Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur
Elektrokinezi, chronokinezi yok efendim pyrokinezi...
bunların hepsi telekinezi ile yapılır yani telekinezide ustalaşan bunların hepsini yapabilir.
o yüzden hepsi için farklı farklı teknikler denemenize gerek yok arkadaşlar. Ha chronokinezi hariç çünkü zaman kontrolü insanları aşar. Zamanı kontrol etmek için zamandan münezzeh olmak gerekir.
bunların hepsi telekinezi ile yapılır yani telekinezide ustalaşan bunların hepsini yapabilir.
o yüzden hepsi için farklı farklı teknikler denemenize gerek yok arkadaşlar. Ha chronokinezi hariç çünkü zaman kontrolü insanları aşar. Zamanı kontrol etmek için zamandan münezzeh olmak gerekir.
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur
İnsan ruhu zaten zamandan münezzehtir. Doğru dallara ayırmak psikolojik olarak kısıtlanmak demektir. Psikolojik olarak kısıtlanmakla hiç bir halt yapılamaz. Maddeleri zihinle etkilemek için maddenin cinsinin etkili oalbilceği gibi bilinçaltındaki ufak bir düşünce kalıbıda örneğin gümüşü oyantıp bakırı oynatamamanızı sağlayabilir. Kaldı ki elektrik ve ateş birisi elektronlardan oluşuyor birisi fotonlar ve ısı enerjisinden bunun bilinçaltıyla alakalı olma ihtimali çok yüksek. Peki laktokinezi nedir be abi :S
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
eh sonunda anlayan bir Allahın kulu çıktı :))))
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
İnsan ruhu zamandan münezzeh değildir. Kuranda diriltildiğimiz zaman dünyada geçirdiğimiz zamanı 1 gün sanacağımız geçer. Bu zamanın izafiliğiyle ilgili bir durumdur. Ama dikkat edin o zaman bile zamanı kontrol etmiş olmuyoruz. Yalnızca ruhumuzun zaman algısı farklılaşıyor.delenamo yazdı:İnsan ruhu zaten zamandan münezzehtir. Doğru dallara ayırmak psikolojik olarak kısıtlanmak demektir. Psikolojik olarak kısıtlanmakla hiç bir halt yapılamaz. Maddeleri zihinle etkilemek için maddenin cinsinin etkili oalbilceği gibi bilinçaltındaki ufak bir düşünce kalıbıda örneğin gümüşü oyantıp bakırı oynatamamanızı sağlayabilir. Kaldı ki elektrik ve ateş birisi elektronlardan oluşuyor birisi fotonlar ve ısı enerjisinden bunun bilinçaltıyla alakalı olma ihtimali çok yüksek. Peki laktokinezi nedir be abi :S
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bakın şimdi söylediklerinize %60 katılıyorum ama mesela hidrokinezide mi telekinezi ile yapılıyor? hidrokinezide suyun freahlığını soğukluğunu kokusunu kısacası suyu hissediyorsuna ma telekinezide ben psi whell'i ya da pipeti böyle hisseden duymadım ama şun akatılırım bazı kineziler gereksiz çünkü telekinezi yapan biri onlarıda yapar ama bazı kinezilerden bence telekineziden farklı yerde tutulmalı benim önerim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
Bak işte bunları kinezi diye ayırmak yanlış. Çünkü hepsi temelde aynı şey. Teknik farkı da yoğunlaştığın cismin farklı olmasından kaynaklanıyor. Mesela siyah renkli ve kırmızı renkli taşlar olsun. Kırmızıyı oynatmak istersen kırmızılığına odaklanabilirsin. Aynı şekilde siyah renkinin de siyahlığına. suyun durgunluğuna soğukluğuna konsantre olmak da aynıdır çünkü suya konsantre oluyosun ve suyun özellikleri bunlardır.inflames yazdı:bakın şimdi söylediklerinize %60 katılıyorum ama mesela hidrokinezide mi telekinezi ile yapılıyor? hidrokinezide suyun freahlığını soğukluğunu kokusunu kısacası suyu hissediyorsuna ma telekinezide ben psi whell'i ya da pipeti böyle hisseden duymadım ama şun akatılırım bazı kineziler gereksiz çünkü telekinezi yapan biri onlarıda yapar ama bazı kinezilerden bence telekineziden farklı yerde tutulmalı benim önerim
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Yine bilinçaltı eğer kağıdında suyun olduğu şekilde yeri olsaydı kağıdıda hissederdin. Ama kağıdında kendine özgü uyandırdığı hisler ön planda olsaydı içilseydi insanı yaz sıcağında rahatlatsaydı falan kağıdıda hissedebilirler. Ki bunlar kağıdın hissedilemeyeceği anlamınada gelmiyor. Sadece yaygın bir durum değildir duymamanın sebebi bu.inflames yazdı:bakın şimdi söylediklerinize %60 katılıyorum ama mesela hidrokinezide mi telekinezi ile yapılıyor? hidrokinezide suyun freahlığını soğukluğunu kokusunu kısacası suyu hissediyorsuna ma telekinezide ben psi whell'i ya da pipeti böyle hisseden duymadım ama şun akatılırım bazı kineziler gereksiz çünkü telekinezi yapan biri onlarıda yapar ama bazı kinezilerden bence telekineziden farklı yerde tutulmalı benim önerim
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- inflames
ama teknik farklı işte ben de onu demek istiyorum hepsine telekinezi deseydik ayırmak zor olmaz mıydı bence de hepsi telekineziye giriyor ama teknikleri ayırmak için isim konması gerekli düşünsene kağıdı yakan biri ben telekinezi yapıyom diyince hangi telekinezi ateş telekinezisi falaln çok saçma olurdu isimleri koymuşlar
yani demek istediğim hepsi telekinezi ama teknikler farklı ve bu farklılığı belirtmek için isim kullanmışlar
yani demek istediğim hepsi telekinezi ama teknikler farklı ve bu farklılığı belirtmek için isim kullanmışlar
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
aslında teknik hepsinde aynı konsantre olmak. konsantre olmak için o cismin özelliklerine ihtyaç duyarsın.inflames yazdı:ama teknik farklı işte ben de onu demek istiyorum hepsine telekinezi deseydik ayırmak zor olmaz mıydı bence de hepsi telekineziye giriyor ama teknikleri ayırmak için isim konması gerekli düşünsene kağıdı yakan biri ben telekinezi yapıyom diyince hangi telekinezi ateş telekinezisi falaln çok saçma olurdu isimleri koymuşlar.
farklı cisimlerin farklı özellikleri olduğundan yoğunlaştığın şey aynı olmayabilir. ha kağıdı yakan biri pyrokinezi yaptım diyebilir. ateş telekinezisi yaptım da diyebilir. o ona kalmış.
- inflames
teknik aynı değil bak şimdi telekinezide kullanılan 2 şey vardır odaklanma ve imajine odaklanma hiçbirşey düşünmemektir. imajine ise sadece 1 şeyi düşünmektir. bazı kinezilerde immajine daha fazla gerekirken telekinezide odaklanma ön plandadır
-