Okula ne için gidiyorsunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?
Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
Sapıkk.Bacın Onlar Senin. :)ChaTLacK yazdı:Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
- Telekinezistm
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- ChaTLacK
xD Ehehe Hepisü bacımsa hangisi sevgilimz olcak ya la :DDUchiha Sasuke yazdı:Sapıkk.Bacın Onlar Senin. :)ChaTLacK yazdı:Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
Orasını Hiç Düşünmedim :)ChaTLacK yazdı:xD Ehehe Hepisü bacımsa hangisi sevgilimz olcak ya la :DDUchiha Sasuke yazdı:Sapıkk.Bacın Onlar Senin. :)ChaTLacK yazdı:Ya valla bizde lisede ilk gün iyi kaynaştık tanıştık,ortam güzel ama dersler zor hocaların bazıları anormal ödevler bol yoksa arkadaş ortamı güzel kızlarda fena değil... :DD
- ChaTLacK
Bİ de işin farklı boyutundan bakcaksın :DDD
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
eh lanet ederek kalktığım günler de oluyo ama ortam güzel yani.bu yüzden çekilebilirya zaten.kız konusundada bizim sınıftaki kızlar ya akılsız ya da kendini beğenmiş.tipleri de cabası zaten oraya girmeyeyim:Dama eski okulumdakilerle arada görüşüyorum hem zekiler de gerçi sevgili istemiyorum ama olursa onlardan olur:Dsaygılar....Telekinezistm yazdı:Nasıl yetiştiriyorsun cidden :) Baya zor gibi duruyor uzaktan da .kaptankork yazdı:valla ben lise 1 deyim 6.30 da kalk okula git 4.30 çık.5.00 da eve gel
azcık kestireyim diye 3 saat uyu,8.de yemek ye 8.45 de masadan kalkıp karnım şişti diye 9.30 kadar uzan.uzanırken tv de açtığın diziye takıl 10.30 ödevleri yetiştir. böle yani klasik günlerim
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
- Telekinezistm
İlk günlerde herkes İzmir Bodrum marmaris havasındadır şöyle biraz uzun zaman geçtikten sonra herkes kendini belli eder zaten :) .kaptankork yazdı:eh lanet ederek kalktığım günler de oluyo ama ortam güzel yani.bu yüzden çekilebilirya zaten.kız konusundada bizim sınıftaki kızlar ya akılsız ya da kendini beğenmiş.tipleri de cabası zaten oraya girmeyeyim:Dama eski okulumdakilerle arada görüşüyorum hem zekiler de gerçi sevgili istemiyorum ama olursa onlardan olur:Dsaygılar....Telekinezistm yazdı:Nasıl yetiştiriyorsun cidden :) Baya zor gibi duruyor uzaktan da .kaptankork yazdı:valla ben lise 1 deyim 6.30 da kalk okula git 4.30 çık.5.00 da eve gel
azcık kestireyim diye 3 saat uyu,8.de yemek ye 8.45 de masadan kalkıp karnım şişti diye 9.30 kadar uzan.uzanırken tv de açtığın diziye takıl 10.30 ödevleri yetiştir. böle yani klasik günlerim
@Kuupa7
- ChaTLacK
Ya bizm okulda yavaş yavaş güzelleşmeye başladı ama yinede dersler batırıyo işi dün son derse kadar dayandım dayandım ama son ders uyumuşum xDD Abi bi kalktım zil çaldı (Zil sesine uyanmadım ben zaten sınıf öyle bi dagılmış ki her yeerden ses geliyodu)ama bi kalktımki kollarım uyuşmuş, korktum bi an elim ayagım titriyodu nedense, ağzım yüzüm kızarmıştı :DD Rezil rüsva bi haldeydim açıkcası :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-