yaaa deliricem
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yaaa deliricem
yha arkadaşlar harbi sabrım taşıyo yha 3 haftadır yapamadım psi ballu konsantre oluorum ,dediiniz her şeyi yapıorum olmuo yha ağlıcam artık enerjim mi yok? sabır demeyin kimse 3 hafta uğraşmamıştır . en ufak bişey hissedmiyorum ya lüt fen yardım edin elimden geldiği kadar sabırlı oldum 4 hafta olcak daha yapamadımmm.
pixies forever <3<3
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: yaaa deliricem
psi ball'u kaç dakika durmaksızın deniyorsun ?
- ozina
- DeatH_StaiN
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Hepsini birlikte düşünmeye çalışırsan daha iyi olur bence oda olmadı birkaç gün rahat bırak kendini rahatla sonra tekrar dene =)
- ozina
- ozina
yha aslında bazen enerjiyi hissediyo gibi oluyorum ama şöle bişi=hani elin,ze kan gitmez sonra birden kan gidince bi his olur ya ona benziyo ama ener ji eksikliğinden de olabilir mi? yoksa bende bi problem mi var zaten hep en çok yapmak istediğim şeyleri başkaları yapıo bi ben yapamıorumXD
pixies forever <3<3
-
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
ayağının uyuşması gibi bi his mi yani?? =D bana da oluyo bazen ama bikaç kez denedim.. sanki elimde hissettim ball ı ama sonra bıraktım onu yapmayı.. enerjimi boş bi topa harcamak istemedim =)) ;) biraz zaman geçsin.. ondan sonra dene bence ;) şimdilik sadec e enerji çekmede ustalaş derim ben.. örneğin in bahçeye, bağdaş kur ve dünyadan enerji çek.. enerjiyi çektikçe yavaş yavaş çakralarının canlanarak parladığını düşün.. önce kök çakran parlıyor..enerjiyi çektikçe de daha üst çakraların parlıyor ve canlanıyor.. böyle böyle enerjinin taa taç çakrana kadar çıktığını, oradan sonra da tüümm hücrelerine dağıldığını düşün.. Vücudunun sinir ağı aracılığıyla enerjinin tüm hücrelerine dağıldığını düşünmen daha sağlıklı olur.. =) ya da kan damarların aracılığıyla.. ya da ana enerji kanalından vücudunun her yerine uzanan küçük enerji kanalları aracılığıyla... ;)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- ozina
yha bilmiyorum ki bende herkez gibi ellerimi yakınlaştırmak isterdim başka yöntemler uygulayınca kendimi beceriksiz hissediorum
pixies forever <3<3
- Ulquiorra
ya arkadaşım 3 hafta diyorsun ben 8 ay çalışan tanıyorum günde 7 saat 8 satini ayıran, günlük psikokinezi çalışma saati adamın 8 saat.
sen 3 haftada isyan ediyorsun ki telekinezi ile tanışman ve tam olarak çalışmalara başlama süren ne kadar psi-balldan bahsediyorsun keşke kolay olsa bu işler sabır en önde gelir bu işte.
sen 3 haftada isyan ediyorsun ki telekinezi ile tanışman ve tam olarak çalışmalara başlama süren ne kadar psi-balldan bahsediyorsun keşke kolay olsa bu işler sabır en önde gelir bu işte.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
psi balla çok mu gerek var da onunla uğraşıyorsun bu kadar...
önce enerjini kontrol altına almayı öğren psi wheeli hızlıca döndürene kadar çalış...
hem psi ball yapsan bile fırlatması kolay değil,ayrıca psi ball fırlatılmaz sadece sızan enerji gönderilebilir,psi ball bir cisme değerse bir bütün olarak o cisim parçalanır ki bunu yapman zaten çok zor o nedenle bırak psi ballu sana tavsiyem bu...
sırayla git işte psi wheel çalış pipet çalış,böylece enerjin artacaktır...
önce enerjini kontrol altına almayı öğren psi wheeli hızlıca döndürene kadar çalış...
hem psi ball yapsan bile fırlatması kolay değil,ayrıca psi ball fırlatılmaz sadece sızan enerji gönderilebilir,psi ball bir cisme değerse bir bütün olarak o cisim parçalanır ki bunu yapman zaten çok zor o nedenle bırak psi ballu sana tavsiyem bu...
sırayla git işte psi wheel çalış pipet çalış,böylece enerjin artacaktır...