Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

merciless yazdı:
Alihan yazdı:O kadar sık olmasa da biyokineziyi de telepati gibi hayatımızda kullanırız(parapsikolojiyi bilmesek bile). Bilinçli olarak da kullabiliriz ama telekinezi gibi kolay kanıtlanabilen bir şey değil. Nedenleri: Fazla kişi uğraşmıyor, bir sürü yalancı var ve onların yalanını görünce bir daha inanılmıyor, telekineziden daha fazla inanç gerekiyor(bu benim görüşüm). Kanıt: Psikolojik hastalığı ağır olan bazı kişilerin göz renkleri ve saç renkleri zamanla değişiyor (boyatmışlar ya da lens demessin heralde).Kanıta da inanmıyosan da artık umrumda değil sadece kendine inanıyorsun demektir (belkide biraz da yaşıtlarına ve büyüklerine).

Bu arada yaşadıkça insan tecrübe kazanır evet ama doğru bilgi çok araştırarak ve araştırdıklarını kanıtlayarak (ister başka birkaç kaynaktan doğrulayarak ister parapsikolojide olabileceği gibi kendin kanıtlayarak) kazanılır. Yaşa bakarak insanları kaale alıyosan zaten iş bitmiştir söyleyecek lafım yok.
hayırdır birader sen nereden çıktın biz meseleyi kapatmıştık? :) madem uzatmak istiyosun uzatalım benim için hiç fark etmez inan. yıllarca doğruları savunabilirim. sırf doğruları öğrenmek isteyenler yanlış heveslere kapılmasın diye.

bak istiyosan 5 sayfa boyunca buraada tartışmaya yaş üzerinden girmedim. ben bu foruma üye olduğumda 13 yaşındaydım. bilgisiz olduğumu da kabul ediyodum. benden daha çok bilen insanların varolduğunu da kabul ediyodum. 15 yaşına gelip beynim forumdaki her türlü bilgiyi ezbere bildiğinde bile ben sizin gibi ahkam kesemiyordum. buna rağmen yaşımla dalga geçenler oluyordu.

şimdi 14 yaşındaki adam bana büyük harflerle cahil yazıyor :)

ilk kez yaşına dikkat çekmek istedim "yaşa bakarak kaale almıyorsan zaten iş bitmiştir" dendi :)
işe bak.

neyse, bak senin görüşün olduğunu sen de kabul etmişsin. ben de zaten bunu söylüyorum parapsikolojide henüz yok. siz birkaç şeye bakarak "olduğunu düşünüyorum" diyebilirsiniz ama bunu körü körüne iddia edemezsiniz. varlığı kanıtlanmamış bir şeyle ilgili insanlara kafanızdan uydurduğunuz teknikleri veremezsiniz.

neyse artık yaşınız yüzünden size baskı kuruyormuşum uyarı geldi :) özür dilerim size baskı kurduysam.
hakkınızı helal edin.

konuşmucaktım ama ilk cahil diye hakaret eden sendin. ben durduk yerde kimseye hakaret etmem.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
Emrys
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Emrys »

telekinezi diyosunda biliyo musun söylediğin şeylerin anlamını ? boşa konu açmışsın.

tele kinezi uzaktan kontrol baabında kullanılır. fakat bu tele ,pyro hydra tarzı isimlerle değişir. yani cisim değiştikçe zihninin uygulama alanı da değişir.

şöyle ki kağıt bükmek ile ateşi yükseltmek aynı şey değildir.

iyi geceler.
TTmF## benim şahsi hesabımdır , e posta hatası düzeldiğinde ona geçicem.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

aynısını demeye çalışıyorum ama anlatamıyorum ki :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
eb1234eb

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

arkadaşlar kimseye birşey demiyorum herkez istediğini düşünmekte serbest fakat bu konu daha öncede çok açılmamışmıydı ? sadece üyeler arasında kavga çıkmasına ve fikir ayrılıklarına yol açıyor lütfen bu tip şeyler tartışmayın herkez kendi istediğini düşünmekte özgürdür... (Uchiha Sasuke genelde sen görüyorsun kiletlersen bence iyi olucak kontrolden çıktı konuşma artık)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
DMCDanteDMC
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen DMCDanteDMC »

Herkese kolay gelsin.

Ben 15-20 gün kadar önce bi olay yaşadım ve biraz araştırma yaparak burayı buldum.Yaşadığım olaya gelince;

Evde okuldan yeni gelmiş pc ye oturmuştum.Birden telefon çaldı kötü bi haber aldım sinirlendim.Sonra içimde yanan bişey hissetttim.Ayaklarımdan kollarıma kadar geldi.O anda ilk gördüğüm şey az önce su içtiğim bardaktı.Ve baktığım anda tuz buz oldu.Bunun ne olduğunu anlamadım ama muhteşem bi histi ve o anda rahatladım.Sonra kız arkadaşıma bunu anlatınca oda bunun Telekinezi veya Lunarkinezi olabileceğini söyledi.Araştırmalar yaptım ve PSİ Wheel diye bişey gördüm vede çok başarılıydım.Çok öncelerden böyle şeyler oluyordu zaten.Mesela;
Pc başındayken kendi kendine ekran kapanıp açılırdı, ışığa baktığım anda titrer titrer sönerdi, bazen suya baktığım anda sanki taş atılmış gibi titrerdi vb. çok şey olurdu ama bunu kontrol edemiyorum.Bunu kontrol etmemin bir yolu varmıdır.Bazen insanlara zarar verdiğim bile oluyor.Yani bir kere bi arkadaşıma acayip fazla öfkelenmiştim tam karşımdaydı ve birden yere yığılmıştı o zaman aşım küçüktü ve ne olduğunun farkına varmamıştım...

Yardım edicek olan herkese şimdiden çok teşekkürler...