Ya valla helal olsun aklımdan geçenleri harika şekilde yazdın bende aynı senin gibiyim ama yine de ödevlerin bi kısmını yapıorm aslında onları yapmam ancak ailemin benm hakkımda yanlış düşünmelerini istemem hocalar malum bişe oldumu hemen biniyolar tepemize saolsunlar :)) Benm en çok zoruma gidende, olmak istemedigim ve ileride o dal hakkında meslek sahibi olmayacagım halde çalışarak boş yere vakit harcamamdır...BU şekilde hiç kimse bir yere varamaz avrupayla ülkemiz arasında daglar fark var onların bu düşüncelerine yetişebilecegimiz zaman gelir mi bilmiyorm avrupada adamlar test kitabının ne oldugunu bilmedikleri halde bizden daha rahat meslek sahibi oluyorlar ve birçogu istedigi meslekte başarılı oluyor...Yine de Allah'ın İzniyle istedigim alanda başarılı olmayı istiyorm ve kimse bunu engelleyemez.....Yorumun için teşekkür ederim UsTr..UsTr yazdı:Chatlack ben sana hak veriyorum.Bende aynı şekilde düşünüyorum.Ve bu yüzden bu zamana kadar ödev yapmadım.Yapmam.0 versin eksi versin tehdit etsin yapmam dedim.Yapmadım.Bu sene iyice psikopat bir hoca geldi onun ödevleride 15-20 sayfa.Yani anlayacağın hafta içleri ve sonları bu ödev veren hocaların bir güzel kulaklarını çınlatıyorum.Birde bu konuda hiç laftan anlamam.Kim ne derse desin burnumun dikine giderim.Bizim boş durmamızı istemeyip ödev veriyorlar ya işte çok yanlış yapıyorlar.Hatta yanlışlığın kralını yapıyorlar.Birde delenamo soruyu sana sormuş ama bende cevaplayacağım.Şahsen ben bu dünyaya boş boş oturmak için geldim.Bu hayat benim.Hayatımı kazanmak için hayatımı harcayamam.İmtihanlardan da varsın geçemeyim.Zaten hayat boyu boş durmadan çalışıp imtihandan geçeceksem ben bu işte bir yanlış ararım.Bir de birdaha üstüne basa basa söylüyorum bunlar benim şahsi düşüncelerim ve kim ne derse desin değişmez.Türkiye için anayasının ilk 3 maddesi ne ise bu dediklerimde benim için öyledir.Bu yüzden bana bu konuda kimse laf anlatamaz.Sadece chatlaka onunla aynı fikirde olduğumu söylemek için ve düşüncelerimi belirtmek için yazdım. :)
Okula ne için gidiyorsunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
Şu anda video yu izlicek vaktim yok bi ara izlerim ama video nun ne ile alakası oldugu hakkında biraz fikrim var, ama Allah ödev yapın demiyor demi çalışın diyor sen çalışmayı eger matematik fizik kimya içerikli algılarsan o senin düşüncendir sen o alanda çalışırsın ben başka alanda yani ders çalışmakla ödev yapmakla bi alakası yok tmm..Bence sen bi videoyu tekrar seyret ve biraz araştır bak bakayım Kuranı kerimde ders çalış diye bi ayet varmı (Tövbe Tövbe :D)..delenamo yazdı:Çok alakası var http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2 ... 2012:15:00 bak bu videoyadan başla 25. dakikaya kadar izle sen bişey yapmıcan 15. dakikayı izle o kendisi diğer videoya geçicek kendisi 25. dakikaya kadar izle ve ne demek istediğimi gör
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
Hiç sorma ya :DDUchiha Sasuke yazdı:Hee Tabi Tabi Çarpım Tablosuyla Kazanacaz Ahireti Demi. :)delenamo yazdı:Hafta sonu diye birşey var o zaman yaşarsın hem DÜnya'ya geliş amacı rahat yaşamak mı yoksa imtihandan geçip çabalayıp öteki tarafta mı rahat yaşamak
Töbe Töbe.
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
25 dakikaya kadar dediğim dediğim 12.15 ten 12.25 e kadar 10 dakika televizyon kayıtlarını koymuşlar siteye. Sende bir bak bakalım Kur'an'da çalışma çabalama diye bir ayet var mı?ChaTLacK yazdı:Şu anda video yu izlicek vaktim yok bi ara izlerim ama video nun ne ile alakası oldugu hakkında biraz fikrim var, ama Allah ödev yapın demiyor demi çalışın diyor sen çalışmayı eger matematik fizik kimya içerikli algılarsan o senin düşüncendir sen o alanda çalışırsın ben başka alanda yani ders çalışmakla ödev yapmakla bi alakası yok tmm..Bence sen bi videoyu tekrar seyret ve biraz araştır bak bakayım Kuranı kerimde ders çalış diye bi ayet varmı (Tövbe Tövbe :D)..delenamo yazdı:Çok alakası var http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2 ... 2012:15:00 bak bu videoyadan başla 25. dakikaya kadar izle sen bişey yapmıcan 15. dakikayı izle o kendisi diğer videoya geçicek kendisi 25. dakikaya kadar izle ve ne demek istediğimi gör
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bak burda katılıyorum işte insana zorla bişey yaptıracaksan hiç yaptırma daha iyi.UsTr yazdı:Chatlack ben sana hak veriyorum.Bende aynı şekilde düşünüyorum.Ve bu yüzden bu zamana kadar ödev yapmadım.Yapmam.0 versin eksi versin tehdit etsin yapmam dedim.Yapmadım.Bu sene iyice psikopat bir hoca geldi onun ödevleride 15-20 sayfa.Yani anlayacağın hafta içleri ve sonları bu ödev veren hocaların bir güzel kulaklarını çınlatıyorum.Birde bu konuda hiç laftan anlamam.Kim ne derse desin burnumun dikine giderim.Bizim boş durmamızı istemeyip ödev veriyorlar ya işte çok yanlış yapıyorlar.Hatta yanlışlığın kralını yapıyorlar.Birde delenamo soruyu sana sormuş ama bende cevaplayacağım.Şahsen ben bu dünyaya boş boş oturmak için geldim.Bu hayat benim.Hayatımı kazanmak için hayatımı harcayamam.İmtihanlardan da varsın geçemeyim.Zaten hayat boyu boş durmadan çalışıp imtihandan geçeceksem ben bu işte bir yanlış ararım.Bir de birdaha üstüne basa basa söylüyorum bunlar benim şahsi düşüncelerim ve kim ne derse desin değişmez.Türkiye için anayasının ilk 3 maddesi ne ise bu dediklerimde benim için öyledir.Bu yüzden bana bu konuda kimse laf anlatamaz.Sadece chatlaka onunla aynı fikirde olduğumu söylemek için ve düşüncelerimi belirtmek için yazdım. :)
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hayır birde zorlana yaptığın birşey o kadar zoruna gider ki beraberinde sinir,stres,öfke filan da geliyor.Zorla ödev yapsak da öğrenmek için yapmadığımız için bir işe yaramaz o ödev.Yani boşuna zorluyorlar bizi.Neyse hafta sonuna girerken bunları konuşmayalım.PAzartesi devam edelim bence :)ozina yazdı:bak burda katılıyorum işte insana zorla bişey yaptıracaksan hiç yaptırma daha iyi.UsTr yazdı:Chatlack ben sana hak veriyorum.Bende aynı şekilde düşünüyorum.Ve bu yüzden bu zamana kadar ödev yapmadım.Yapmam.0 versin eksi versin tehdit etsin yapmam dedim.Yapmadım.Bu sene iyice psikopat bir hoca geldi onun ödevleride 15-20 sayfa.Yani anlayacağın hafta içleri ve sonları bu ödev veren hocaların bir güzel kulaklarını çınlatıyorum.Birde bu konuda hiç laftan anlamam.Kim ne derse desin burnumun dikine giderim.Bizim boş durmamızı istemeyip ödev veriyorlar ya işte çok yanlış yapıyorlar.Hatta yanlışlığın kralını yapıyorlar.Birde delenamo soruyu sana sormuş ama bende cevaplayacağım.Şahsen ben bu dünyaya boş boş oturmak için geldim.Bu hayat benim.Hayatımı kazanmak için hayatımı harcayamam.İmtihanlardan da varsın geçemeyim.Zaten hayat boyu boş durmadan çalışıp imtihandan geçeceksem ben bu işte bir yanlış ararım.Bir de birdaha üstüne basa basa söylüyorum bunlar benim şahsi düşüncelerim ve kim ne derse desin değişmez.Türkiye için anayasının ilk 3 maddesi ne ise bu dediklerimde benim için öyledir.Bu yüzden bana bu konuda kimse laf anlatamaz.Sadece chatlaka onunla aynı fikirde olduğumu söylemek için ve düşüncelerimi belirtmek için yazdım. :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- ChaTLacK
Tüm öğrencilerin Cuma Günü mübarek ola :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Telekinezistm
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Hayatınızda hep geleceğe oynamaya çalışın . Saol sanada :) .
@Kuupa7
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bende cumartesi akşamları pazartesi sendromunun sendromu oluyo :(
pixies forever <3<3
-