Yaptığım Telepati Örnekleri
yaptığım telepati örnekleri, telepati örnekleri, telepatiye örnekler, telepati nasıl yapılır, telepati tekniği, telepati
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Yaptığım Telepati Örnekleri
Dene bence sen düşünerek kusturursun bile :d
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
valla ben yapmaya çalışınca başım ağrıyor sadece gerisi gelmiyor :D
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Otobüste denedim ilginç bir an oldu sizinlede paylaşayım :).
Amcamın ensesindeyim otobüs kalabalık beyninin içinde şu şekil yırtındığımı imajine ediyorum. AMCAAAAAA DÖN GERİ BANA BAK HEEEY!!!! HİŞŞŞŞT AMCAAA!!!!
Sonra amca döndü arkaya ben böyle oldum tabi O_O ve dedim ki;
Amca duydunmu ne dedim duydunmu ?????? :O
Ne diyorsun be evlat ! O_o
Amca döndün işte ne duydun döndün söyle çabuk !!!! :OOO
Lan oğlum manyakmısın senin yüzünden durağı kaçırdım durağa bakıyordum :@
Ah be amcaaaa söylesene... :/ Bende şey sandım.
Ney sandın evlat ?
ehehe :)) Boşver amca boşver....
Buda böyle güzel bir anı oldu benim için :). Amcayı birsonraki durakta indirdikten sonra birdaha denemedim o gün :).
Amcamın ensesindeyim otobüs kalabalık beyninin içinde şu şekil yırtındığımı imajine ediyorum. AMCAAAAAA DÖN GERİ BANA BAK HEEEY!!!! HİŞŞŞŞT AMCAAA!!!!
Sonra amca döndü arkaya ben böyle oldum tabi O_O ve dedim ki;
Amca duydunmu ne dedim duydunmu ?????? :O
Ne diyorsun be evlat ! O_o
Amca döndün işte ne duydun döndün söyle çabuk !!!! :OOO
Lan oğlum manyakmısın senin yüzünden durağı kaçırdım durağa bakıyordum :@
Ah be amcaaaa söylesene... :/ Bende şey sandım.
Ney sandın evlat ?
ehehe :)) Boşver amca boşver....
Buda böyle güzel bir anı oldu benim için :). Amcayı birsonraki durakta indirdikten sonra birdaha denemedim o gün :).
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- starscream936
- Secular
ahahahah :D koptum ya. Dokunarakkustururum sen tam bir delisin ya :D Ben bunun açıklamasını defalarca yapmıştım. Bir kere siz sanıyorsunuz ki onlar duyuyor anlıyor o yüzden dediğinizi yapıyor. Onlar anlamıyorlar ki. Ses falan gelmiyor siz onları kontrol ediyorsunuz onlar bunu farketmiyorlar bile.
Bir keresinde arkadaşım benim arkama dönmem için bana emir vermiş beyninden bende o sırada ona bir şey söylicektim ve arkama döndüm.
''Oh be yaptın sonunda amma direndin'' bana.
''Telepati mi yaptın üstümde'' dedim.
''Evet iki saattir arkanı dön diyorum'' dedi. Güldüm.
''Döndüm ama senin bana emir verdiğini anlamadım bile ben sana bir şey söylemek için döndüm'' dedim. Yani telepati yapmama rağmen ben bile anlamıştım o zaman zavallı yaşlı amca nerden anlasın ki :D
Ama aynı şekilde şuda oldu:
Ben aynı arkadaşımla sırada oturuyorduk ve ona bana bakması için emir vermeye başladım -ona hiç bakmadan- Ama bir türlü bana bakmadı. Çok denedim olmadı. En sonunda ona
''Neden!'' dedim sadece.
''Hayat zor'' dedi bana baktı.
''İki saattir uğraşıyorum neden!'' dedim.
''Farkındayım'' dedi. ''Nasıl yani anladın mı?'' dedim.
''Evet iki saattir içimden bir ses sana bakmamı söylüyor ama bakmadım inadına'' dedi
. Ben şaşırdım yani aramızda geçen konuşmalar tam olarak bunlardı. Düşünün :D Onunda yeteneği olduğu için beni anladı büyük ihtimalle ama ben onu anlamamıştım.
Yine bir gün aynı arkadaşımla boş derste deneme yapıyoruz. -Zaten size bunu anlatıcaktım-
Ama ben bu kez denemeleri şunun için yapıyorum. Kafamdaki sorular şunlardı. Acaba telepatiyle o bana bir şey yaptırıyorken ben onun sesini duyacak mıyım? Ben onu düşüncelerini okurken neler hissedeceğim. Gibi. Hislerimle beraber size anlatmak istiyorum. İlk önce sevdiği rengi sordu bana. Attım kafadan. Hayır dedi. Telepatiyle göndericem bil bakalım dedi. O aklından tutar tutmaz beynimde sanki bir ses yankılandı ama bu tahminden öte bir şeydi. Resmen beynim algıladı. Yeşil dedim. Aynı senin gözlerin gibi böyle oldu gözleri O_O evet dedi. Bense aldım dedim. Devam ettik. İstediğin her hangi bir şey düşün dedim. Başladı düşünmeye. Ve ben tamı tamına doğru bildim. Başlarda beynimde milyonlarca şey dolandı. Ama her zaman olduğu gibi hissettiğim ve ilk aklıma gelenler doğru çıktı. Neyse. Sonra vericiliğe geçtik. Bana bir şey yaptırmaya başladı. Başladığımızda 2-3 kere bana yaptırmak istediği şey direk aklıma geldi ve ben düşünür düşünmez yaptım. Sanki çok kolay bir soruyu çözmüş gibi. Ama sonradan aklıma saçma sapan şeyler gelmeye başladı. Yaptığım hiçbir şey doğru çıkmadı. Ee yeter dedim sallamaya bşaladım :D Sonra istemdışı bir hareket yaptım ve oldu! dedi. Şaşırdım çünkü ben onu bilerek yapmadım dedim. Ama oldu işte dedi. Ve bende o anda şunu düşündüm. Demekki her zaman anlamıyor karşıdaki kişi. Vericilikte kişiyi farketmeden o anlamadan bile beynine komut verebiliyor insan. Bazen hissediyor karşıdaki kişi. Bazense anlamadan, farkında olmadan bile yaptığı oluyor. Bu karşıdaki kişinin o anda kafasının meşgul olup olmamasına bağlı. Verdiğim örnekleri okuyup sizde farklı çıkarımlar yapabilirsiniz başta kendime sorduğum soruya karşılık :) Hatta bana söyleyin sizce ne olabilir? Telepati yapılan kişi niçin anlamıyor, bazense nasıl hissedebiliyor? Düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten. Dokunarakkustururum sende burada bizimle deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler. Denemeye devam et derim. İnsanların sözleri seni sakın yıldırmasın benim örneklerimi düşün ;)
Bir keresinde arkadaşım benim arkama dönmem için bana emir vermiş beyninden bende o sırada ona bir şey söylicektim ve arkama döndüm.
''Oh be yaptın sonunda amma direndin'' bana.
''Telepati mi yaptın üstümde'' dedim.
''Evet iki saattir arkanı dön diyorum'' dedi. Güldüm.
''Döndüm ama senin bana emir verdiğini anlamadım bile ben sana bir şey söylemek için döndüm'' dedim. Yani telepati yapmama rağmen ben bile anlamıştım o zaman zavallı yaşlı amca nerden anlasın ki :D
Ama aynı şekilde şuda oldu:
Ben aynı arkadaşımla sırada oturuyorduk ve ona bana bakması için emir vermeye başladım -ona hiç bakmadan- Ama bir türlü bana bakmadı. Çok denedim olmadı. En sonunda ona
''Neden!'' dedim sadece.
''Hayat zor'' dedi bana baktı.
''İki saattir uğraşıyorum neden!'' dedim.
''Farkındayım'' dedi. ''Nasıl yani anladın mı?'' dedim.
''Evet iki saattir içimden bir ses sana bakmamı söylüyor ama bakmadım inadına'' dedi
. Ben şaşırdım yani aramızda geçen konuşmalar tam olarak bunlardı. Düşünün :D Onunda yeteneği olduğu için beni anladı büyük ihtimalle ama ben onu anlamamıştım.
Yine bir gün aynı arkadaşımla boş derste deneme yapıyoruz. -Zaten size bunu anlatıcaktım-
Ama ben bu kez denemeleri şunun için yapıyorum. Kafamdaki sorular şunlardı. Acaba telepatiyle o bana bir şey yaptırıyorken ben onun sesini duyacak mıyım? Ben onu düşüncelerini okurken neler hissedeceğim. Gibi. Hislerimle beraber size anlatmak istiyorum. İlk önce sevdiği rengi sordu bana. Attım kafadan. Hayır dedi. Telepatiyle göndericem bil bakalım dedi. O aklından tutar tutmaz beynimde sanki bir ses yankılandı ama bu tahminden öte bir şeydi. Resmen beynim algıladı. Yeşil dedim. Aynı senin gözlerin gibi böyle oldu gözleri O_O evet dedi. Bense aldım dedim. Devam ettik. İstediğin her hangi bir şey düşün dedim. Başladı düşünmeye. Ve ben tamı tamına doğru bildim. Başlarda beynimde milyonlarca şey dolandı. Ama her zaman olduğu gibi hissettiğim ve ilk aklıma gelenler doğru çıktı. Neyse. Sonra vericiliğe geçtik. Bana bir şey yaptırmaya başladı. Başladığımızda 2-3 kere bana yaptırmak istediği şey direk aklıma geldi ve ben düşünür düşünmez yaptım. Sanki çok kolay bir soruyu çözmüş gibi. Ama sonradan aklıma saçma sapan şeyler gelmeye başladı. Yaptığım hiçbir şey doğru çıkmadı. Ee yeter dedim sallamaya bşaladım :D Sonra istemdışı bir hareket yaptım ve oldu! dedi. Şaşırdım çünkü ben onu bilerek yapmadım dedim. Ama oldu işte dedi. Ve bende o anda şunu düşündüm. Demekki her zaman anlamıyor karşıdaki kişi. Vericilikte kişiyi farketmeden o anlamadan bile beynine komut verebiliyor insan. Bazen hissediyor karşıdaki kişi. Bazense anlamadan, farkında olmadan bile yaptığı oluyor. Bu karşıdaki kişinin o anda kafasının meşgul olup olmamasına bağlı. Verdiğim örnekleri okuyup sizde farklı çıkarımlar yapabilirsiniz başta kendime sorduğum soruya karşılık :) Hatta bana söyleyin sizce ne olabilir? Telepati yapılan kişi niçin anlamıyor, bazense nasıl hissedebiliyor? Düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten. Dokunarakkustururum sende burada bizimle deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler. Denemeye devam et derim. İnsanların sözleri seni sakın yıldırmasın benim örneklerimi düşün ;)
- dokunarakkustururum
Secular yazdı:Secuların bir üstteki uzun yazısı. Gözlerim kanlandı Secular :D
Arkadaşın en sevdiği rengi senin beynine maillediğinde beyninde YEŞİL!é!!bir1!! diye duymadın deme. Beynind yeşil rengini algıladın. İmajinasyon olarak.
Aslında bahsettiğin karşımızdaki kişinin kimi zaman fark etmesi kimi zaman fark etmemesi sadece o anlık kafanın yoğunluğuyla alakalı değil bence. Beyin çok büyük bir mekanizma ve bazı alanları çalışırken bizim kontrolümüzde bile değil. Ayrıca bilinç altı diye birşey de var. Yani belkide gönderdiğimiz bilgileri bilincin farklı kısımları algılıyordur. Mesela benim düşüncem şöyle;
Bir renk bir eşye veya basit bir eylem gibi şeyleri beynimizin algılayıp anlayabilen basit kısmı algılıyor. Diğer, zor olan ve karmaşık olan şeyleri beynimizin başka bir kısmı algılıyor ve bu kısım beynimizin algılıyan kısmına bunu hissettirmeden yapıyor. Örneğin suratınıza bir top gelirken eyvah top geliyor ellerimi yüzüme kaldırmalıyım diye düşünmezsiniz, direk ellerinizi kaldırırsınız veya eğilirsiniz.
Buda bunun gibi direkt olarak beynin komut mekanizmasına gönderiliyor olabilir bu bilgiler.
Bu arada Secular teşekkür ederim iglilendiğin için :). Telepatiyi benim için başarmak zor çünkü empati dahi kuramayan bir insanım, nasıl bağ kuracaksam :D. Neyse olacak ablası olacak sabır... :D
Ha birde yazarken paragraflar arasınıa 2-3 satır boşluk koyarsan daha rahat okunur şuan bir gözüm küçük bir gözüm büyük O_o
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Secular
Arkadaşım telepati denemesi yaptığında benim beynimde renk belirmedi. Senin yazdığın gibi telsizden duyar gibi de değildi. Sadece onun sesinde tok bir şekilde ''yeşil'' kelimesi beynime geldi. Ve bende hemen yeşil dedim. Hissettim aynı zamanda.dokunarakkustururum yazdı:Özür dilerim :( :DSecular yazdı:Secuların bir üstteki uzun yazısı. Gözlerim kanlandı Secular :D
Bilinç altıyla ilgili söylediğin her şeye tamamen katılıyorum. Kesinlikle haklısın ve tam açıklaması bu olmalı. O halde şimdi ben şöyle düşünmeye başladım. Mademki bilinç altım o şekilde hareket etti ben o hareketi istem dışı yaptım, o zaman biz telepatiyle kişinin kendisinden çok bilinç altını ele geçiriyoruz ve bilinç altıyla hareket eden kişi biri tarafından kontrol edildiğini fark etmiyor. Ancak dikkatini çeken bir durum olduğunda beynine doğru aktarımlar başlıyor yani o anda beyni fazla dolu değilse başka bir işle meşgul değilse benim ikinci örneğimde olduğu gibi -telepati yaptığım arkadaşımın bu durumu fark etmesi, bana bakması gerektiğini hissetmesi ve inat yaparak bakmaması.- beyninde bir şeyler canlanmaya başlıyor. Yinede telepatiye maruz kaldığını düşünmüyor. Yapması gereken şeyi hissediyor. Bu genelde zor şeylerde gerçekleşiyor. Örneğin birine mesaj attırmaya çalışmak. Bu onun beyninde bu emir dönüyor dönüyor fakat o yapmamakta ısrar ediyor. Telepati yapan kişi işe kendisinin başarısız olduğunu düşünmeye başlıyor. Halbuki karşı tarafın iradesi güçlü olduğu için yapmak istesede yapmıyor. Bir çeşit ikna etme dediğim gibi. Kişinin iradesine bağlı. O yüzden karşı tarafı iyi tanımamız gerekir. Ya da deneme yanılma yöntemine başvuracaksınız benim yaptığım gibi :)
Tabiki ilgileneceğim ben burada bir fikri denetleniyorum. Çağımız fikir çağı sonuçta fikri olan başarıyor.. Aklımızı kullanacağız. En büyük hazinemiz beynimiz. Ona iyi bakmalıyız gerçekten sahip olduğumuz en değerli şey..
Empati kurmaya gelince;
Sakın unutma hislerini kullanmazsan güçlenemezsin. Ancak emir yönün kuvvetliyse yaptırabilirsin. Akıl okumak için sürekli empati yapman gerek. Bu yüzden empati çalışmalarına başla. Hem hayatına olumlu yönde katkı da sağlayacak empati yapmak. En basitinden annenle başla. Kendini onun yerine koy. Seni nasıl yetiştirdiğini, nasıl bu günlere getirdiğini ve senin gibi bir erkek evlada sahip olmanın nasıl bir duygu olduğunu hisset. Annen gibi düşün. Onun yaşadıklarını yaşasan neler yapardın, ne hissederdin. Bunları düşün. Bu senin ödevin olsun. Çünkü telepati, empatiyle çok bağlantılıdır. Hissetmek gerekir. Karşı taraf olmak. Onu kendinmiş gibi düşünmek. Farklı yöntemleride var ama en başarılı bu şekilde oluyor. Aradaki bağın önemide bu yüzden aslında. Sevdiğin biri olduğunda daha çok hissedebiliyorsun karşı tarafı...
Her neyse.. Umarım bu kez gözlerin O_o bu şekilde olmaz :D Boşluk bırakmaya çalıştım :D Ödevini yap mutlaka. Empati yapmadan telepati yapmak çok zor..
- dokunarakkustururum
Seku bana ödev verdiiiğ çok mutluyum ^_^
Fikirlerine bende katılıyorum. Daha fazla tecrübe edip, deneyler yapıp sonuca ulaşmak lazım.
Empati için verdiğin ödeve teşekkür ediyorum :). Forumumuzun anaç dişisi sin <3 :D. Hep yardım ediyorsun bizlere tıpkı küçük bir kız kardeş gibi, veya sevecen bir anne gibi <3 <3 ^_^
Ayrıca paragrafları ayırdığın için teşekkürler rahat okudum bu sefer :*
Fikirlerine bende katılıyorum. Daha fazla tecrübe edip, deneyler yapıp sonuca ulaşmak lazım.
Empati için verdiğin ödeve teşekkür ediyorum :). Forumumuzun anaç dişisi sin <3 :D. Hep yardım ediyorsun bizlere tıpkı küçük bir kız kardeş gibi, veya sevecen bir anne gibi <3 <3 ^_^
Ayrıca paragrafları ayırdığın için teşekkürler rahat okudum bu sefer :*
- Secular
Eheheh .D O halde ödevlerini yerine getireceksin mutlaka :) Bol bol empati yap sen.
Sürekli deneyler yapıyorum zaten. Bu gün bile yaptım yeni yeni sonuçlara ulaşıyorum ve gittikçe gelişiyorum. İyi bir akıl okuyucusu olduğuma inanmaya başladım ;)
Forumun anaç dişisi nasıl yaa :D Anne gibi demek :) Öyle görüyosan ne güzel annenin sözünden çıkma o halde empati yapıp insanları anlamayı unutma. :P
Ne demek bende düzgün yazmayı öğrendim bu sayede :D
Sürekli deneyler yapıyorum zaten. Bu gün bile yaptım yeni yeni sonuçlara ulaşıyorum ve gittikçe gelişiyorum. İyi bir akıl okuyucusu olduğuma inanmaya başladım ;)
Forumun anaç dişisi nasıl yaa :D Anne gibi demek :) Öyle görüyosan ne güzel annenin sözünden çıkma o halde empati yapıp insanları anlamayı unutma. :P
Ne demek bende düzgün yazmayı öğrendim bu sayede :D
- starscream936
valla ben empati yaptım mı bilmiyorum ama telepati oluyor yani =))
yine de senin yönlendirmelerin sayesinde
teşekkürler =))
yine de senin yönlendirmelerin sayesinde
teşekkürler =))
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
-