Okula ne için gidiyorsunuz ?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ChaTLacK yazdı:Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
Sapıkk.Bacın Onlar Senin. :)
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

:D
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Uchiha Sasuke yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
xD Ehehe Hepisü bacımsa hangisi sevgilimz olcak ya la :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ChaTLacK yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:
xD Ehehe Hepisü bacımsa hangisi sevgilimz olcak ya la :DD
Orasını Hiç Düşünmedim :)

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Bİ de işin farklı boyutundan bakcaksın :DDD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Bensiz kız konusu konusulmaz :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
kaptankork
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen kaptankork »

Telekinezistm yazdı:
kaptankork yazdı:valla ben lise 1 deyim 6.30 da kalk okula git 4.30 çık.5.00 da eve gel
azcık kestireyim diye 3 saat uyu,8.de yemek ye 8.45 de masadan kalkıp karnım şişti diye 9.30 kadar uzan.uzanırken tv de açtığın diziye takıl 10.30 ödevleri yetiştir. böle yani klasik günlerim
Nasıl yetiştiriyorsun cidden :) Baya zor gibi duruyor uzaktan da .
eh lanet ederek kalktığım günler de oluyo ama ortam güzel yani.bu yüzden çekilebilirya zaten.kız konusundada bizim sınıftaki kızlar ya akılsız ya da kendini beğenmiş.tipleri de cabası zaten oraya girmeyeyim:Dama eski okulumdakilerle arada görüşüyorum hem zekiler de gerçi sevgili istemiyorum ama olursa onlardan olur:Dsaygılar....
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi :D)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

kaptankork yazdı:
Telekinezistm yazdı:
kaptankork yazdı:valla ben lise 1 deyim 6.30 da kalk okula git 4.30 çık.5.00 da eve gel
azcık kestireyim diye 3 saat uyu,8.de yemek ye 8.45 de masadan kalkıp karnım şişti diye 9.30 kadar uzan.uzanırken tv de açtığın diziye takıl 10.30 ödevleri yetiştir. böle yani klasik günlerim
Nasıl yetiştiriyorsun cidden :) Baya zor gibi duruyor uzaktan da .
eh lanet ederek kalktığım günler de oluyo ama ortam güzel yani.bu yüzden çekilebilirya zaten.kız konusundada bizim sınıftaki kızlar ya akılsız ya da kendini beğenmiş.tipleri de cabası zaten oraya girmeyeyim:Dama eski okulumdakilerle arada görüşüyorum hem zekiler de gerçi sevgili istemiyorum ama olursa onlardan olur:Dsaygılar....
İlk günlerde herkes İzmir Bodrum marmaris havasındadır şöyle biraz uzun zaman geçtikten sonra herkes kendini belli eder zaten :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Ya bizm okulda yavaş yavaş güzelleşmeye başladı ama yinede dersler batırıyo işi dün son derse kadar dayandım dayandım ama son ders uyumuşum xDD Abi bi kalktım zil çaldı (Zil sesine uyanmadım ben zaten sınıf öyle bi dagılmış ki her yeerden ses geliyodu)ama bi kalktımki kollarım uyuşmuş, korktum bi an elim ayagım titriyodu nedense, ağzım yüzüm kızarmıştı :DD Rezil rüsva bi haldeydim açıkcası :D
ALBERT EINSTEIN