adamlar binaları yıkıyorlar!!!. şimdi bana diyceksini olur mu öyle şey saçmalama abartma o kadar da değil. AMA SİZE ŞUNU HATIRLATIRIM DOSTLARIM BİZ İNSANLAR ÜSTÜN VARLIKLARIZ GÜCÜMÜZÜN SINIRI YOK. İNANIRSAK HERŞEY OLUR YAPABİLİRİZ. IŞIĞIN VE BİLİMİN GÜCÜNÜN İÇİMİZE AKMASINA İZİN VERİRSEK HERŞEY OLABİLİR. YAŞASIN PSİ PETLER HEEEYYY. YAŞASIN DÜNYA BARIŞI HEEYY. SAVAŞA SON ZORBALIĞA SON HEEYY. EVRENİN SICAKKANLILIĞI VE DÜRÜSTLÜĞÜ, KENDİNİZE ÇEKECEĞİNİZ HER BİR İYİLİKTE ARACIDIR. BUNU KULLANIN. Şİmdilik bu kadar arkadaşlar . haftaya tekrar görüşmek üzere. ( ustr :( )
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina

ne anlattım lan ben biraz önce :(
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

:;D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ozina yazdı:daha öncede söyledim birsürü psi man yaptım onlarla geçiniyorum. ilk yaptığım part time kabap çıda 2. yaptığımda fenerbahçanin altyapısında oynuyor. 3 sü ise psi hayvan ve maalesef klozete düşüp öldü. ve evet o klozette boğulurken çektiği acıyı hissede biliyordum. 4. psi manim ise şu anki milletvekillerinden ama adını söylemiycem. 5. psi manimin adı mahmut. o da şu an kuzey güney dizisinde oynuyor. dizideki adı sümer. evet arkadaşlar geldk 6.ya. o bir psi kartal. onunla heryere erişebiliyorum. kız arkadaşımın odasına girmiştim bikere. devlet adamlarının projelerinden ben bu hayvan sayesinde haberdar oluyorum ve tabi iluminatinin projelerinden. bi keresinde ustr adlı üyemizin evine gittim. her zamanki gibi bu sitede takılıyordu. öğretmenlerin sorucağı soruları bile psi kartalımla öğrendim ben. o yüzden hep 100 aldım. bir başka psi petimi ise turistik mekanları görmek için kullanıyorum. ama maalesef niagara çelalesinde yüzmek isteyince boğularak can verdi. başka bi psi manim dahda pkk ya pusu kuruyo. şehitler ölmez lafı nerden geliyo sanıyordunuz. enerji varlıklar yok olamaz, ölmez. başka bir tanesi rus kgb nin psişik savaş yolunda yaptığı çalışmaları inceliyor.adamlar binaları yıkıyorlar!!!. şimdi bana diyceksini olur mu öyle şey saçmalama abartma o kadar da değil. AMA SİZE ŞUNU HATIRLATIRIM DOSTLARIM BİZ İNSANLAR ÜSTÜN VARLIKLARIZ GÜCÜMÜZÜN SINIRI YOK. İNANIRSAK HERŞEY OLUR YAPABİLİRİZ. IŞIĞIN VE BİLİMİN GÜCÜNÜN İÇİMİZE AKMASINA İZİN VERİRSEK HERŞEY OLABİLİR. YAŞASIN PSİ PETLER HEEEYYY. YAŞASIN DÜNYA BARIŞI HEEYY. SAVAŞA SON ZORBALIĞA SON HEEYY. EVRENİN SICAKKANLILIĞI VE DÜRÜSTLÜĞÜ, KENDİNİZE ÇEKECEĞİNİZ HER BİR İYİLİKTE ARACIDIR. BUNU KULLANIN. Şİmdilik bu kadar arkadaşlar . haftaya tekrar görüşmek üzere. ( ustr :( )
:D :D :D Gayet güzeldi :D Görüşmek üzere :D
mlh58
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 58 Sivas

Okunmamış mesaj gönderen mlh58 »

Edited:carnim_rama.Neden: Kufur ve argo

(Edit//Sai) kullanıcı küfür ve argo sözcüklerden dolayı banlanmıştır.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

melih sınırlarını açma ok sonrasına karışmam
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Psi-Pet uydurulmadır.

Hayvanları kontrol etme diye çıkartıldı.

Pet = Türkçe karşılığı = Hayvan

Sonradan Psi-Pet'i yanlış anlayanlar Psi-Pet'in (Haşa) "Yoktan var etme" olarak dönüştürdürler.

Yani aslında olmayan bişeyi iyice yapayanlış hale getirdiler.

Bence yazdıgım bu yazı dikkate alınmalı.

Çünkü yalan söylemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Vazgeçtim zaten bence konu biraz fazla uzadı :D 2 tane vardiyen var forumun geri kalanı yok diyo.Zaten artık bende yok diycem heralde
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Kullanıcı avatarı
ozina

diyorum size kebapçıda çalışıyo diye benimki ama inanmıyonuz
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir