karnimdan cikan -sey-
Moderatör: Sai
- UmuT
Re: karnimdan cikan -sey-
farab ın bir anlamı yok sanırım sonuçta edirne de anlam aranmaz dimi sadece bir isim zaten farabi de farablı demekmiş
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- UmuT
bu arada farab ın şu andaki adı otrar mış
rüyaların gerçekleşeceğine her zaman inanmamak gerek,rüyalardaki görüntüler gerçek hayattakilerle eşdeğer anlam taşımaz,eğer bunun aksine inanırsak hayatımız rüyalara bağımlı bir hal alır ve rüya görmediğimiz gecelerin sabahında ise içimizi bir boşluk kaplar.
bu nedenle her rüya üzerinde fazla kafa yormamalıyız...
bu nedenle her rüya üzerinde fazla kafa yormamalıyız...
peki bu tur olaylari yasadiktan sonra beynimin yapamiyacagi turden bir olay goruyorum ve bu siradan bir olay mi oluyor?
- UmuT
ya bu forum netenes bu rüyanın anlamlı olduğunu düşünüo ve yardım istio yardım etmemiz lazım banada garip geldi ve yardım etmeye çalışıyorum yardım edecekler aranıyor :D
- tequila
elimden geleni yapayim ama suan dua okuyamam siz anladiniz onu :D
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- hatice
Ben elimden geleni yapmaya hazırım soyleyin ne yapmam gerektigini...
gєℓє¢єктє вιя güη gєℓє¢єк.
parapsikolojiye girdiysen eğer sen artık eski sen değilsindir.mutlaka ilginç olaylar gelecektir başına örneğin ben geçen gün yataqımda uzanırken gözlerimi kapadıqımda 63 plakalı bi araba,uzun zamandır görmediğim bi tanıdıqım ve yine uzun zamandır gitmediğim bi mahalleyi gördüm. bi anlam veremedim sonra dışarı çıktım otobüse bindim yol otobüsün belli bir güzergahı var ama o gün yol çalışması yapılıodu başka güzergahtan gitti ve o mahalleden geçti sonra 63 plakalı bi araba gördüm(bizim şehrin plakası 21dir) en son da uzun zamandır görmediğim o tanıdıqı gördüm.ve inan bana hiç şaşırmadım çünkü olacağını hissetmiştim.daha buna benzer biçok olay var ama hepsini yazamam
o nedenle hazırlıklı ol böyle şeylere
o nedenle hazırlıklı ol böyle şeylere