Telekinezi başlangıcı ve devamı

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

benim kafamda 5 meslek var aslında
1-palaentolog 2-arkeolog 3-astronomi 4-mimarlık 5-halkla ilişkiler
istanbulda bir iç mimar var oturduğu ev semtini bilmiyorum öğretmenimiz söylemişti o semtin en yüksek yeri evin camları yok kirası 140 bin ytl.uzayla ilgili bende yaparım araştırmalar tatilde 525x gücünde teleskop almayı düşünüyorum 500 ytl satürnün halkaları bile görülebiliyormuş.şuanda cam porselenin içinde deniyorum psi çarkı milim oynatamadım had bide sen şifreleri seyrediyormusun ?

Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

sen bana özelden msn adresini at...
bende plastik kapta deniorum olmuo ama çok az kaldı 1 haftaya dönecek:)
şifreler bugün başlamıyormu?
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

hayır bugün 2.bölümü.özel mesaj atıyorum şimdi sana
cetin22

Okunmamış mesaj gönderen cetin22 »

arkadaşlar öncelikle herkeze slmlar bende her zaman cisimleri hareket ettirebilmek istemişimdir.Uyguladım yada öğle sandım bilmiorum cisme konsantre olun ve istediğiniz yöne doğru gitmesini isteğin diyordu.Uyguladım birde zeminin üzerine işaret koydum sanki kımıldıyordu ama göz yanılgısı olabileceğinide düşünüyorum. daha ilk okuduğum gibi uygulamaya başladım sizce göz yanılgısımı yoksa gerçekten hareket ettirebildimmi teşekkürler ...
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

ben 1 saat önce falan küçük kaşıkta denemiştim bir süre sonra sanki kaşığı tututuğumuz taraf yılan gibi kıvrılıyordu bence göz yanılgısı çok bakmaktan gözler cismi çarpık görüyor galiba

serkan_18

Okunmamış mesaj gönderen serkan_18 »

herife bak sahte bir profil oluşturmuş burda herkezi yiyor eğer içinizde telepatiyede ilgi duymuş olan arsa bunun temeli empatidir ya bu adamı anlamayı çalışırsak ilgi görmeyen takdir edilmeyen bir ezik oldunu farkedersiniz burda kendine sanal hayran yaratıp kendini az da olsa önemli gibi hissetmeye çalısıyo baskada bsi deil az kafası calıssaydı sahtede olsa bir videoe koyardı onu bile yapamicak kadar zeka özürlü bi
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

serkan_18 yazdı:herife bak sahte bir profil oluşturmuş burda herkezi yiyor eğer içinizde telepatiyede ilgi duymuş olan arsa bunun temeli empatidir ya bu adamı anlamayı çalışırsak ilgi görmeyen takdir edilmeyen bir ezik oldunu farkedersiniz burda kendine sanal hayran yaratıp kendini az da olsa önemli gibi hissetmeye çalısıyo baskada bsi deil az kafası calıssaydı sahtede olsa bir videoe koyardı onu bile yapamicak kadar zeka özürlü bi
Biraz daha sakin yorumlar yaparsak güzel olucak.Sizede hak veriyorum ama böyle yazmanız da doğru değil.Bireyin video koymak yada koymamak gibi bir hakkı var isterseniz inanmayın ama şunu söyleyebilirim ki uğraştığımız, araştırdığımız olaylar boş değil.Kişinin yalan söylemesi yapmaya uğraştığımız şeyleri yalanlamaz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
serkan_18

Okunmamış mesaj gönderen serkan_18 »

ama bu kadar palavradan attı belli olan kişiler bu işe başlamak isteyenleri veya merak edenlerin hevesini kırıyor
lejyoner235

Okunmamış mesaj gönderen lejyoner235 »

_SuPeRNaTuRaL_ yazdı:kimse beyninin yüze 12 sini kullanamaz yüzde 7 8 olduğu zaman bile insan ölür beynimizin %2 ila %3 kullanıyoruz
Bence bunu araştır derim beyninin kaçta kacını kullanmışsın fln bunlar hikaye oldu artık haber okuyun biraz insan beyni ayrı ayrı çalışır ve bunuda hesaplamak imkansızdır senin beyninin sağ ve sol tarafı farklı calısır her işlem için baska 1 yer vardır ornegin yemek yemek için bi taraf tv izlemek için baska 1 taraf vs gibi. Ayrıca insan beyninin tamamını kullandıgı zamanlarda olur. Örneğin öleceginizi düşündüğünüz zaman yada büyük bi kaza geçirdiginiz anda insan o kısacık sürede sanki 10 yılı hızlı bir biçimde gözden geçirir ve düşünür. Akıla neler gelir neler
lejyoner235

Okunmamış mesaj gönderen lejyoner235 »

Berk yazdı:supernatural ben 6gün sonra 14üme giricem hemde akıl yaşta değil baştadır diye diye herkezin dilinde tüy bitti:)
6 gün sonra 14'üme giricem demişsinde yaşını sormuş sana kaç yaşına giriceksin dememiş yani 13 yaşında olmuş oluyosun akıl yaşta değil başta diyosun o zaman neden kendini büyük göstermeye çalışıyorsun ki Ayrıca bi laf vardır;
Yaş Sadece Sayıdır.